1 Mart 2014 Cumartesi

Flappy Bird Pc Oyna

Flappy Bird Pc

Bugün sizlerle Flappy Bird Pc Oyna'manız için Flappy Bird Pc versiyonunu paylaşacağım. Çıktığı ilk günden beri gündemden düşmeyen oyun Flappy Bird, geçtiğimiz günlerde yapımcısı tarafından Google Play Store’dan kaldırılmıştı. Oyunun kaldırılmasının ardından birçok kişi tarafından benzer oyunlar yapıldı. Yapılan bu oyunlar ile birlikte oyun sevenler arasından Flappy Bird çılgınlığı devam ediyor. Oyunu daha önce oynayanların çok iyi bildiği üzere Flappy Bird oyunu kısa sürede insanları bağımlı hale getirmektedir. Oyunun mantığı çok basit olsa da kişilere hırs yaptırmaktadır.

Flappy Bird Pc Oyna

Hırs yapılmasından dolayı da arkadaş ortamlarında sürekli olarak bu oyun oynanmakta ve çeşitli iddialara girilmektedir. Birçok android oyunda olduğu gibi Flappy Bird oyununu da bilgisayarınızdan oynayabilirsiniz. Flappy bird pc versiyonunu oynamak için bilgisayarınıza indirmenize gerek yoktur. Aşağıda verilen linke tıkladıktan sonra açılan sayfa üzerinden rahatlıkla oyunu oynayabilirsiniz.

Oyunda kuşu kontrol etmek için ise farenizi kullanabilirsiniz. Tek bir tıklama tuşuyla oynanabilen Flappy Bird bilgisayar versiyonunda da sinir krizleri geçirtmeye devam ediyor.

Flappy Bird Pc Oyna>>> TIKLA!

0 yorum:

Yorum Gönder