25 Mart 2014 Salı

General Mobile Discovery Elite Özellikleri

Discovery Elite Özellikleri

Bugün sizlerle General Mobile Discovery Elite Özellikleri'ni kısa adıyla Discovery Elite Özellikleri'ni paylaşacağım. Ülkemizde satışa sunulan farklı marka ve modellerde birçok akıllı telefon bulunmaktadır. Telefonların özelliklerine göre doğal olarak fiyatları da değişiklik göstermektedir. Fakat geçtiğimiz yıl düşük maliyetle yüksek kalite akıllı telefon üretme amacıyla faaliyete başlayan General Mobile firması inanılmaz bir satış başarısı yakaladı. Yapılan incelemelerde discovery elite özellikleri arasında ilk olarak teknik donanımların maksimum seviyelerde olması dikkatleri çekmektedir.

Telefon fiziksel olarak son derece şık olmakla birlikte bu modelde ekran çerçevesinin inceltildiği görülmektedir. Daha kolay bir kullanım sunan bu tasarımda 5.5 inç büyüklüğünde ekran kullanılmaktadır. Ayrıca performans açısından ise 2.2 ghz 4 çekirdekli Snapdragon 800 işlemci bulunmaktadır. Piyasadaki telefonların oldukça üstünde bulunan bu işlemci sayesinde hiçbir problem yaşamadan telefonda tüm uygulamalar kullanılabilmektedir.

General Mobile Discovery Elite Özellikleri

Diğer General mobile discovery elite özellikleri ise; 16 MP LED flaşlı kamera, 3 GB RAM ve 2500 mAh batarya olarak belirtilmektedir. Telefonun şuan için ön sipariş fiyatı 1299 lira olarak belirlenmiştir.

General Mobile Discovery Elite Özellikleri Videolu İnceleme:

0 yorum:

Yorum Gönder