14 Mart 2014 Cuma

Flappy Bird v1.3 Apk

Flappy Bird v1.3 Apk

Bugün sizlerle Flappy Bird Apk 'nin Flappy Bird v1.3 Apk sürümünü paylaşacağım. Geçtiğimiz birkaç haftadır gündemde kalmayı başaran ve halen de sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer alan Flappy Bird oyunu yeni bir sürümüyle karşımıza çıkıyor. Oyunun beklenmedik bir zorluk seviyesinde olmasından dolayı oyun severlerin hırs yapmasına sebep olan bu oyunun ilk versiyonu yazılımcısı tarafından yayından kaldırılmıştı. Fakat oyunun birçok kişi tarafından sevilmesinden dolayı yeni versiyonları çıkartılmaya devam ediliyor. Video paylaşım sitelerinde oyundan dolayı sinirlenip telefonlarını parçalayan kişilerin bile olduğu görülmektedir.

Flappy Bird Apk

Oyunun temel mantığı son derece basit olmasına rağmen arkadaşlar arasından kıyasıya bir yarış yaşanmaktadır. Orijinal oyunun piyasadan kaldırılmasından dolayı Google Play Store üzerinden indirilmesi mümkün olmaktadır. Bu sebepten dolayı aşağıda indirmek isteyenler için yeni bir link paylaşılmıştır. Flappy bird v1.3 apk dosyasını ücretsiz indirebilir ve cihazınıza kurabilirsiniz.

Flappy bird apk dosyasının boyutu son derece küçük olup ayrıca androide giriş sınıvı akıllı telefon modellerinde bile hiçbir problem yaşanmadan rahatlıkla oynanabilmektedir.

Flappy Bird v1.3 Apk>>> TIKLA İNDİR!

0 yorum:

Yorum Gönder