2 Mart 2014 Pazar

Samsung Galaxy Ace Format Atma

Samsung Galaxy Ace Format Atma

Bugün konumuz Samsung Galaxy Ace Format yani Samsung Galaxy Ace Format Atma, sizler bu işlemi nasıl yapacağınızı anlatacağım. Akıllı telefonları kullanarak günlük hayat içerisinde birçok işi kolaylıkla yapabiliyoruz. Bilindiği üzere günümüzde çıkarılan akıllı telefonlar küçük bir bilgisayar görevi görüyor. Zaman içerisinde yapılan çalışmalar sonrasında akıllı telefonlarda kullanılan teknolojilerin bilgisayarları geçeceği tahmin edilmektedir. Çünkü çağımızın gerektirdiği gibi artık mobil cihazlara daha büyük bir önem verilmektedir.

Tüm elektronik bilgisayar sistemlerinin başına geldiği gibi akıllı telefonlarda da zaman zaman bir takım teknik veya sistem arızaları meydana gelebilmektedir. Ayrıca bazı sebeplerden dolayı telefonunuzu sıfırlamak isteyebilirsiniz. Tüm bunlar için format işlemi gerekebilmektedir.

Samsung Galaxy Ace Format

Samsung galaxy ace format atma işlemi için en güvenilir yol aşağıda sizler için tarif edilmiştir. İlk olarak telefonunuzun ayarlar bölümüne girdikten sonra belirtilen işlemleri uygulayın. Ayarlar – gizlilik – Fabrika ayarlarına sıfırla – telefonu sıfırla – her şeyi sil. Bu işlemleri tamamladıktan sonra telefonunuz yeniden başlayacak ve sistem tekrar kurulacaktır. İşlemin yarıda kalmaması için telefonunuz şarjdayken bu işlemi yapmanız tavsiye edilmektedir.

Samsung galaxy ace format konusunda bir başka yol ise *2767*3855# yi tuşlamaktadır. Bunları tuşladıktan sonra da sistem sıfırlanabilir.

0 yorum:

Yorum Gönder