8 Mart 2014 Cumartesi

Blogger Tema Yapma Programı

Blogger Tema Yapma Programı

Bugün sizlerle Blogger Tema Yapma 'nız için Blogger Tema Yapma Programı 'nı sizlerle paylaşacağım. İnternet dünyasında hizmet veren birçok site bulunmaktadır. Bilindiği üzere her sitenin kendine has bir teması bulunmaktadır. Günümüzde birçok kişi tema bulma probleminden dolayı hazır temalar ile faaliyetlerine devam etmektedir. Konunun uzmanlarından tema satın almak son derece pahalı olduğundan dolayı kişiler alternatifler aramaktadır. Sizlere sunacağımız program sayesinde kendinize özel temanızı rahatlıkla yapabilirsiniz.

Profesyonel anlamda sıfırdan tema yapabilmek için belirli bilgilere sahip olmak gerekir. Bunların başında HTML ve CSS gelmektedir. Programlama dillerinden ve tasarım konularından bilgisi olmayan kişilerin tema yapabilmeleri imkansızdır. Artisteer adı verilen bu program ile hiçbir bilgi ve deneyime gerek kalmadan kendi temanızı tasarlayabilirsiniz. Ayrıca yaptığınız temayı Blogger, WordPress, Joomla, Drupal, DotNetNuke üzerinden rahatlıkla kullanabilirsiniz. Blogger tema yapma için bu programı kullanmanız durumunda farklı bir resim düzenleme programına da ihtiyaç duyulmamaktadır.

Blogger Tema Yapma

Blogger tema yapma programı içerisinde resimlerinizi düzenleyebileceğiniz eklenti de bulunmaktadır. Kendinize has ve özgün site tasarımları için aşağıdaki linke tıklayarak programı indirmeniz yeterli olmaktadır.

Blogger Tema Yapma Programı>>> TIKLA İNDİR!

0 yorum:

Yorum Gönder