29 Mart 2014 Cumartesi

Android Telefondan Youtubea Nasıl Girilir

Android Telefondan Youtubea Nasıl Girilir

Bugün Youtubea Nasıl Girilir? ve Android Telefondan Youtubea Nasıl Girilir? sorularınıza cevap vereceğim. Geçtiğimiz günlerde yasaklanan Twitter sitesinde sonra birkaç gün önce de Youtube sitesi erişime engellendi. Bilindiği üzere erişime engellenen sitelere girmek için kullanılabilecek birçok farklı yöntem bulunmaktadır. Bu yöntemler arasından bazılarında kişilerin bilgisayar sistemleri zarar görebilmektedir. Bilgisayarlardan olduğu gibi akıllı telefon cihazlarından da belirli programlardan birini kullanarak Youtube ve diğer engelli sitelere erişim sağlayabilirsiniz.

Youtube sitesine mobil cihazlardan girebilmek için Google Play Store üzerinden Psiphon uygulamasını indirmeniz yeterli olmaktadır. Diğer programlardan farklı olarak bu program tamamen ücretsiz olarak indirilip kullanılabilmektedir. Programı açtığınızda karşınıza çıkacak olan iki seçenekten Tunnel Whole Device seçeneğini seçmeniz gerekmektedir. Yazının sonunda sizler için direk olarak programı indirme linki verilmiştir.

Youtubea Nasıl Girilir

Son zamanlardan android telefondan youtubea nasıl girilir konusunda birçok problem yaşanmaktadır. Psiphon uygulamasını kullanarak güvenli bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz. Bu sayede mobil cihazınıza her hangi bir zarar gelmeden kolaylıkla istediğiniz tüm engelli sitelere girebilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.psiphon3&hl=tr

0 yorum:

Yorum Gönder