20 Mart 2014 Perşembe

HTC One 2 M8 Özellikleri İnceleme

HTC One 2 M8 İnceleme

Bugün sizlerle HTC One 2 M8 Özellikleri'ni ve HTC One 2 M8 İnceleme'sini paylaşacağım. HTC One serisinin yeni modelinin piyasaya çıkma tarihi yaklaştıkça daha net bilgiler de ortaya çıkmaya başladı. Teknoloji severlerin büyük bir merakla beklediği telefonun teknik özelliklerinden bir kaçı şu şekilde karşımıza çıkmaktadır. Resmi olarak 25 martta duyurulacak telefon, 5’’ büyüklüğünde full hd ekrana sahiptir.

Yonga setinin ise Sony Xperia Z2 modelindekiyle birebir aynı olduğu dikkatlerden kaçmamaktadır. 4 çekirdek ve 2.3 ghz hızındaki işlemci sayesinde performans konusunda tüm beklentilerin karşılanabileceği düşünülmektedir. Yeni model birçok telefon modelinde olduğu gibi bu telefonda da sim kartın nano olacağı belirtilmektedir.

HTC One 2 M8 Özellikleri

Htc one 2 m8 özellikleri arasında her zamanki gibi HTC nin özgün tasarımı büyük bir beğeni topluyor. Telefon büyük ekranına rağmen 160 gr ağırlığıyla gayet hafif olduğu görülüyor. Bir diğer dikkat çeken özellik ise htc one 2 m8 incelemelerinde telefonun arka tarafında iki kamera olduğu görülmektedir. Bu teknoloji sayesinde telefonun kullanıcıları derinlik içeren veya 3 boyutlu fotoğraflar çekebilecekler.

HTC One 2 M8 Özellikleri Videolu İnceleme:

0 yorum:

Yorum Gönder