21 Mart 2014 Cuma

Motoheroz Apk İndir

Motoheroz Apk İndir

Bugün sizlerle Motoheroz Apk'yi Motoheroz Apk İndir'meniz için sizlerle paylaşacağım. Yarış ve eğlenceyi bir arada arayanlar için Motoheroz oyunu kendini göstermeye başladı. Oyundaki grafiklerin ve seslerin son derece eğlenceli olduğu bu oyunda oyun severleri birçok zorlu parkur beklemektedir. Seviye seviye ilerleyen bu oyunda 30 farklı bölüm bulunmaktadır. 1. Seviyeden 30. Seviyeye kadar oyunun zorluğu sürekli artmaktadır. Oyunda başarılı bir şekilde ilerleme sağlamak için ise gerektiği zamanlarda araç değiştirmek gerekmektedir. Aksi taktirde yeni bölümlerde aracınız yetersiz kalabiliyor.

Motoheroz Apk

Oyun bireysel olarak oynanabildiği gibi arkadaşlar arasında da oynanabilmektedir. Ayrıca aracını değiştirmek istemeyenler için de modifiye edebilme imkanı sunuluyor. Böylelikle kişiler araçlarının özelliklerini değiştirerek yarışlarına devam edebiliyorlar. Oyundaki bölümler arasında sadece zorluk değil mekan farkı da bulunmaktadır. Kimi bölümde buz üzerinde giderken kimi bölümde çöl ortasında yarışıyorsunuz. Bu sayede oyun sıkıcı olmaktan kurtuluyor.

Motoheroz apk indirme linki aşağıda bulunmaktadır. Linke tıklayarak kurulum için gerekli olan motoheroz apk dosyasını ücretsiz bir şekilde indirebilir ve oyunun keyfini çıkarabilirsiniz.

Motoheroz Apk İndir>>> TIKLA İNDİR!

0 yorum:

Yorum Gönder