11 Mart 2014 Salı

Card Wars - Adventure Time Android Apk

Card Wars - Adventure Time Android

Card Wars - Adventure Time Apk ve Card Wars - Adventure Time Android bugün sitemizde sizlerle. Unutulmaz Adventure Time kahramanlarının yer aldığı Card Wars kart savaşları oyunu android işletim sistemine sahip telefonlar ve tabletler üzerinden oynanabilmektedir. Card Wars oyunu ilk çıktığı günden beri her geçen gün oyuncu sayısını büyük bir hızla artırmaya devam ediyor. Card Wars oyunun temelini oluşturan kartların her birinde farklı kahramanlar bulunmaktadır. Bu kahramanların kendilerine özgü özellikleri bulunuyor. Hepimizin küçük yaşlarda oynadığı basit kart oyunlarına benzetebiliriz.

Oyun içerisinde farklı seviyeler yer alıyor. Oyunda ilerleyebilmek ve rakipleri yenebilmek için oyuncuların farklı kartlara sahip olması gerekmektedir. Card Wars - Adventure Time android oyununda strateji büyük bir önem taşıyor. Sahip olunan kartlarla en iyi başarıyı yakalamak için oyun içinde belirli bir strateji kullanmanız gerekir.

Card Wars - Adventure Time Apk

Bu sayede oyun stilinize ve elinizde bulunan kartlara uygun strateji birleşince ortaya son derece güzel sonuçlar çıkmaktadır. Aşağıdaki linkten Card Wars - Adventure Time apk dosyasını ücretsiz indirebilir ve oyunun keyfini çıkarabilirsiniz.

GOOGLE PLAY'DEN>>> TIKLA İNDİR!

0 yorum:

Yorum Gönder