6 Mart 2014 Perşembe

Winrar Şifre Kırıcı Program

Winrar Şifre Kırıcı Program

Bugün sizlerle Winrar Şifre Kırıcı yani Winrar Şifre Kırıcı Program'ı paylaşacağım. Teknolojinin gelişmesiyle paralel olarak bu alandaki ihtiyaçlarda da artış yaşanmaktadır. Bilindiği üzere gün içerisinde iş ve başka sebeplerden dolayı birçok dosya transferi yapmaktayız. Günümüzde kişiler dosya aktarımında genel olarak mail yolunu kullanmaktadırlar. İşlemlerin hızlı bir şekilde yapılabilmesi için ise dosya boyutlarının minimum seviyelerde tutulabilmesi gerekiyor.

Tam da bu noktada devreye winrar programı girmektedir. Bu program sayesinde dosyalar sıkıştırılarak toplam boyut önemli derecede küçültülmektedir. Dosyaları sıkıştıran kişiler tarafından dosyalara şifre de koyulabilmektedir. Özellikle internetten her hangi bir dosya indirirken winrar şifresiyle sıklıkla karşılaşılmaktadır. Winrar şifre kırıcı program kullanarak bu dosyalar kolaylıkla açılabilmektedir. Aşağıda verilen linkten programı indirdikten sonra kurulum yapınız. Programa giriş yaptıktan sonra şifresini kıracağımız dosyayı open bölümünden seçiyoruz ve işleme devam ediyoruz. Program otomatik olarak taramaya ve şifre denemelerine başlayacaktır. Doğru şifre bulunduktan sonra arama durmaktadır.

Winrar Şifre Kırıcı

Winrar şifre kırıcı sayesinde tüm winrar dosyalarını açabilirsiniz. Şifre tarama işleminin ne kadar zaman alacağı belli olmamaktadır. Şifre bulunduktan sonra copy password butonundan şifrenizi alabilirsiniz.

TIKLA İNDİR!

rar şifresi : brianjr

0 yorum:

Yorum Gönder