17 Mart 2014 Pazartesi

Score World Goals Pc Oyna

Score World Goals Pc Oyna

Bugün sizlerle Score World Goals Pc'yi Score World Goals Pc Oyna'manız için paylaşacağım. Android uygulama ve oyun sektöründe inanılmaz bir rekabet ortamı oluştuğundan dolayı yapımcılar tarafından oldukça ilginç projeler çıkmaya başladı. Bu durumun en güzel örneğini Score World Goals oyunun da görebiliriz. Oyun her ne kadar da basit bir futbol oyunu gibi görünse de oyuna başladığınız andan itibaren farkı görüyorsunuz. Sıra dışı bir temayla yapılan bu oyunda de-javu yaşıyorsunuz. Eğer futbolu seviyor ve takip ediyorsanız geçtiğimiz yıllarda atılan en güzel golleri de hatırlıyorsunuzdur. Bu düşünceyle yapılmaya başlanan oyunda dünyada atılan en güzel gol pozisyonlarını tekrar ediyorsunuz.

Score World Goals Pc

Unutulmaz gol pozisyonlarını tekrar yaşamak ve farkınızı göstermek için oyunu indirmeli ve aynı anları tekrar yaşamalısınız. Oyunun büyük bir ilgi görmesinden dolayı yapımcı tarafından bilgisayar için de uygun hale getirildi. Aşağıda link üzerinden oyunun pc versiyonuna ulaşabilirsiniz.

Score world goals pc oyununda sadece gol pozisyonlarının vuruş bölümlerini değil pas ve orta açma gibi anlarını da yaşayabiliyorsunuz. Score world goals pc oynayanların kısa sürede bağımlı hale geldikleri dikkatleri çekmektedir.

Score World Goals Pc Oyna>>> TIKLA!

0 yorum:

Yorum Gönder