4 Mart 2014 Salı

Stweaks Ayarları Kullanımı

Stweaks Kullanımı

Bugün sizlere Stweaks Kullanımı'nı öğrenmeniz için Stweaks Ayarları'nı nasıl yapacağınızı anlatacağım.Akıllı telefonlarınızın teknik özellikleri her ne kadar sabit ve net olmasına rağmen donanımların özellikleri üzerinde değişiklikler yapılabilmektedir. Bunun için de stweaks kullanımı gerekmektedir. Stweaks üzerinden ayar yapılırken birçok noktaya dikkat edilmesi gerekmektedir. Aksi taktirde cihazınızın performansında olumsuz yönde değişimler yaşanabilir. İnternette her model için farklı ayarlar yayınlansa da donanım özellikleri telefonlar arasında benzerlik gösterdiği için aşağıda size vereceğimiz ayarları kullanmanız yeterli olmaktadır. Telefonunuzun her bölümü için farklı ayarlar bulunmaktadır. En çok ihtiyaç duyulan performans olduğu için buna uygun stweaks ayarları belirtilmiştir.

Stweaks Ayarları

Cpu bölümü; Cpu max: 1704 mhz olması gerekiyor. Birçok kaynakta 1800 olarak belirtilse de konunun uzmanları tarafından bu önerilmemektedir. Cpu min:500 ve Cpu uv olarak ayarları devam ediniz. Gpu bölümü için ise şu ayarları uygulayınız;

Gpufreq step lerini 1 seviye üste almanız yeterlidir. Gpu voltage seviyelerini ise en fazla 50 birim artırmanız tavsiye edilmektedir. Gpu threshold ayarlarını da aynı şekilde 5 birim artırmak yeterlidir.

Programın indirme linki>>> TIKLA İNDİR!

0 yorum:

Yorum Gönder