16 Mart 2014 Pazar

Traktör Sürme Oyunu 3d Apk

Traktör Sürme Oyunu 3d Apk

Bugün sizlerle Traktör Sürme Oyunu Apk yani Traktör Sürme Oyunu 3d Apk 'yı paylaşacağım. Normal sıradan oyunlara göre simülatör oyunları daha çok ilgi görmekte ve oyunculara daha çok keyif vermektedir. Bu oyunda son derece gerçekçi bir traktörü sürebilmeniz gerekiyor. Oyun içerisinde yapılması gereken birçok iş bulunmaktadır. Bu işleri traktörle yerine getirerek istenilen yere traktörünüzü park etmeniz gerekiyor. Şuan için 8 farklı arazi bulunmaktadır. Bu arazilerin tamamında da farklı görevler bulunuyor. Görevler ilerledikçe zorlaşmaktadır.

Traktör Sürme Oyunu Apk

Oyunda ilk olarak oldukça güzel bir şekilde tasarlanmış 3 boyutlu çiftlik dikkatleri çekiyor. Oyun geliştiricilerinin traktör ve römork hareketlerindeki ayrıntılara önem verdikleri de çok açık ve net bir şekilde görülmektedir. Oyunda oynanabilirlik de oldukça kolaydır. Parmaklarımızla çok rahat bir şekilde kamera açısını ayarlayabilmemiz sayesinde traktörün tüm kontrollerini rahatlıkla sağlayabiliyoruz.

Traktör sürme oyunu 3d apk dosyasının toplam boyutu 25.65 mb’tır. Ayrıca oyunda 4 farklı dil desteği de bulunmaktadır. Oyunu ücretsiz indirmek isteyenler için aşağıdaki linkte traktör sürme oyunu apk dosyası bulunmaktadır.

GOOGLE PLAY'DEN>>> TIKLA İNDİR!
Alternatif LİNKTEN>>> TIKLA İNDİR!

0 yorum:

Yorum Gönder