26 Şubat 2014 Çarşamba

Xiaomi mi3 Özellikleri İnceleme

Xiaomi mi3 Özellikleri

Bugün sizlerle Xiaomi mi3 İnceleme'si yani Xiaomi mi3 Özellikleri'ni paylaşacağım. Akıllı telefonda pazarında faaliyet gösteren firma sayısı arttıkça rekabet de ciddi derecede büyümektedir. Firmalar sadece teknik özellikleri geliştirme konusunda değil ekonomik fiyatlarla telefon satabilmek için çalışmalar yürütmektedirler. Çin merkezli üretim ve satış yapan Xiaomi firmasının Mi3 akıllı telefon modeli çok büyük bir ilgi görüyor. İlk stokların sadece 86 saniyede tükendiği bilinmektedir.

Telefon bu derece büyük bir ilgi görmesinin altında ilk olarak teknik özellikler yer almaktadır. 2.3 GHz hızındaki Snapdragon 800 işlemciyi bünyesinde barındıran telefonun piyasadaki en iyi telefonları bile yapılan testlerde arkasında bırakmıştır. Xiaomi mi3 özellikleri arasında 13 mega piksel çözünürlüğe sahip kameranın çekim kalitesi büyük bir beğeni topladı.

Xiaomi mi3 İnceleme

Piyasadaki benzer donanım özelliklerine sahip akıllı telefonların satış fiyatları 1500 ile 2000 lira arasında değişirken xiaomi mi3 incelemelerinde fiyatın 327 dolar olarak belirtilmesi de dikkatlerden kaçmıyor. Firmanın ilerleyen zamanlarda ülkemizdeki faaliyetlerini artırması beklenmektedir. Bu tarz firmaların etkinliklerini artmasıyla birlikte diğer telefon modellerinin de ücretlerinin düşeceği düşünülmektedir.

Xiaomi mi3 Videolu İnceleme:

0 yorum:

Yorum Gönder