7 Şubat 2014 Cuma

Evobt RS6 Özellikleri İnceleme

Evobt RS6 İnceleme

Bugün sizlerle Evobt RS6 Özellikleri'ni yani Evobt RS6 İnceleme'sini paylaşacağım. Yeni bir telefon almaya karar verdiniz fakat istediğiniz telefonların fiyatları size yüksek mi geliyor? Fiyatına göre son derece iyi bir performans bekliyor iseniz bu telefon tam size göre. Piyasaya henüz satışa çıkmamasına rağmen ekonomik telefon arayanların büyük bir beğenisini kazanan bu telefonda QuadCore 4 çekirdekli 1920x1080 çözünürlüğe sahip 480 dpi IPS FULL HD ekran bulunmaktadır.

Evobt RS6 Özellikleri

Ayrıca piyasadaki diğer akıllı telefon modellerinden farklı olarak çift sim kart desteklenmektedir. Şuan bazı siteler aracılığıyla telefonların ön siparişi alınmaktadır. Evobt rs6 özellikleri arasında kameranın kalitesi de dikkatlerden kaçmamaktadır. Telefonun ön kamerası 8 mega piksel, arka kamerası ise 13 mega pikseldir.

Evobst rs6 telefonun hepsiburada, hızlıal sitelerinden ön siparişlerinin başladığı belirtilmiştir. Evobt rs6 incelemesi, telefonun tasarımı ve diğer teknik özellikleri hakkında ayrıntılı bilgi almak isterseniz www.evobt.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Telefonun ülkemize 799 lira satış fiyatıyla gelmesi beklenmektedir. Özelliklerine göre düşük fiyatı sayesinde şimdiden rakiplerini korkutmaya başarmıştır. Diğer firmaların ekonomik telefonların karşısında nasıl bir hamle yapacağı merakla bekleniyor.

Evobt RS6 Özellikleri İnceleme Videosu:

1 yorum:

  1. aldim kullaniyorum hiza kameraya diyecek birsey yok ama pili cabuk bitiyor tarayicisi hata verip zirt pirt kapaniyor

    YanıtlaSil