18 Şubat 2014 Salı

Nasıl Android Oyun Uygulaması Yapılır?

Nasıl Android Uygulaması Yapılır?

Bugün sizlere Nasıl Android Oyun Yapılır? ve Nasıl Android Uygulaması Yapılır? anlatacağım. Akıllı telefonlarımıza sürekli olarak yeni uygulamalar ve oyunlar indirmekteyiz. Sizlerde kendi uygulamanızı veya oyununuzu yapabilirsiniz. Her konuda olduğu gibi android işletim sistemi için uygulama yapabilmek belirli bir bilgi ve deneyim bilgisi gerektirmektedir. Özellikle yazılım konusunda uzmanlaşmak son derece önemlidir. Nasıl android oyun yapılır konusunda teknoloji severlerin akılarında birçok soru bulunmaktadır.

İnternet üzerinden veya yazılı kaynaklardan bilgi sahibi olarak küçük uygulamalar ile çalışmanıza başlayabilirsiniz. Teorik bilgi önemli olduğu kadar pratikte bilgileri uygulamak için basit çalışmalar da yapmak oldukça önem taşımaktadır. Uygulamanızı veya oyununuzu yaptıktan sonra dünya üzerinde tüm kullanıcıların ulaşabileceği en garanti yer Google Play Store’dur. Play Store aracılığıyla uygulamanızdan kolaylıkla para da kazanabilirsiniz.

Nasıl Android Oyun Yapılır?

Fakat uygulamanızı yayınlatmak için Google firmasına 25 dolar ödeme yapmanız istenmektedir. Son zamanlarda nasıl android uygulaması yapılır sorularının attığı çok açık ve net bir şekilde görülmektedir. Çalışmalarınızı apk dosyasına çevirebileceğiniz son derece kullanışlı bir internet sitesi bulunmaktadır. Bu sayede apk dosyanızı indirebilir veya linki arkadaşlarınızla paylaşarak denemelerinizi yapabilirsiniz.

Site: http://www.appsgeyser.com/

0 yorum:

Yorum Gönder