15 Şubat 2014 Cumartesi

Samsung Galaxy Round Fiyatı Özellikleri

Samsung Galaxy Round Özellikleri

Bugün sizlerle Samsung Galaxy Round Fiyatı'nı ve Samsung Galaxy Round Özellikleri'ni paylaşacağım. Uzun süre tartışması yapılan kavisli ekran ilk olarak Samsung Round modelinde kullanıldı. 10 Ekim’de Kore’de satışa çıkarılan telefon zamanla dünya genelinde satışa sunulmaya başladı. Dış tasarımında kavisli ekranıyla dikkatleri çeken telefonun kahverengi rengi de ilgi görüyor. Yapılan açıklamalarda ilerleyen zamanlarda farklı renk seçeneklerinin de satışa sunulmasının planlandığı belirtiliyor. Telefon 1013 dolar satış fiyatıyla piyasaya sunuldu.

Teknik olarak ise birçok özellik dikkatleri çekiyor. Özellikle kavisli erkanından dolayı sola yada sağa yatırma hareketiyle bir takım komutlar verilebiliyor. Galaxy Round'un 5.7inç HD çözünürlük sunan Super Amoled ekranı, 4 çekirdekli 2.3Ghz işlemci ve 3GB RAMi bulunmaktadır. 2800mAh. Bataryası sayesinde enerji tasarrufuna da önem veriliyor. Arka kamerası 13MP olup işletim sistemi olarak da Android 4.3 bulunuyor. Samsung galaxy round özellikleri diğer akıllı telefonlara göre farklılık gösteriyor.

Samsung Galaxy Round Fiyatı

Telefon yatay bir zeminde duruyor iken hafif bir şekilde yatırmanız halinde temel bildirimler ve saat aktif olmaktadır. Bıraktığınızda telefon tekrar uyku moduna geri dönmektedir. Samsung galaxy round fiyatı Kore’de 1013 dolar olarak belirlenirken ülkemizde henüz netlik kazanmadı.

Samsung Galaxy Round Özellikleri İnceleme:

0 yorum:

Yorum Gönder