15 Şubat 2014 Cumartesi

General Mobile Discovery Unroot Yapma

General Mobile Discovery Unroot Yapma

Bugün sizlere General Mobile Discovery Unroot'u yani General Mobile Discovery Unroot Yapma'yı anlatacağım. Bilindiği üzere Android işletim sistemine sahip telefonlar her geçen gün artmaktadır. Telefonun donanım özelliklerine göre ise bir takım güncellemeler çıkarılmakta veya yeni sürümler piyasaya sürülmektedir. Özellikle donanım özellikleri düşük ve orta seviye olan telefonlar için kişiler tarafından özel sürümler yapılmaktadır. İhtiyaç duyan kişiler bu sistemleri telefonlarına yükleyebilmektedir. Bu işleme root adı veriliyor.

General Mobile Discovery Unroot

Root işlemi yapıldıktan sonra tekrar orijinal sürümünüze geri dönmek isterseniz aşağıdaki aşamaları sırasıyla takip etmeniz gerekmektedir. Bunun için öncelikle SuperSu adı verilen uygulamayı telefonunuza indirmeniz gerekmektedir. Bu uygulama sayesinde general mobile discovery unroot yapma işlemi problemsiz bir şekilde yapılmaktadır.

Uygulamayı açtıktan sonra settings bölümüne giriniz. Settingse girdikten sonra en aşağıda full unroot sekmesi bulunmaktadır. Bu bölüme girip onay verdikten sonra işlem başlamakta ve tamamlandıktan sonra telefonunuzda root yaptığınıza dair hiçbir iz kalmamaktadır. Bu işlemden sonra tekrar root yapmanız durumundan istediğinizde general mobile discovery unroot işlemini tekrarlayabilirsiniz.

General Mobile Discovery Unroot Yapma>>> TIKLA!

2 yorum:

  1. Kardeşim dediğin gibi full unroot a bası orum ama unnistaling başlıyor ve anında kapanıyor hiç bişi değişmior

    YanıtlaSil
  2. Aynen yaptim ama yazi fontu kaldi sebeb ???

    YanıtlaSil