10 Şubat 2014 Pazartesi

Sony Xperia Z1 Compact Türkiye Fiyatı

Sony Xperia Z1 Compact Fiyatı

Bugün sizlerle Sony Xperia Z1 Compact Türkiye'nin Sony Xperia Z1 Compact Türkiye Fiyatı'nı paylaşacağım. Dünya genelinde faaliyet gösteren ve teknoloji sektöründe başarısını kanıtlamayı başaran Sony firması yepyeni bir akıllı telefon modeliyle karşımıza çıkıyor. Su geçirmeyen ve tasarımı sayesinde tam olarak ele oturan kullanması son derece pratik olan Xperia Z1 Compact modelinde farklı renk seçenekleri de mevcuttur. Bu sayede kişilik özelliklerinizi telefonunuza da rahatlıkla yansıtabilirsiniz. Telefonunuzla çektiğiniz bir birinden kaliteli fotoğraf ve videolarınızı hızlı transfer özelliğiyle sosyal medya hesaplarınızda rahatlıkla paylaşabilirsiniz.

Uzun şarj süresi için telefonda 2300 mAh batarya bulunmasının yanı sıra akıllı pil yönetimi yazılımı da bulunmaktadır. Bu sayede gün boyu rahat bir kullanım sunulmaktadır. Sony xperia z1 compact Türkiye satış tarihinin Şubat ayı olarak belirtilmesi haricinde kesin bir tarih verilmemektedir.

Sony Xperia Z1 Compact Türkiye Fiyatı


Kesin olmamakla birlikte Sony xperia z1 compact Türkiye fiyatının 1700 lira civarında olması bekleniyor. Telefonun temel teknik özelliklerini ise şu şekilde sıralayabiliriz; Snapdragon 800 Compact 2.2 GHz işlemci, 16 GB hafıza, 2 GB RAM, 64 GB'a kadar micro hafıza kartı, 20.7 Megapiksel LED flaşlı kamera.

Sony Xperia Z1 Compact Türkiye İnceleme:

0 yorum:

Yorum Gönder