8 Şubat 2014 Cumartesi

Ücretsiz Android Tablet Oyunları İndir

Ücretsiz Android Tablet Oyunları İndir

Bugün sizlerle Ücretsiz Android Tablet Oyunları'nı Ücretsiz Android Tablet Oyunları İndir'meniz için paylaşacağım. Akıllı telefonlar kadar günümüzde tablet bilgisayarlarda yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Tabletler üzerinden hem hayatımızı kolaylaştıracak uygulamalara ulaşabilir hem de boş zamanlarımızda güzel oyunlar oynayarak eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Son zamanların en popüler oyunu olan Candy Crush Saga tabletlerde sorunsuz bir şekilde oynanabilmektedir. Bu oyunda 3 tane aynı tür şekeri bir araya getirerek yok etmeli ve görevleri sırasıyla tamamlamalısınız. Oyunun zorluk seviyesi sürekli olarak artmaktadır.

Ücretsiz Android Tablet Oyunları

Ücretsiz Android tablet oyunları arasında dikkatleri çeken bir diğer oyun ise Subway Surfers oyunudur. Kahramanımızı tren rayları üzerinde koşarken kontrol etmeli ve polise yakalanmasını engellemeliyiz. Diğer koşu oyunlarından farklı olarak bu oyunda sürekli olarak yeni güncellemeler gelmekte ve oyuncuların sıkılması engellenmektedir.

Ücretsiz Android Tablet Oyunları İndir

Farklı bir türde karşımıza çıkan bir başka oyunun adı ise 3D Boat Parking Simulator. Adından da anlaşılacağı üzere oyundaki görevimiz tekneleri düzgün bir şekilde belirtilen yere park etmektir. Oyunun gerçekçi efektleri ve görüntü kalitesinin yüksekliği dikkatleri çekmektedir.


Aşağıda verilen linklerden tüm bu ücretsiz Android tablet oyunları indirebilirsiniz.

Candy Crush Saga: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.king.candycrushsaga&hl=tr
3D Boat Parking : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.playwithfriends.MarinaTrucker&hl=tr
Subway Surfers: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kiloo.subwaysurf&hl=tr

0 yorum:

Yorum Gönder