6 Şubat 2014 Perşembe

Samsung Galaxy Xcover 2 Fiyatı İnceleme

Samsung Galaxy Xcover 2 İnceleme

Bugün sizlerle Samsung Galaxy Xcover 2 Fiyatı'nı ve Samsung Galaxy Xcover 2 İnceleme'sini paylaşacağım. Teknolojinin hızlı ilerlemesiyle birlikte günümüzde neredeyse herkes akıllı telefon kullanmaktadır. Bilindiği üzere akıllı telefonların genel olarak büyük bir bölümünü ekranlar oluşturmaktadır. Bu sebepten dolayı da eski telefon modellerine göre daha az dayanıklı olduğu iddia edilmektedir. Her hangi bir küçük darbede bile ekran kırılmalarıyla karşılaşılabilmektedir.

Bunun önüne geçmek için telefon üretici firmalar tarafından darbeye ve dış etkilere dayanıklı modeller üretilmektedir. Samsung outdoor kullanımlar için son derece dayanıklı olan Galaxy Xcover 2 modelini üretti. 4 inçlik erkanı ve fiziksel menü tuşları ile iç donanım tamamen korunmaktadır. Samsung galaxy xcover 2 incelemelerinde akıllara şu soru takılmaktadır. Dış tasarımının sağladığı dayanıklılık kadar iç donanımının kişileri tatmin edip edemeyeceği düşünülüyor.

Samsung Galaxy Xcover 2 Fiyatı

Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi bulunan telefon modelinde kullanıcılara 1 yıl ücretsiz olarak gelişmiş harita uygulamaları da sunulmaktadır. 1 GHz'lik, çift çekirdekli Exynos 4210 marka işlemci sayesinde performans beklentileri de yeterli seviyede karşılanabilmektedir. Samsung galaxy xcover 2 fiyatı şuan için 600 lira civarındadır.

Samsung Galaxy Xcover 2 İnceleme Videosu:

0 yorum:

Yorum Gönder