4 Şubat 2014 Salı

Android Avea İnternet Ayarları

Avea İnternet Ayarları

Bugün sizlerle Android Avea İnternet Ayarları yani Avea İnternet Ayarları'nı paylaşacağım. Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlardan sorunsuz bir şekilde internete girilebilmesi için bir takım ayarların eksiksiz bir şekilde yapılması gerekmektedir. Aksi taktirde hiçbir şekilde internet erişimi sağlanamamaktadır. Piyasada birden çok farklı marka ve modelde Android işletim sistemli telefon bulunmaktadır. İnternet ayarları telefon modellerine göre değişmemektedir. İnternet ayarları sadece operatörler arasında farklılık göstermektedir. Android Avea internet ayarları için aşağıdaki adımları sırasıyla takip etmeniz gerekiyor.

Android Avea İnternet Ayarları


Avea İnternet carrier=”
Avea internet”mcc=”286″
mnc=”04″ veya “03″
apn=”internet”
user=”"
server=”"
password=”"
mmsc=”"
type=”default” 

Yukarıda verilen değerleri hatasız bir şekilde girmeniz halinde internetiniz kullanıma hazır olacaktır. Avea internet ayarları için gerekli bilgiler yukarıdaki gibi olup tüm telefonlar için geçerlidir. Telefon modelleri arasındaki tek fark bu ayarların girileceği menüye ulaşılmasıdır.

Genel olarak internet ayarlarının yapılacağı bölüm, telefonların ayarlar kısmında yer almaktadır. Bağlantı ayarlarından internet ayarlarını seçip yukarıda verilen değerleri girmeniz gerekmektedir. Bu yazımızda sizlere Avea operatörünün bilgilerini verdik. Diğer operatörler için farklı bilgiler yer almaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder