13 Şubat 2014 Perşembe

Android Telefon Televizyon Kumandası

Android Telefon Televizyon Kumandası

Bugün sizlere Android Televizyon Kumandası yani Android Telefon Televizyon Kumandası'nı nasıl kullanabileceğinizi anlatacağım. Teknoloji sektöründe yaşanan hızlı gelişim ve değişimler çok açık ve net bir şekilde görülmektedir. Özellikle bilgisayar sistemlerinin mobil cihazlara entegre edilmesiyle birlikte ortaya çıkan akıllı telefon ve tablet teknolojisi son zamanlarda çok hızlı bir şekilde yaygınlaştı. Günümüzde hemen herkes akıllı telefon veya akıllı tablet sahibidir. Hem iş hem de eğlence amaçlı olarak kullanılabilen akıllı mobil cihazlar insanların üzerinde büyük değişimler sağlamıştır.

Android Televizyon Kumandası

Anlatılanları uygulamanız halinde cep telefonunuz bir kumandaya dönüşecektir. İlk olarak bunun için Smart Tv sahibi olmanız gerekmektedir. Bunun haricinde ise telefonunuza aşağıda linkini verdiğimiz uygulamayı kurmanız gerekiyor. Uygulamanın boyutu çok küçük olduğu için kısa bir sürede kurulabilmektedir.

Android televizyon kumandası uygulamasının sorunsuz bir şekilde çalışabilmesi için telefonunuz ile televizyonunuzun aynı modemden sinyal alması gerekmektedir. Kumanda sinyalleri wifi üzerinden iletilmektedir. Android telefon televizyon kumandası programı son derece basit bir ara yüze sahiptir ve rahatlıkla kullanılabilir.

Android Telefon Televizyon Kumandası>>> TIKLA İNDİR!

0 yorum:

Yorum Gönder