9 Şubat 2014 Pazar

Lg G Flex Özellikleri Fiyatı

Lg G Flex Fiyatı

Bugün sizlerle Lg G Flex Özellikleri'ni ve Lg G Flex Fiyatı'nı paylaşacağım. Birçok firmadan çıkarmasını beklediğimiz kavisli telefon tasarımı ilk olarak LG’den geldi. Lg G Flex özellikleri arasında ilk olarak kavisli ekran yapısı dikkatleri çekmektedir. Kullanım olarak daha rahat olacağı ve daha kaliteli bir ekran görüntüsü elde edileceği düşünülen bu telefon modelinde donanım özelliklerinin de üst düzey olduğu görülüyor.

Cihazda 2.26 GHz hızında 4 çekirdekli Snapdragon 800 işlemci, 2.1 mega piksel ön kamera, 13 mega piksel arka kamera, 32 GB dahili hafıza, 2 GB RAM ve 3500 mAh batarya yer alıyor. Görüldüğü üzere işlemci hızı üst düzey olup telefonun performansını üst seviyeye taşımaktadır. Ayrıca Ram ve cihaz hafızası da performansı olumlu yönde etkilemektedir.

Lg G Flex Özellikleri

Şuan için ülkemizde satışa sunulmayan telefonun ön siparişleri Teknosa tarafından alınmaktadır. Telefonun ilk olarak 17 Şubat tarihinde ülkemizde satışa çıkarılması beklenmektedir. Lg G Flex fiyatı ise 2599 lira olacağı belirtilmiştir. Teknosa haricinde Turkcell’den de sipariş verilebilmektedir. Firmanın Türkiye sitesinde ise tam bir tarih belirtilmemektedir.

Lg G Flex Özellikleri İnceleme Videosu:

0 yorum:

Yorum Gönder