16 Şubat 2014 Pazar

Vodafone Blade V Fiyatı İnceleme

Vodafone Blade V Fiyatı

Bugün sizlerle Vodafone Blade V İnceleme'si ve Vodafone Blade V Fiyatı'nı paylaşacağım. Dünya genelinde faaliyet gösteren birçok dev telefon üreten firmaya rakip olarak Vodafone da kendi telefonlarını üretmeye devam etmektedir. Şirket asıl olarak operatör hizmeti vermektedir. Kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılayabilecek teknik özelliklere sahip ekonomik telefonlar sunulmaktadır. Son çıkarılan modellerden birisi olan Vodafone Blade V modeli de büyük bir ilgi görmektedir.

Teknik olarak telefonun özellikleri şu şekilde sıralanabilmektedir;

Android jelly bean 4.1 işletim sistemi, 1.2 GHz 4 çekirdekli Qualcomm snapdragon teknolojisine sahip işlemci, 250 saat bekleme süresi, 4 inç ekran ve 5 mega piksel kamera bulunmaktadır. Vodafone blade v incelememizde çok açık ve net görüldüğü üzere teknik donanım orta seviyenin üstündedir. Teknik özelliklerin yanı sıra Vodafone blade v fiyatı ile büyük bir beğeni toplamaktadır. Eğer Vodafone kullanıcı iseniz Red tarifenize ek olarak 1 lira ödeyerek telefona sahip olabilirsiniz.

Vodafone Blade V İnceleme

Özellikle orta düzey bir telefona ihtiyaç duyan kişiler için alınabilecek telefonlar arasında yer almaktadır. Yeni teknolojiye uygun donanımları sayesinde sorunsuz bir şekilde kullanılabilmektedir.

Vodafone Blade V İnceleme Videosu:

0 yorum:

Yorum Gönder