11 Şubat 2014 Salı

Asus ZenFone 6 Fiyatı Özellikleri

Asus ZenFone 6 Özellikleri

Bugün sizlerle Asus ZenFone 6 Fiyatı ve Asus ZenFone 6 Özellikleri'ni paylaşacağım. Dünya devi Asus firması yeni akıllı telefon modeli olan ZenFone 6’yı piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor. Telefonun teknik özellikleri ve tasarımıyla birlikte tanıtımı da yapıldı. Telefona ilk olarak bakıldığında dış tasarımının inceliği ve modern çizgileri dikkatleri çekiyor. Özellikle 5 inç ekran büyüklüğü teknoloji severler tarafından büyük bir beğeniyle karşılanacağı tahmin edilmektedir. Teknik özellikler olarak Asus’un bir önceki akıllı telefonu olan ZenFone 5 modeliyle benzerlik göstermektedir.

Başlıca teknik özellikleri şu şekildedir;
1,2 GHz hızında çalışan dört çekirdekli Intel Atom Z2520 işlemcisi, 1 GB RAM’i ve 4 GB dahili hafızası bulunmaktadır. Asus ZenFone 6 fiyatı henüz olarak resmi bir şekilde açıklanmadı. Fakat uzmanlara göre telefonun piyasadaki diğer akıllı telefonlara göre daha ekonomik olacağı tahmin edilmektedir. Özellikle Asus ZenFone 6 özellikleri ile benzerlik gösteren diğer telefonlardan daha ucuz olacağına kesin gözüyle bakılmaktadır.

Asus ZenFone 6 Fiyatı

Android 4.3 işletimiyle satışa sunulacak olan telefonun Android 4.4′e güncellemesini kabul edeceği ifade edilmektedir. Kamera özellikleri olarak ise arka 5 mega piksel, ön kamera ise 0.3 mega pikseldir.

Asus ZenFone 6 Özellikleri İnceleme:

0 yorum:

Yorum Gönder