2 Şubat 2014 Pazar

Çin Malı Tablet Format Atma Programı

Çin Malı Tablet Format Atma Programı

Bugün Çin Malı Tablet Format'ı, Çin Malı Tablet Format Atma'yı Çin Malı Tablet Format Atma Programı kullanmanıza gerek kalmadan nasıl yapacağınızı sizlere anlatacağım. Çin malı ürünlerde yaşanabilen en büyük sıkıntılar arasında format atma problemi de bulunmaktadır. Birbirinden farklı markalar altında tablet üretimi yapıldığı için farklı format teknikleri de ortaya çıkabiliyor. Sizlere bu yazımızda en yaygın olarak kullanılan tabletler için nasıl format atılacağına dair bilgiler vereceğiz. Çin malı tablet format atma son derece kolay bir şekilde yapılabilmektedir.

Çin Malı Tablet Format Atma Programı

İlk olarak tableti kapatınız. Daha sonra ses kısma tuşuna basılı tutarken tableti açma tuşuna basınız. Ekran belirinceye kadar elinizi çekmeyiniz. Ekran geldiği anda açma tuşundan elinizi çekebilirsiniz. Yazılar tam olarak çıktından sonra ise ellerinizi tamamen çekebilirsiniz. Ekranda alt alta yazılar çıktığını göreceksiniz. Bu yazılar arasında wipe data/factory yazısına gelmeniz gerekiyor. Ses kısma tuşuyla aşağı inebilir, ses açma tuşuyla da seçim yapabilirsiniz. Wipe data/factory yazısını girdiğinizde yes delete… olarak devam eden yazıyı seçmeniz halinde logo çıkmaktadır. Üste yazılar çıkmaya başladığında ses açma tuşuna basarak format atma işlemini bitirebilirsiniz.

Çin malı tablet format için internette birçok bilgi bulunmaktadır. Eğer tabletinizin markası yaygın değil ise buna göre bir araştırma yapmanız gerekmektedir. Tabletinizin bozulması veya şifre unutma gibi durumlarda Çin malı tablet reset atma işlemi problemi tamamen ortadan kaldırmaktadır.

2 yorum:

  1. basma yerini bozucam bas bas olmuyo dediğiniz gibi nasıl kolay hiç anlamadım on saniye değil yarım saat tutsam bişey olduğu yok

    YanıtlaSil
  2. benim tabletin ses açma tuşları yok

    YanıtlaSil