31 Aralık 2013 Salı

Sniper & Killer 3D Android Apk

Sniper & Killer 3D Android

Bugün sizlerle Sniper & Killer 3D Apk'yı yani Sniper & Killer 3D Android'i paylaşacağım. Şüphesiz ki FPS dediğimiz silahlı oyunlardan birçoğumuz vazgeçemiyor. Akıllı telefonların hayatımıza girmesiyle maceraya kaldığımız yerden devam ediyoruz. Sniper & Killer 3D Android Apk uygulaması ile akıllı telefonumuzun başında saatlerce keyifli bir şekilde oyun oynayabiliyoruz. 

Sniper & Killer 3D Android Apk oyununu kurup, çalıştırdıktan sonra karşımıza senaryolar yani yapmamız gereken görevler geliyor. Ekrana dokunarak nişan alabiliyor ve "Fire" kısmına basarak da ateş edip düşmanlarımızı öldürmeye çalışıyoruz. E tabi ki bunları babamızın hayrına yapmıyoruz. Katlettiğimiz her düşman için belirli miktarda para kazanarak bu parayı çeşitli keskin nişancı tüfeği, bomba gibi teçhizatlar almak kullanabiliyoruz. Para kazanmak için ufak bir tavsiye vermek gerekirse, headshot atmaya ve kombo yapmaya çalışın.

Sniper & Killer 3D Apk

Senaryo görevlerinde kimi zaman benzin istasyonunda, kimi zaman yüksek bir çatının tepesinde, kimi zaman ise sadece bir konteynerin arkasına saklanarak, çete üyelerinin yani düşmanlarımızın bizi fark etmemesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Düşmanlarımız tarafından ne kadar fark edilirsek o kadar fazla düşman üstümüze geliyor. Derin bir nefes alın ve headshot atmaya çalışın.

Google Play'den>>> TIKLA İNDİR!

29 Aralık 2013 Pazar

Dream League Soccer Android Apk

Dream League Soccer Android

Bugün sizlerle Dream League Soccer Apk'yı yani Dream League Soccer Android'i paylaşacağım. Dünyada milyonlarca insan tam bir futbol fanatiği. Hal böyle olunca futbolu günlük yaşamımızda her yerde görmemiz kaçınılmaz oluyor, cep telefonlarımızda bile. Futbol oyunlarından hoşlananlar için iyi bir alternatif olacak olan Dream League Soccer Apk ile futbolun adrenalini iliklerinize kadar hissedeceksiniz. Oyun, kendi takımınızı kurmanıza olanak sağlıyor. İsterseniz maç kazanarak aldığınız paralarla yıldız oyuncuları takımınıza transfer edebilir, isterseniz de boşta kalan, sözleşmesi biten oyuncuları bedava olarak takımınıza alabilirsiniz.

Dream League Soccer Apk

Takımınızdaki oyuncuların performansından memnun değilseniz, antrenman modunu kullanarak futbolcularınızın yeteneklerini geliştirebilir ve adınızı duyurma yolunda büyük bir adım atabilirsiniz. Dream League Soccer Android, mobil cihazlar için oldukça başarılı olan grafikleri ile dikkat çekiyor. Ayrıca fizik motoru da oldukça kaliteli, saçma sapan görsel hatalar yok denecek kadar az. Mobil cihazlardaki diğer futbol oyunlarının aksine Dream League Soccer Android Apk, taç, korner ve ofsayt gibi olmazsa olmaz futbol terimlerini içermekten aciz değil. Yani oyunu paldur küldür değil, taktiksel olarak oynamanız gerekiyor. Kontrolü de oldukça rahat olan fenomen futbol oyununun bir parçası olmak için beklemenize gerek yok, hemen indirin ve oyunun tadını çıkarın.

Google Play'den>>> TIKLA İNDİR!
Alternatif Linkten>>> TIKLA İNDİR!

26 Aralık 2013 Perşembe

Ski Challenge 14 Android Apk

Ski Challenge 14 Android

Bugün sizlerle Ski Challenge 14 Apk'yı yani Ski Challenge 14 Android'i paylaşacağım. Biraz kar, biraz heyecan ve tabi ki olmazsa olmazlardan birazda gerilim, Ski Challenge 14 oyunuyla karların kralı olmaya hazır mısın? Ski Challenge 14 Android oyunu, sizlere harika bir sanal kayak deneyimi yaşatıyor, kayak simülasyonu oyunları arasında en eğlenceli ve en iyisi olan Ski Challenge 14, orta derece grafikleri, kar efektleriyle eğlenceli dakikalar geçirmenizi sağlayacak.Her telefonda bulunması gereken bu oyunda, hayatınızın sıkıcı dakikalarını eğlenceli hale getirmek için gereken her şey bulunuyor. Ski Challenge 14 Android oyununun en iyi yanlarından biriyse tamamen ücretsiz oluşu, hem Google Play üzerinden, hem de sitemiz üzerinde vereceğimiz linklerle ücretsiz olarak indirebilir, hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Ski Challenge 14 Apk

Alternatif Ski Challenge 14 APK Kurulumu:

  • Alternatif indirmeyi seçtiğinizde kurulum işlemlerini manuel, yani el ile yapmanız gerekiyor, bilgisayarınıza indirdiğiniz dosyayı telefonunuza gönderin. 
  • Daha sonra bir dosya yöneticisi uygulamasıyla apk uzantılı Ski Challenge 14 Android oyununu telefonunuza kurun. 
  • Bu işlemi de tamamladıktan sonra telefonunuzun ana ekranına oyun simgesi gelecektir, tıklayarak oyunun tadını çıkarabilirsiniz.
Google Play Üzerinden>>> TIKLA İNDİR!
Alternatif Linkten>>> TIKLA İNDİR!

23 Aralık 2013 Pazartesi

Fast And Furious 6 Android Apk

Fast And Furious 6 Android

Bugün sizlerle Fast And Furious 6 Apk yani Fast And Furious 6 Android'i paylaşacağım. Hızlı ve öfkeli dünyasına katılmaya hazır mısın?  Fast And Furious 6 oyunu artık Android platfomunda, her geçen gün artan Android oyunları arasında bazen çok çok iyi bazende hiç bir işe yaramayan oyunları görmeye devam ediyoruz.

Fast And Furious 6 Apk oyunu tabi ki işe yaramayan oyunlar kısmında yer almıyor, Hızlı ve Öfkeli 6 Android oyunu olarak yayınlanan bu oyun drift severleri oldukça heyecanlı bir maceraya sürüklüyor diyebiliriz. Android son dönemde oldukça büyüyen bir platform oldu, öyle ki oyun yapımcıları bilgisayar oyunlarını bırakıp Android platformuna yönlenmeye başladı diyebiliriz.

Fast And Furious 6 Apk

Fast And Furious 6 Apk oyunu ise bu platformun en iyi müjdelerinden oldu, serinin filmide oldukça başarılı olmuştu derken oyununu görmek tekrar heyecanlanmaya neden olmuyor demek
mümkün değil.

Hızlı ve Öfkeli 6 Android oyununun en güzel yanlarından birisi ise tamamen ücretsiz olması, Kabam'ın yapımcılığında gelen bu oyun Android marketler üzerinden tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor. Sizlerde Hızlı ve Öfkeli 6 dünyasına katılmak, birbirinden güzel yarışlara eşlik etmek istiyorsanız hiç beklemeden Fast And Furious 6 Apk oyununu indirmenizi tavsiye ederiz.

TIKLA İNDİR!

20 Aralık 2013 Cuma

Angry Birds Go Android Apk

Angry Birds Go Android

Bugün sizlerle Angry Birds Go Apk'yı yani Angry Birds Go Android'i paylaşacağım. Android oyunları içerisinde  Angry Birds efsane oyunlardan bir tanesidir diyebiliriz, Android'in mobilde kulllanılmaya başlandığından bu yana kadar hemen hemen her Android cihazda bir Angry Birds oyunu görmek mümkün. Angry Birds oyunundaki klasik kavram şudur, oyunda size verilen kuşlarla bir yerde sıkışmış olan kuşları kurtarmaktır. Genel olarak fırlattığınız kuşların kendine göre özellikleri bulunur, engelleri kuşları fırlatarak geçersiniz ve tüm kuşları kurtarıp bölüm geçersiniz.

Angry Birds Go Apk

Angry Birds için gelen yeni oyundaysa bu kavram tamamen değişmiş durumda. Angry Birds Go! oyunu tamamen yarış üzerine kurulmuş, eski oyunlarda oraya buraya fırlattığımız kuşlar artık bizim karakterimiz olarak yarışmalarda birincilik almamıza yardımcı oluyor. Angry Birds Go! oyununda harika yarış modları bulunuyor, dilediğin şekile sokabileceğiniz araba modelleriyse gerçekten iyi bir oyunun ortaya çıktığını gösteriyor diyebiliriz. Angry Birds Go! oyununun en güzel yanlarından bir tanesi de tamamen ücretsiz olması, dilerseniz Angry Birds Go! oyununu APK olarak telefonunuza veya tabletinize kurabilir, dilerseniz APK ile hiç uğraşmadan Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirip oynamaya başlayabilirsiniz.

GooglePlayden İNDİR!
Angry Birds Go! APK İNDİR!

15 Aralık 2013 Pazar

Traffic Racer Android Apk

Traffic Racer Apk

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Traffic Racer Android'i yani Traffic Racer Apk'yı paylaşacağım.

Traffic Racer ile bitmeyen yollara katılmaya hazır mısın? Harika derecede 3 boyutlu grafiklerle bitmeyen uzun trafikte sen ne kadar ilerleyebilirsin? Arabanı seçip yollarda oldukça gerçekli bir sürüş deneyimini Traffic Racer sunuyor.

Farklı sürüş modları, farklı haritalar ve mevsim şartı seçimleri ile oyun farklı bir heyecan alıyor. Traffic Racer oyunu sizleri gerçek bir trafik ortamına sürüklüyor, telefonunuzun sensörleriyle hız yapıp puanlar kazanabilir, arabanızla yüzlerce trafikte bulunan arabayı geçebilirsiniz. Traffic Racer’in en iyi yanlarından bir tanesi tamamen ücretsiz olmasıdır. Traffic Racer oyununu tamamen ücretsiz olarak indirebilir ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

Traffic Racer Android

Traffic Racer’in diğer bir güzel yanıysa Türkçe dil desteği bulunmasıdır, oyun Türk bir vatandaş tarafında editlenmiş ve ücretsiz olarak araba oyunu severlere, trafik canavarlarına sunulmuştur. Sizlerde oyunu tamamen ücretsiz olarak indirebilir, trafiğin akışına hükmedebilir, en yüksek skoru kazanmak için arabanızla son hızda yollara hükmedin, oyunu hemen indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

TIKLA İNDİR!

14 Aralık 2013 Cumartesi

Android Futbol Oyunu Apk İndir

Android Futbol Oyunu Apk İndir

Bugün sizlerle Android Futbol Oyunu Apk'yı Android Futbol Oyunu Apk İndir'me işlemini yapabilmeniz için paylaşacağım.

Android futbol oyunları arasında en çok beğenilen, en çok indirilen ve en çok oynanan oyun olan Real Football 2013 ile tanışın. Gameloft tarafından geliştirilen Real Football 2013 sizlere harika bir deneyim yaşatıyor.

Oyunda kendi takımınızı oluşturacaksınız, takım oyuncularını yönetim takımınız için mağazalar kuracak, stadyum yönetimini gerçekleştireceksiniz. Real Football 2013 Android oyunu maç sırasında harika hareketler ile tam bir futbol simülasyonu etkisi yaratıyor. Üstelik oyun tamamen ücretsiz, yani android telefonunuza veya tabletinize Real Football 2013 oyununu bedava olarak indirebilirsiniz.

Android Futbol Oyunu Apk

Android platformunun en iyi oyun geliştiricilerinden Gameloft tarafından geliştirilen Real Football 2013 ile harika bir deneyima atıl! Takımları yönet, maçları kazan birinci sıraya otur. Yapabileceklerinde sınır tanımayan bu oyun sayesinde Android telefonunu veya cihazını elinden bırakamayacak, en sıkıldığın zamanlarını yüksek eğlence ile geçirebileceksiniz.

Sizler de Gameloft tarafında geliştirilen bu harika futbol oyununu ücretsiz olarak aşağıdaki linkten indirebilirsiniz, tamamen ücretsiz olduğunu belirttik, oyunu oynamak, hayal gücünüzü kullanarak yepyeni bir takım yaratmak, takımınızı yönetmek sizin elinizde.

TIKLA OYUNU İNDİR!

Google play'den indiremiyorsanız yorum atın alternatif link de ekleriz :)

11 Aralık 2013 Çarşamba

General Mobile Discovery Radyo Apk

General Mobile Discovery Radyo Apk

Merhaba, bu yazımızda sizlere General Mobile Discovery için nasıl FM radyo kurabileceğinizi anlatacağız. Piyasada bir çok FM radyo türü uygulamalar bulunmakta fakat hepsi internet tabanlı çalışıyor olup internetin olmadığı zamanlarda kullanım dışı oluyorlar.

General Mobile Discovery FM radyo uygulaması ile internet olmasa bile kulaklıkla beraber FM radyo keyfini çıkarabilirsiniz. Bu uygulama internet tabanlı değildir, normal bir radyo gibi çalışmaktadır. Tek gereksinimi kulaklıktır. GM Discovery telefonunda FM radyo özelliği bulunmaktadır fakat RTUK vergilerinden kaçınmak için pasif duruma getirilmiştir.
General Mobile Discovery Radyo
Sizlere vereceğimiz uygulama ile FM radyo keyfini General Mobile Discovery telefonunuzda rahatlıkla çıkarabilirsiniz. Tamamen ücretsiz ve internet gerektirmeyen bir uygulamadır. Bölgenizde bulunan radyo frekansları üzerinden çalışmaktadır. Bunun için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmemektedir. Sizlerde General Mobile Discovery FM radyo uygulamasını indirerek

Telefonunuzdan hiçbir ücret ödemeden tamamen ücretsiz ve internetsiz olarak müzikler dinleyebilir, FM radyo programlarına dahil olabilirsiniz. Uygulama APK dosyası şeklindedir, kurmak için APK kurucu bir uygulama yüklemeniz gerekir.

General Mobile Discovery Radyo Apk>>> TIKLA İNDİR!

8 Aralık 2013 Pazar

Android Silinemeyen Uygulamaları Silme


Bugün sizlere Android Silinemeyen Uygulamaları Silme'yi yani Android Silinemeyen Uygulamala Silme'yi anlatacağım.

Bildiğiniz gibi piyasa pek çok Android uygulama bulunmakta, bunlardan bazıları hatalı olup uygulama kaldırma sorunları yaratabiliyor. Bunun yanı sıra eğer telefonunuzu GSM operatörlerinden satın aldıysanız içerisindeki operatör uygulamalarını silemiyorsunuz, gereksiz bir sürü uygulama telefonunuzda yer kaplıyor. İnternetten indirdiğiniz uygulamaların da çoğu virüslü oluyor, virüs uygulamayı telefonunuzdan kaldırmanızı engelliyor. Kaldırılmayan Android uygulamalarını kaldırmak oldukça zor gibi gözükebilir, fakat öyle değil. Bu iş için kullanabileceğiniz en iyi uygulama Android Mate uygulamasıdır, telefonunuzda silemediğiniz uygulamaları bu program sayesinde temizleyebilirsiniz.

Kaldırılmayan GSM operatörü uygulamaları da dahil olmak üzere telefonunuzda uygulama yönetimi tamamen sizlerin eline geçmektedir. Her türlü uygulamayı Android Mate uygulamasıyla silebilir, telefonunuzdan tamamen kaldırabilirsiniz. Bu sayede hem uygulama yönetimi %100 sizin elinizde olur, hem de telefonunuzda gereksiz depolama alanı kaybetmiş olmazsınız. Android Mate uygulaması tamamen ücretsiz ve kullanışlı bir uygulamadır. Android Mate uygulamasını telefonunuza ücretsiz olarak indirebilir, tamamen ücretsiz kullanabilirsiniz.

Google Playden>>> TIKLA İNDİR!