15 Aralık 2013 Pazar

Traffic Racer Android Apk

Traffic Racer Apk

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Traffic Racer Android'i yani Traffic Racer Apk'yı paylaşacağım.

Traffic Racer ile bitmeyen yollara katılmaya hazır mısın? Harika derecede 3 boyutlu grafiklerle bitmeyen uzun trafikte sen ne kadar ilerleyebilirsin? Arabanı seçip yollarda oldukça gerçekli bir sürüş deneyimini Traffic Racer sunuyor.

Farklı sürüş modları, farklı haritalar ve mevsim şartı seçimleri ile oyun farklı bir heyecan alıyor. Traffic Racer oyunu sizleri gerçek bir trafik ortamına sürüklüyor, telefonunuzun sensörleriyle hız yapıp puanlar kazanabilir, arabanızla yüzlerce trafikte bulunan arabayı geçebilirsiniz. Traffic Racer’in en iyi yanlarından bir tanesi tamamen ücretsiz olmasıdır. Traffic Racer oyununu tamamen ücretsiz olarak indirebilir ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

Traffic Racer Android

Traffic Racer’in diğer bir güzel yanıysa Türkçe dil desteği bulunmasıdır, oyun Türk bir vatandaş tarafında editlenmiş ve ücretsiz olarak araba oyunu severlere, trafik canavarlarına sunulmuştur. Sizlerde oyunu tamamen ücretsiz olarak indirebilir, trafiğin akışına hükmedebilir, en yüksek skoru kazanmak için arabanızla son hızda yollara hükmedin, oyunu hemen indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

TIKLA İNDİR!

0 yorum:

Yorum Gönder