14 Aralık 2013 Cumartesi

Android Futbol Oyunu Apk İndir

Android Futbol Oyunu Apk İndir

Bugün sizlerle Android Futbol Oyunu Apk'yı Android Futbol Oyunu Apk İndir'me işlemini yapabilmeniz için paylaşacağım.

Android futbol oyunları arasında en çok beğenilen, en çok indirilen ve en çok oynanan oyun olan Real Football 2013 ile tanışın. Gameloft tarafından geliştirilen Real Football 2013 sizlere harika bir deneyim yaşatıyor.

Oyunda kendi takımınızı oluşturacaksınız, takım oyuncularını yönetim takımınız için mağazalar kuracak, stadyum yönetimini gerçekleştireceksiniz. Real Football 2013 Android oyunu maç sırasında harika hareketler ile tam bir futbol simülasyonu etkisi yaratıyor. Üstelik oyun tamamen ücretsiz, yani android telefonunuza veya tabletinize Real Football 2013 oyununu bedava olarak indirebilirsiniz.

Android Futbol Oyunu Apk

Android platformunun en iyi oyun geliştiricilerinden Gameloft tarafından geliştirilen Real Football 2013 ile harika bir deneyima atıl! Takımları yönet, maçları kazan birinci sıraya otur. Yapabileceklerinde sınır tanımayan bu oyun sayesinde Android telefonunu veya cihazını elinden bırakamayacak, en sıkıldığın zamanlarını yüksek eğlence ile geçirebileceksiniz.

Sizler de Gameloft tarafında geliştirilen bu harika futbol oyununu ücretsiz olarak aşağıdaki linkten indirebilirsiniz, tamamen ücretsiz olduğunu belirttik, oyunu oynamak, hayal gücünüzü kullanarak yepyeni bir takım yaratmak, takımınızı yönetmek sizin elinizde.

TIKLA OYUNU İNDİR!

Google play'den indiremiyorsanız yorum atın alternatif link de ekleriz :)

0 yorum:

Yorum Gönder