11 Aralık 2013 Çarşamba

General Mobile Discovery Radyo Apk

General Mobile Discovery Radyo Apk

Merhaba, bu yazımızda sizlere General Mobile Discovery için nasıl FM radyo kurabileceğinizi anlatacağız. Piyasada bir çok FM radyo türü uygulamalar bulunmakta fakat hepsi internet tabanlı çalışıyor olup internetin olmadığı zamanlarda kullanım dışı oluyorlar.

General Mobile Discovery FM radyo uygulaması ile internet olmasa bile kulaklıkla beraber FM radyo keyfini çıkarabilirsiniz. Bu uygulama internet tabanlı değildir, normal bir radyo gibi çalışmaktadır. Tek gereksinimi kulaklıktır. GM Discovery telefonunda FM radyo özelliği bulunmaktadır fakat RTUK vergilerinden kaçınmak için pasif duruma getirilmiştir.
General Mobile Discovery Radyo
Sizlere vereceğimiz uygulama ile FM radyo keyfini General Mobile Discovery telefonunuzda rahatlıkla çıkarabilirsiniz. Tamamen ücretsiz ve internet gerektirmeyen bir uygulamadır. Bölgenizde bulunan radyo frekansları üzerinden çalışmaktadır. Bunun için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmemektedir. Sizlerde General Mobile Discovery FM radyo uygulamasını indirerek

Telefonunuzdan hiçbir ücret ödemeden tamamen ücretsiz ve internetsiz olarak müzikler dinleyebilir, FM radyo programlarına dahil olabilirsiniz. Uygulama APK dosyası şeklindedir, kurmak için APK kurucu bir uygulama yüklemeniz gerekir.

General Mobile Discovery Radyo Apk>>> TIKLA İNDİR!

0 yorum:

Yorum Gönder