23 Aralık 2013 Pazartesi

Fast And Furious 6 Android Apk

Fast And Furious 6 Android

Bugün sizlerle Fast And Furious 6 Apk yani Fast And Furious 6 Android'i paylaşacağım. Hızlı ve öfkeli dünyasına katılmaya hazır mısın?  Fast And Furious 6 oyunu artık Android platfomunda, her geçen gün artan Android oyunları arasında bazen çok çok iyi bazende hiç bir işe yaramayan oyunları görmeye devam ediyoruz.

Fast And Furious 6 Apk oyunu tabi ki işe yaramayan oyunlar kısmında yer almıyor, Hızlı ve Öfkeli 6 Android oyunu olarak yayınlanan bu oyun drift severleri oldukça heyecanlı bir maceraya sürüklüyor diyebiliriz. Android son dönemde oldukça büyüyen bir platform oldu, öyle ki oyun yapımcıları bilgisayar oyunlarını bırakıp Android platformuna yönlenmeye başladı diyebiliriz.

Fast And Furious 6 Apk

Fast And Furious 6 Apk oyunu ise bu platformun en iyi müjdelerinden oldu, serinin filmide oldukça başarılı olmuştu derken oyununu görmek tekrar heyecanlanmaya neden olmuyor demek
mümkün değil.

Hızlı ve Öfkeli 6 Android oyununun en güzel yanlarından birisi ise tamamen ücretsiz olması, Kabam'ın yapımcılığında gelen bu oyun Android marketler üzerinden tamamen ücretsiz olarak indirilebiliyor. Sizlerde Hızlı ve Öfkeli 6 dünyasına katılmak, birbirinden güzel yarışlara eşlik etmek istiyorsanız hiç beklemeden Fast And Furious 6 Apk oyununu indirmenizi tavsiye ederiz.

TIKLA İNDİR!

0 yorum:

Yorum Gönder