26 Aralık 2013 Perşembe

Ski Challenge 14 Android Apk

Ski Challenge 14 Android

Bugün sizlerle Ski Challenge 14 Apk'yı yani Ski Challenge 14 Android'i paylaşacağım. Biraz kar, biraz heyecan ve tabi ki olmazsa olmazlardan birazda gerilim, Ski Challenge 14 oyunuyla karların kralı olmaya hazır mısın? Ski Challenge 14 Android oyunu, sizlere harika bir sanal kayak deneyimi yaşatıyor, kayak simülasyonu oyunları arasında en eğlenceli ve en iyisi olan Ski Challenge 14, orta derece grafikleri, kar efektleriyle eğlenceli dakikalar geçirmenizi sağlayacak.Her telefonda bulunması gereken bu oyunda, hayatınızın sıkıcı dakikalarını eğlenceli hale getirmek için gereken her şey bulunuyor. Ski Challenge 14 Android oyununun en iyi yanlarından biriyse tamamen ücretsiz oluşu, hem Google Play üzerinden, hem de sitemiz üzerinde vereceğimiz linklerle ücretsiz olarak indirebilir, hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Ski Challenge 14 Apk

Alternatif Ski Challenge 14 APK Kurulumu:

  • Alternatif indirmeyi seçtiğinizde kurulum işlemlerini manuel, yani el ile yapmanız gerekiyor, bilgisayarınıza indirdiğiniz dosyayı telefonunuza gönderin. 
  • Daha sonra bir dosya yöneticisi uygulamasıyla apk uzantılı Ski Challenge 14 Android oyununu telefonunuza kurun. 
  • Bu işlemi de tamamladıktan sonra telefonunuzun ana ekranına oyun simgesi gelecektir, tıklayarak oyunun tadını çıkarabilirsiniz.
Google Play Üzerinden>>> TIKLA İNDİR!
Alternatif Linkten>>> TIKLA İNDİR!

0 yorum:

Yorum Gönder