6 Ocak 2014 Pazartesi

Samsung Galaxy S3 Root Kaldırma

Galaxy S3 Root Kaldırma

Bugün sizlerle Samsung Galaxy S3 Root Kaldırma yani Galaxy S3 Root Kaldırma'yı paylaşacağım.

Daha önce telefonunuza root yaptınız fakat memnun değil ve geri dönüş yapmak istiyorsanız biraz sonra okuyacağınız adımları harfi harfine yaparak telefonunuzdaki rootu kaldırabilirsiniz. Öncelikle ufak bir uyarı ile başlayalım, okuyacağınız adımları uygularken telefonunuzun en az %45 şarjı olması gerektiğini unutmayın. 

Orjinal S3 Firmware>>> TIKLA İNDİR!
Gerekli Olan Diğer Program>>> TIKLA İNDİR!

Yukarıdaki uygulamaları indirdikten sonra telefonumuzun ses kısma, menü (orta tuş) ve kilit tuşuna aynı anda basarak download moduna almamız gerekiyor. Yukarıdan indirmiş olduğumuz Odin 3 v1.85 dosyasını bilgisayarımıza kuruyoruz. Yukarıdaki orijinal firmware dosyasını indirdikten sonra sıkıştırılmış klasörün içerisindeki .tar uzantılı dosyayı çıkarıyoruz. Çıkardığımız dosya eğer tek parça ise Odinde PDA bölümüne tanıtıyoruz. Eğer 3 parça ise hepsini ait olduğu kısma tanıyoruz. Örneğin klasörden çıkan phone.tar dosyasını phone kısmına tanıtmak gibi.

S3 Root Kaldırma

Yukarıdaki işlemleri harfiyen yaptıktan sonra telefonumuzu USB kablosu ile bilgisayarımıza bağlıyoruz. Odin programından Auto Reboot ve F.Reset Time seçeneklerini seçiyoruz ve Begin diyoruz. İşlemin sonunda kutucuk yeşil olup move! yazısı geldi ise işlem başarıyla tamamlanmış anlamına gelmektedir. Kontrol etmek içinse telefonumuzu açarak Ayarlar>Cihaz Hakkında>Durum menüsünü açıyoruz. Cihaz durumu Customary ise işlemimiz başarıyla gerçekleşmiştir.

0 yorum:

Yorum Gönder