22 Ocak 2014 Çarşamba

En İyi Ücretsiz Android Uygulamaları

En İyi Android Uygulamaları

Bugün sizlerle En İyi Ücretsiz Android Uygulamaları yani En İyi Android Uygulamaları'nı sizlerle paylaşacağım. Bu uygulamalar android kullananların vazgeçilmezleri arasında.

En İyi Android Uygulamaları
Whatsapp

Whatsapp android uygulaması bir çok işletim sisteminde olduğu gibi en iyi ücretsiz android uygulamaları listesinde de üst sıralarda yer alıyor. Whatsapp rehberinizde ekli olan kişilerle ücretsiz olarak mesajlaşmanızı sağlar. Bunun yanında rehberinizde ki kişilere bu uygulama sayesinde fotoğraf, ses kaydı, ses dosyası gönderebilirsiniz. Programda bir çok ifade (smile) yer almakta. Bu özelliği Whatsapp'ı daha da eğlenceli hale getiriyor. Aynı zamanda sisteminizi kasmayan arayüze ve bildirim sistemine sahip.

Whatsapp Uygulamasını İndir


En İyi Ücretsiz Android Uygulamaları
Kingsoft Office

Kingsoft Office android sistemli telefonlarınız da Microsoft Office ve Adobe Reader dosyalarını açabileceğiniz bir uygulama. Kingsoft ile aynı zamanda Microsoft Office ve Adobe Reader dosyaları oluşturabilirsiniz. Telefonunuzdan dökümanları açabileceğiniz, sisteminizi kasmayan ve kullanımı gayet kolay olan bir arayüze sahip. Bir çok formatı desteklemekte ve dökümanlar da bozukluk yaratmadan açabilmektedir. Bir çok kişiye gerekli bir uygulama olduğu için en iyi android uygulamaları listesinde yerini alıyor.

Kingsoft Office Uygulamasını İndir

0 yorum:

Yorum Gönder