26 Ocak 2014 Pazar

Android Dns Değiştirme ile Yasaklı Sitelere Giriş

Android Yasaklı Sitelere Giriş

Bugün sizlere Android Dns Değiştirme'yi yani Android Yasaklı Sitelere Giriş işlemini nasıl yapacağınızı anlatacağım. Günümüzde birçok ülkede olduğu gibi bizim ülkemizde de birçok internet sitesine doğrudan erişim mümkün olmamaktadır. Sitelere farklı sebeplerden dolayı belirli bir ülkenin erişimi kapatılabilmektedir. Fakat bilindiği üzere internette hiç kimse özgürlükleri kısıtlayamaz. Yıllardır bilgisayarlardan yasaklı sitelere nasıl girileceğine dair bilgiler paylaşılıyor.

Son zamanların yeni trendi olan akıllı telefon ve tabletlerden de yasaklı sitelere giriş yapabilmek mümkündür. Bunun için basit bir Android DNS değiştirme programına ihtiyaç duyulmaktadır. Bu konuda başarısını kanıtlamış olan DNSExchanger programı ile kolaylıkla Android yasaklı sitelere giriş yapılabilir.

Android Dns Değiştirme

Bu konuda her hangi bir uzmanlığı bulunmayanların Android DNS değiştirme için telefon ve tabletlerin root edilmesi gerektiğine dair verdikleri bilgiler gerçeklik taşımamaktadır. DNSExchanger programı gibi aynı işlemleri yerine getiren farklı programlar da bulunmaktadır. DNSExchanger programı tamamen Türk yazılımcılara ait olup şuana kadar Android yasaklı sitelere giriş konusunda başarısız olduğu her hangi bir internet sitesiyle karşılaşılmamıştır.

Android Dns Değiştirme ile Yasaklı Sitelere Giriş Programı>>> TIKLA İNDİR!

0 yorum:

Yorum Gönder