29 Ocak 2014 Çarşamba

Dark Evo P60 İnceleme

Dark P60 İnceleme


Bugün sizlerle Dark Evo P60 İnceleme'si yani Dark P60 İnceleme'sini paylaşacağım. Dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de tablet ve akıllı telefon kullanımı her geçen gün artmaktadır. Son zamanlarda birçok teknoloji severin dikkatini çekmeyi başaran ve yakın bir zaman içerisinde yaygınlaşan Dark Evo P60 modelini sizler için küçük bir incelemeye aldık.

İlk olarak telefonun General Mobile firmasının çıkardığı Discovery adını verdiği telefon ile büyük bir benzerlik taşımaktadır. 1.3 Ghz işlemcisi ve 1 gb ddr3 rami bulunan akıllı telefonun performans açısından beklentileri karşıladığı rahatlıkla söylenebilir. Dark Evo P60 inceleme konusunda yapılan video çalışmalarında ise telefonun fiziksel olarak kasasının oldukça dikkat çekici olduğu görülüyor.

Fotoğraf çekmeyi sevenlerin de düşünüldüğü P60 modelinde 8 megapiksellik bir kamera bulunmaktadır. Ayrıca çift sim kart destekleyen bu modelin ekonomik fiyatlarla satışa sunulması büyük bir beğeni toplamaktadır. Yeni telefon alacak kişilerin mutlaka Dark p60 inceleme konularını dikkatli bir şekilde araştırmalı ve daha sonra karar vermeleri tavsiye edilmektedir.

Dark Evo P60 İnceleme Videosu:

0 yorum:

Yorum Gönder