27 Mart 2013 Çarşamba

Speaktoit Assistant Android

Speaktoit Assistant Android




Speaktoit Assistant Android uygulaması Google Play Store’un en iyi 10 Android uygulaması arasına girmiş bir uygulamadır. Bu uygulamada şu anda türkçe dil desteği olmamasına rağmen oldukça kullanışlı 5 yıldız bir uygulamadırSpeaktoit Assistant ile neler yapabiliriz diyorsanız hemen yazımıza geçelim, Android cihazınızda ne yapmak istiyorsanız Assistant aracılıyla konuşarak yaptırabiliyoruz. Google haritası üzerinden güzergâhı mı belirlemek istiyorsunuz? Yada internette bir şeyler mi aramak istiyorsunuz. Bırakın bunun yerine sizin yerinize artık bunları sanal sekreteriniz yapsın. Evet, karşılıklı konuşarak işlerinizi hallettirebileceğiniz bir sekretere Assistant adlı uygulama sayesin den sahip oluyoruz. Google Play Store üzerinde ücretsiz olarak sunulan bu uygulama 5 milyon indirme sınırına ulaşmış sayılı uygulamalardan biAssistant adlı uygulama da resimlerin de görmüş olduğunuz sekreterinizi ( kadın yada erkek) istediğiniz gibi kendi zevkinize göre düzenleyebiliyorsunuz. Mesela saçlarının ne tarz olacağını ne renk olacağına, sekreterinizin gözlük takmasını da isteyebilirsiniz, gözlerinin renklerini belirleyebilir yada üzerine ne renkte hangi tarz bir elbise giyebileceğine kadar siz karar verebiliyorsunuz. Aynı şekilde bu özellikleri kadın sekretere yapabildiğimiz gibi erkek sekreterinize de uygulayabilirsiniz. Uygulama sayesin de konuşmak yerine yazarak anlaşmayı tercih eden kullanıcılar olacağı da düşünülerek konuşulan metnin ekran da yazması vede sekreterinize yazarak da komut verebilme özelliklerini de için de barındırıyor. Örnek birkaç komuttan bahsetmek istiyorum size. Assistant uygulamasını Android işletim sistemli cihazımız da çalıştırdıktan sonra örneğin; “How are you” diye sorduğunuz da size karşılık veriyor. Sonra “Google” diyerek komut verdiğiniz de size “Google.com” adresini açıyor ya da” Gmail- E-posta” diye komutlar verince de uygulamalarınız açıp maillerinizi görebilir uygulamayı kapatmak için de yine komut olarak “Close” dediğiniz anda sekreterinizin ok diyerek uygulamayı kapattığını göreceksiniz.Bunları sadece örnek olarak gösterebiliriz komutta sınır yok siz sekreteriniz den ne isterseniz o size daha fazlasını sunuyor. Ayrıca uygulama söylediklerinize yada yazdıklarınıza öylesine hızlı cevap veriyor ki Android cihazınız ile konuştuğunuzu bilmeseniz adeta yanınızdaymış hissi uyandırması da Android uygulamaya bambaşka bir hale getirmiş oluyor. Bu uygulama sayesinde konuşan bir Android işletim sistemli tablet yada cep telefonuna sahip oluyorsunuz diyebiliriz.



26 Mart 2013 Salı

GOOGLE TV BOX ANDROİD 4.0 ARM CORTEX A9 WİFİ HD




GOOGLE TV BOX ANDROİD 4.0 ARM CORTEX A9 WİFİ HD Sayesinde artık televizyonlarımızda internete girebilecek, film izleyecek ve android uygulamaları sayesinde bir çok yenilik görebileceğiz. Bir çok Tv box markası, ARM firmasınıun en yeni geliştirdiği Cortex A9 işlemcisi sayesinde, normal bir televizyon Smart TV özellikleri kazanmaktadır. Tek yapılması gereken bu cihazdan temin ederek televizyonunuza takmak yeterli olacaktır. Cortex A9 WİFİ HD Bazı Özellikleri Aşaığdadadır






  • Uygulama, Oyun, 1080P Film Hepsi Tek Kutuda! 

    7'den 70'e herkesin kolayca internette dolaşması, oyun oynaması, ofis uygulamalarından faydalanması ve film izlemesi için Android işletim sistemine sahip mini bilgisayarı geliştirildi. , 3D hızlandırıcılı ARM çift çekirdek işlemcisi, dahili kablosuz ağ desteği, hazır gelen yazılım paketi, kolay ve kullanıcı dostu Türkçe arabirimi, 2 x USB girişi, SD kart okuyucusu ile  AndroidBOX bilgisayar kullanımında çığır açacak!

     
  • Gösteri Başlasın: HDMI Bağlantısı ile TV'nizi Akıllı TV'ye Dönüştüreceksiniz

    Android BOX ile evinizin baş köşesinde bulunan TV'lerden çok amaçlı olarak faydalanabilirsiniz. Android BOX'ı TV'ye bağladıktan sonra kablolu veya kablosuz ağ bağlantısını gerçekleştirin. Ek bir ayar ve kurulum yapmadan oyun oynamanın, internette gezinmenin, alışveriş yapmanın, Facebook, Twitter gibi sosyal medya veya Youtube, Vimeo, Dailymotion gibi video paylaşım sitelerinde gezinmenin, 1080p film izlemenin, e-postalarınıza erişmenin tadına dev ekranda varın!

     
  • Oyun Konsolu + Bilgisayar = Android BOX

    Android BOX bilgisayar ve oyun konsolunun bir arada buluştuğu bir mini PC'dir. Dev ekranda Angry Birds, Fruit Ninja, Fish Game, Cut Rope gibi yüklü oyunları hemen oynamaya başlayabilirsiniz. Ayrıca 7'den 70'e herkesin beğenisine uygun binlerce ücretsiz veya ücretli oyunu market uygulamasından bir tık ile indirerek yükleyebilirsiniz. Güçlü harici grafik işlemcisinin kolayca açabileceği GTA, PES, FIFA, Air Attack, Frontline Commando gibi 3D oyunlar yükleyerek, uygun fiyata oyun konsoluna sahip olabilirsiniz. 

     
  • Android Market ile Binlerce Uygulama 

     en güncel ve en fazla yazılımı bir arada bulabileceğiniz Google Android Market yüklü olarak gelmektedir. Binlerce uygulama arasından dilediğinizi seçin ve tek bir dokunuşla yükleyin sınırsız bir dünyanın kapısını aralayacaksınız.

     
  • Tamamen Türkçe İşletim Sistemi 

     Android BOX'ın işletim sistemi Türkçe'dir, sizinle aynı dili konuşur. Desteklenen uygulamaların genel kullanım menüleri de Türkçe olarak karşınıza çıkar. 

     
  • Yerelleştirilmiş Uygulamalar ile Keyifli Kullanım 

     Türkiye şartlarına uygun olarak geliştirdiği Android BOX Mini PC içerisinde online Türk TV kanallarını izlemeniz, radyo dinlemeniz, döviz ve altını takip etmeniz, hava durumunu bilmeniz, İstanbul Trafik durumunu görmeniz, gazetelere bir çırpıda göz atmanız için gerekli yerel Türkçe uygulamalar yüklü olarak gelmektedir. 
  • Tam Hakimiyet İçin 2.4GHz Hareket Sensörlü Kablosuz Air Mouse&Klavye! 

    TV karşısında eğlenceli saatler geçirmeniz için Android BOX, hareket sensörlü fare ile donatılmıştır

     
  • Güçlü Çift Çekirdek İşlemcisi ile Yüksek Başarım

    Android BOX'ın kalbini çift çekirdekli ARM tabanlı işlemcisi oluşturmaktadır. Internette gezinme, Flash uygulamalar ve oyunlar başta olmak üzere tüm uygulamalarda akıcı bir performansa sahiptir. 1080P 30fps kusursuz video oynatımını destekler. Çift çekirdeğinin benzersiz gücü ile çoklu uygulamalarda (multi-tasking) çok daha iyi performans sergiler. Ayrıca daha hızlı ve yumuşak menü geçişleri, daha iyi web gezinmesi, daha hızlı indirme ve dosya transferine olanak tanır.

     
  • Online Mesajlaşma ile Sevdiklerinize Ulaşın

    Android işletim siteminin TV'nize katacaklarına hayran kalacaksınız. TV ekranınızda MSN, Messenger, Skype gibi uygulamaları kullanarak sevdikleriniz ile mesajlaşabilecek ve salonunuzun konforunda iletişim kurabileceksiniz.

     
  • FLASH Desteği ile Internet Dünyasından Kusursuz Faydalanın

    Android BOX Mini PC'nin işletim sistemi internetin etkileşimli uygulamalarının yapıtaşı olan FLASH yüklü olarak gelmektedir. Online oyun, video, gazete, sosyal medya sitelerindeki flash uygulamaları kusursuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

     
  • 1080p Filmlerde Kusursuz Performans ve Dolby&DTS Çevresel Ses Desteği 

     Android BOX'ın güçlü işlemcisi 1080p çözünürlükteki MKV, AVI ve Half SBS 3D filmleri akıcı performans ile oynatmaya hazırdır. Codec pack'i yüklü MX video player ile kusursuz Türkçe altyazı destekli 1080p film oynatımı sunar. Üstelik sahip olduğu Dolby&DTS stereo downmix özelliği sayesinde farklı filmlerdeki farklı ses codeclerini algılar ve HDMI kablo üzerinden TV'nize aktarır. Size de TV'nizde filmlerin keyfini sürmek kalır.



     
  • Kablolu ve Kablosuz Bağlantı İmkanı Bir Arada

     Android BOX mini PC modeminize bağlantı yapabilmeniz ve internete kolayca erişebilmeniz için hem kablolu hem de kablosuz ağ bağlantısına sahiptir. 

     
  • Minimum Enerji ile Maksimum Download
    unzip veya Unrar kullanarak açabilir ve ek bir cihaza ihtiyaç duymadan AndroidBOX'ta içeriklerine erişebilirsiniz.

     
  • Ofis Uygulamalarına Hazır

    Android BOX ofis uygulamalarının yazı yazma, hesap tablosu, sunum gibi dosyalarını görüntüleyebileceğiniz altyapıya sahiptir. Yüklü gelen Kingsoft Office ile XLS, DOC, PPT dosyalarını açın, okuyun, düzenleyin. Tüm işlerinizi TV ekranında takip edin. 

     
  • Harici Grafik İşlemcisi ile Gelişmiş 3D Performansı 

    3D hızlandırıcılı, OpenGL destekli harici grafik işlemcisi ile kusursuz 3D performansı sunar. Angry Birds, GTA, Commando gibi üç boyutlu oyunları zorlanmadan akıcı bir şekilde oynatır. 

     
  • Aradığınız Tüm Çıkışlar Burada

    HDMI ve Komponent (YPbPr) görüntü, koaksiyel dijital ses, stereo analog ses çıkışları ve kablolu ağ bağlantısı Dark Android BOX'ın arkasında yer almaktadır. 

     
  • SD / MS / MMC Kart Okuyucu 
    hafıza kartlarına doğrudan erişebilmeniz için dahili kart okuyucuya sahiptir.

     
  • Düşük Güç Tüketimi ile Cebinizi de Korur

     Android BOX standart masaüstü bilgisayarlara göre ultra düşük güç tüketimine sahiptir. Standart bir masaüstü bilgisayar ortalama 250W güç tüketimine sahipken, 10W'tan daha az güç tüketir. Ortalama 8 saat çalışma ile yılda 200 TL tasarruf edebilirsiniz


ROUTE 66 Maps + Navigation v5.12.50

ROUTE 66 Maps + Navigation  v5.12.50



ROUTE 66 Maps + Navigation  v5.12.50  GPS tabanlı haritalama ve navigasyon uygulaması Me ™ artırılmış gerçeklik navigasyon izleyin.
Türkiye Desteklidir
ÜCRETSİZ HARİTA GÖSTERİCİ
100′ün üzerinde haritalara + Anında erişim
+ Göz haritalar, arama, hesaplamak ve yolları taklit: hepsi ücretsiz!
TomTom, AutoNavi, Sensis gibi en çok oy alan harita tedarikçilerden + son, up-to-date haritalar
+ Ücretsiz harita güncellemeleri
+ Telefonunuzda depolanan sunucu tabanlı haritaları ve haritalar ile hem İşleri
+ Doğrudan telefonunuza haritalar indir, bilgisayar gerekmez
Harita verisi + Akıllı önbellekleme: iki kez bir harita kademeli indirme asla
Dünyada yüzlerce şehirde + Yüksek çözünürlüklü 3D içeriği
+ Harita üzerinde herhangi bir noktaya dokunun ve hemen rota hesaplama başlatmak
Gece ve gündüz renkleri arasında + Otomatik geçiş, özel harita renkleri seçin
+ Access Wikipedia ve direkt haritadan yerel hava raporları
Tam donanım hızlandırma özellikleri ile + Güçlü haritası 3D render
Tarama + Multi-touch harita: pürüzsüz ve kolay
+ Harita yüksek çözünürlüklü ekranlar ve tablet için optimize
+ Doğrudan bir ilgi noktası aramak veya web sitesini ziyaret edin
+ Arkadaşlarınızla sevdiğiniz yerleri paylaşın
PREMIUM NAVİGASYON ÖZELLİKLERİ
Derli toplu bir görsel yönlendirme ile + Turn-by-turn sesli navigasyon
+ 2D, 3D ve Artırılmış Gerçeklik navigasyon
+ Sürücü veya yürümek: her zaman en iyi yol
+ Hızlı rota ve kısa rota arasında seçim
+ Her zaman rotanızı Yolnoktalarını ekle
+ Önde seyahatinizi planlayın, rotanızın otomatik olarak kaydedilir
+ Navigasyon kısayolları: yolculuk sırasında tuş işlevlerine kolay erişim
+ Kendi tercihlerinize göre navigasyon ekranı ayarlayın
+ Lane Rehberlik
+ Ayarlanabilir hız ve uyarılar
Dinamik rota yeniden hesaplama ile + Gerçek zamanlı Trafik bilgisi (in-app satın alma)
Otomatik veritabanı güncellemeleri ile + Hız kamerası uyarıları (in-app satın alma)
+ Pusula gelişmiş yaya navigator: her zaman doğru yönde işaret map
Hatta navigasyon sırasında + Tamamen interaktif haritalar,
59 farklı dil ve lehçelerde de mevcut + Sesli yönlendirme
App arka planda olduğunda + Sesli yönlendirme devam ediyor
Eğer bir lisans satın almadan önce + Navigasyon, ÜCRETSİZ Trafik bilgi ve Hız kameraları gibi tüm premium özelliklerini deneyin
Kolayca arama
+ Eşsiz ROUTE 66 serbest metin arama: Herhangi bir adres, posta kodu veya ilgi alanına arama
+ Serbest metin arama kısmi veya eksik arama istekleri ile bile çalışır
+ Bir dokunuşla kişisel Favori bir konuma çevirin
+ Tam Arama Geçmişi
+ Adres arama ayrıca kavşaklar bulmanızı sağlar
Güzergah boyunca + Arama: Hedefinize yakın bir benzin istasyonu ya da park yerinde bulmak
+ Sizin İletişim veritabanında depolanan herhangi bir adres bulun
+ Haritalar ilk indirmek zorunda kalmadan dünya çapında arayın!
DÜNYADA KAPSAM
Haritalar ve navigasyon bu ülkelerde desteklenir:
+ Afrika: Mısır, Lesotho, Fas, Nijerya, Güney Afrika, Swaziland
+ Asya: Bahreyn, Brunei, Çin, Hong Kong, Endonezya, Kuveyt, Macau, Malezya, Umman, Filipinler, Katar, Suudi Arabistan, Singapur, Tayvan, Tayland, Birleşik Arap Emirlikleri
+ Okyanusya: Avustralya, Yeni Zelanda
+ Amerika: Arjantin, Brezilya, Kanada, Şili, Guadeloupe, Martinique, Meksika, Porto Riko, Amerika Birleşik Devletleri, Uruguay, Virgin Adaları (ABD)
+ Avrupa: Arnavutluk, Andora, Avusturya, Belarus, Belçika, Bosna-Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Fransa, Almanya, Cebelitarık, Yunanistan, Macaristan, İrlanda, İtalya, Letonya, Liechtenstein, Litvanya, Lüksemburg, Makedonya, Malta, Moldova, Monako, Karadağ, Hollanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Romanya, Rusya, San Marino, Sırbistan, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç, İsviçre, Türkiye, Ukrayna, Birleşik Krallık, Vatikan


23 Mart 2013 Cumartesi

Sygic GPS Navigasyon Android İndir

Sygic GPS Navigasyon Android


Sygic: GPS Navigation, mobil cihazda yer alan GPS donanımını kullanarak harita desteği ile gidilecek yeri tarif edebilen bir yön bulma uygulamasıdır.
Türkiye'nin yaklaşık %70'ini haritalandırmış olan geliştiriciler, bu sayede Türk kullanıcılara da hizmet verebiliyor. Sesli olarak komutları ifade edebilen uygulamayı Türkiye'de kullanmak için kurulumun ardından Türkiye harita paketini indirmek gerekiyor. 3 boyutlu olarak haritalandırılmış yolları ekrana taşıyan uygulamanın en önemli özelliklerinden biri de TomTom haritalarını desteklemesidir.
Batarya gücünün zayıf olduğu mobil cihazlarda dikkatli kullanılmasını tavsiye ettiğimiz Sygic: GPS Navigation, alanında en başarılı yön bulma ürünlerinden biri.Android işletim sistemli cihazlar için yapılmış en başarılı navigasyon uygulamasıdır, internete filan bağlanmaz içindeki gerçek harita ile gerçek navigasyon keyfini yaşarsınız. Her türlü ekran çözünürlüğündeki android telefonda çalışır. Kendi cihazımda da kullanıyorum şuanda, çok hızlı ve seri aynı zamanda.  Türkiye haritası v.s herşey mevcuttur..

Özellikler:
# Radar ikazları vardır
# Orjinal Türkçedir
# Multitach (Çoklu dokunmatik destekler)
# 3B (3 boyutlu harita mevcut)
# Pusula özelliği mevcut

                                                              Uygulamanın Videosu:





22 Mart 2013 Cuma

OfficeSuite Pro 7 (PDF & HD) Android İndir




OfficeSuite Pro 7 (PDF & HD) Android İndir   Google Play’de bulunan OfficeSuite Pro 7, Android platformunun en iyi office programı olarak görülüyor. Uygulama, kısaca bahsedecek olursak aşina olduğumuz tarzda bir ofis uygulaması. Android cihazınız üzerinde word, exel, power point, adobe reader gibi uygulamaları kullanabileceğiniz çok gelişmiş bir arayüze sahip. Dosyalarını ister görüntüleyebilir, ister düzenleyebilir isterseniz de yeni bir dosya oluşturabilirsiniz. Bilgisayarda kullanmış olduğumuz ofis uygulamalarını aratmayacak kadar gelişmiş olan uygulama ile yapamayacağınız işlem yok gibi.



                                             Uygulamanın Videosu












Minecraft - Pocket Edition Android İndir




Minecraft - Pocket Edition Android İndir  Desenli küplerle ilginç inşalar yapmaya çalıştığımız efsanevi oyun Minecraft, mobil cihazları fethetmeye hazırlanıyor. Kısa bir süre önce SonyEricsson’un PlayStation telefonu adıyla ünlenen Xperia Play modeli için yayınlanan oyun, çeşitli optimizasyonların ardından Android’li akıllı telefon kullanıcılarının beğenisine sunuldu.
Şimdili sınırlı sayıda cihazda çalışabilen oyun için verilen destek sürekli artıyor ve ilerleyen süreçte Android 2.2 Froyo ve üzeri yüklü, en az 1GHz işlemciye sahip tüm Android’li akıllı telefonlarda sorunsuz çalışabilecek.
Minecraft Pocket Edition, 36 farklı blok, yerel ağ üzerinden multiplayer desteği, multiplayer oyunları kayıt altına alabilme imkanı gibi özellikleri ile fark yaratıyor.


                                              Oyunun Videosu






Trail Xtreme 3 Android İndir




Trail Xtreme 3 Android İndir  android gösteri oyunudur oyunun başında gireceğiniz eğitim dersleri ile antreman ve deneyim yapacagınız 70 bölümlük bir saha sizi belkiyor. Dünya genelinde 50 milyondan fazla indirilen Trial Xtreme 3 android oyunu çıtasını yükseltmiş olağan üstü grafikleri ile nerdeyse pc lerimizdeki görüntülerden daha iyi bir hal almış durumda.
Trial Xtreme 3 android oyunu indirip telefonlaırna kuranlar oyunun başlangıç seviyesinde biraz zorlanabilirler fakat gösteri esnasında ve denemelerinizde boruların üstünden yada hurda arabaların üstünden gösteri atlayışı yaptığınızda inanın çok keyif verici bir hale gelen oyunu elinizden bırakamayacaksınız.
farklı rampalardan köprülerden motosiketinizle uçarken kaskınızı takmayı unutmayın

Trial Xtreme 3 android telefonlar için geliştirilen grafiklerde bana göre hat safhada bir oyun kalitesi sunmuş durumda.
oyunda puna alıp level geçtikçe motosikeltinizi gösteri bisikletinizi özelleştirip modifiye edebilir ve daha hızlı yad adrenalin dolu hareketler yapabilirisiniz. Trial Xtreme 3 ücretsizdir ve telefonunuza ek ücret olmadan yükleyebilirsiniz.
                                                             Oyunun Videosu











21 Mart 2013 Perşembe

Android-Speedometer Araç Hız Ölçer İndir

Android-Speedometer Araç Hız Ölçer Android İndir


Android-Speedometer Araç Hız Ölçer İndir   Android Speedometer uygulaması, GPS alıcısını kullanarak size hızınızı gösteren bir uygulama. Ayrıca ortalama hız, konum, pusula, kronometre, toplam mesafe, yükseklik gibi özellikleri de mevcut ve ana ekranınıza widget eklenebiliyor.trans Android Speedometer   Araba Hız Ölçer
Bu özelliklerin aslında hepsi diğer benzer uygulamalarda da var. Fakat bu uygulamayı bir adım öne çıkaran çok ince bir fikir var ve arabanızda gece çok işe yarayacak: Arabanızın ön camında hızınızı gösteriyor.

                                                             Uygulamanın Videosu







20 Mart 2013 Çarşamba

Angry Birds Seasons Android İndir


Angry Birds Seasons Android İndir


Angry Birds Seasons Android İndir   Küçük bir bilmece oyunu Olan Angry Birds artık Android platformunda
Sürükleyici bir oyun olduğu söylenebilir, Bitirenekadar insanın oynayası geliyor.
Bu zevkli oyun artık sizlerle aşağıdaki paylaşım linkinden indirebilirsiniz. Tüm dünyaca tanınan Angry Birds oyununun eğlenceli bir versiyonu daha. Dünyanın dört bir köşesindeki festivallerinde geçen oyunda yine kuşlarımız domuzların peşinde.
Angry Birds Seasons'da 260'dan fazla bölüm sizi bekliyor. Ücretsiz güncellemelerle oyuna yeni bölümler ekleniyor. Giderek zorlaşan oyunda domuzları yok etmek için doğru nişan almanız gerekiyor. Dünyada bir fenomen haline gelen bu mobil oyunun her versiyonu keşfetmek neredeyse bir mecburiyet gibi.



                                                                  Oyunun Videosu







    Reckless Moto Android İndir

    Reckless Moto Android İndir



    Reckless Moto Android İndir    Reckless Moto ile serbest motor sürüş keyfini çıkaracaksınız.
    Playstore en popüler motor oyunlarından olan  Reckless Moto benzeri bir oyun olmasına rağmen ek özellikleri ile çıtayı bir kademe daha yukarıya çıkara benziyor. Motor kullanırken yol üzerindeki kaskları alarak kaza yapsanızda kaskınızı kullanarak oyuna devam edebiliyorsunuz.
    Android Motor Oyunun Özellikleri;
    • 3 adet seçilebilir motor
    • Etkileyici grafik ve sesler
    • Skor tablosu
    • Oyun içi özel güçler.
    Nasıl oynanır;
    • Sağa sola yönlendirmek için cihazınızı yatırmanız gerekiyor
    • Hız yapmak için ekrana dokunmanız yeterli.


                                                               Oyunu Videosu







    Crazing for Speed Android İndir

    Crazing for Speed Android İndir



    Crazing for Speed Android İndir    oyunu ile harika bir araba yarışının keyfini yaşacaksınız..Android 3d araba yarışlarını sevenler için oynanması gerekenler arasına bu oyunu tavsiye edebiliriz. Ayrıca bu oyunu oynarken oyunun bağımlılık yaptığını göreceksiniz. Oyunumuzda hızlı arabalar  ve aksiyon dolu sokaklarda  vakitler geçireceksiniz.Oyunumuzda aracınızın daha hızlı gitmesi için nos özelliğide mevcutur.Oyunumuzda kontrolü ayarlayabilmek içinde anroid telefonumuzu sağa sola yatırarak aracımızın yönünü belirleyeceksiniz.  Basit ama Hız ve aksiyonun bol olduğu bu güzel 3d android araba yarışımız Crazy for Speed sizde indirerk keyifli vakitler geçirebilirsiniz.Oyunumuzda ayrıca çok güzel görüntüler görüntüler ve ses özellikleride mevcuttur.Bu oyunu oynarken kendinizi gerçekten araba kullanır gibi hissedeceksiniz.


                                                                                       Oyunun Videosu







    Pool Master Pro Android İndir

    Pool Master Pro Android İndir




    Pool Master Pro Android İndir    başarılı grafiksel özellikleri ve oynanabilirliği ile tercih edilebilecek bir bilardo oyunudur.
    Tamamen ücretsiz olan bu bilardo oyununda kullanılan toplarında 3 boyutlu olduğunu ve hareket kabiliyetlerinde bu özelliğin kullanıldığını belirtebiliriz. Dokunmatik cihazlar ile kolayca oynanabilen oyunda "8 top" ya da "9 top" oynanış biçimleri sunuluyor.
    İki ana oynanış biçiminin yanı sıra, ister tek ister arkadaşınızla oynayabileceğiniz oyunda süre kısıtlamalı bireysel turnuvarlar düzenleyebilirsiniz. Dilerseniz arkadaşınız yerine bilgisayara karşı da bilardo hünerinizi gösterebilirsiniz. 


     








    19 Mart 2013 Salı

    Viber : Free Calls & Messages Android İndir



    Viber : Free Calls & Messages İndir


    Viber : Free Calls & Messages Android İndir uygulaması sayesinde Sadece WiFi (Kablosuz İnternet) bağlantısına sahipseniz, hiçbir ücret ödemeden telefon görüşmeleri yapabilir ve mesajlaşabilirsiniz! 

    Viber uygulaması, ücretsiz telefon görüşmeleri yapabileceğiniz ve arkadaşlarınızla ücretsiz mesajlaşabileceğiniz bir Android uygulamasıdır. Bunlar için sadece WiFi (Kablosuz İnternet) bağlantınız olması yeterlidir.

    Herhangi bir üyelik istemeyen Viber uygulamasını, sistemin kısa mesaj (SMS) olarak gönderdiği doğrulama kodunu girdikten sonra hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Uygulama WiFi bağlantısı kurulduktan sonra hemen aktif oluyor ve bu aşamadan sonra istediğiniz arkadaşınızla hem ücretsiz konuşabilir hem de ücretsiz mesajlaşabilirsiniz.

    Ücretsiz telefon görüşmesi yapmak istediğiniz telefonlarda da Viber uygulamasının yüklü olması gerektiğini de belirtelim. Ayrıca uygulamayı 3G üzerinden de kullanabilirsiniz.

    Viber uygulamasının başlıca artılarını şöyle sıralayabiliriz:
    - Tamamen Ücretsiz
    - Reklam Yok
    - Üyelik Sistemi Yok
    - Ses Kalitesi Oldukça İyi


                                                         Uygulamanın Videosu





    18 Mart 2013 Pazartesi

    CamScanner Phone PDF Creator Android





    Akıllı Doküman Yönetimi CamScanner bireyler, küçük işletmeler, kuruluşlar, hükümetler ve okullar için akıllı bir doküman yönetim çözümüdür. Bu dijital ortama, senkron, paylaşmak istediğiniz ve tüm cihazlarda çeşitli içeriğini yönetmek isteyenler için mükemmel bir seçimdir.40 milyon mobil kullanıcıların tercihlerini dünya çapında "uygulaması net görüntüler yol algoritması kırpma ve geliştirmek kendi görüntü kullanır." - Makeuseof . com "CamScanner sadece iPhone üzerinde belgeleri taramak için en iyi anlaşma olabilir." - CNET.com Üst Geliştirici - Google Play Mağazası


    Ücretsiz sürümü filigranlı olan bir reklam destekli versiyonu ve oluşturulan dosyaları. Bulut depolama hizmetleri - Evernote, SkyDrive 7 gün için kullanılabilir.
    Özellikler:
    * Çabuk Belge Tara
    . kağıt her türlü belgeyi (bir resim çekmek) SCAN için telefonunuzun kamera kullanın: makbuzlar, notlar, faturalar, beyaz tahta tartışmalar, iş kartları, sertifikalar, vb Toplu Tarama Modu daha size zaman kazandırır * Kalite Tarama Optimize CamScanner benzersiz yapmak artırılması Akıllı kırpma ve otomatik. Bu taramalar grafikler ve metinler prim renkler ve çözünürlük ile net ve keskin olmasını sağlar.


    * Kolay Arama Belge
    saniye içinde herhangi bir dosya bulun. Zaman belirli dosyaları, güçlü bir "Arama için OCR" PDF belgeleri metin tanır için arama.
    * Akıllı Doküman Yönetimi
    mobil Akıllı belge yönetimi! Sen gruplar halinde belgeleri ayırabilirsiniz, Tarih, belgeleri etiketi, Listesi / Küçük resim görünümü ve vb tür belgeler, bilgi sızıntıları önlemek için gizli dosyaları için parola ayarlayın.
    * Kayıt ve Belgeler Sync
    halindeyken CamScanner ve yedekleme / senk belgeleri ile kayıt olun. Sadece oturum ve erişebilir, düzenleyebilir, paylaşabilir ve akıllı telefonlar, tablet, PC ve Cloud arasında senkronize belgeler.
    * Paylaş & Yükle Destek
    iTunes / WiFi ile mobil cihazlar ve bilgisayarlar arasında dosyaları paylaşın; Faks taranmış belgeler; bulutu depolara taramaları yükleyin.

                                                                 Uygulamanın Videosu







    17 Mart 2013 Pazar

    Ücretsiz Android Navigasyon Programı




    Ücretsiz Android Navigasyon Programı   İlk olarak karşımıza IFA 2012’de çıkan TomTom Turkey Android uygulaması nihayet Play Store üzerinden yayınlandı. TomTom Turkeysayesinde belki de Android platformu en iyi harita ve navigasyon servisine kavuşmuş oldu. TomTom Turkey uygulamasının en büyük özelliği çevrimdışı olarak çalışabilmesi. Çevrimdışı çalışmasına rağmen veri kesintisi dahi yaşatmadan kullanım sunan uygulama kalitesini de ortaya çıkarmış oluyor.
    Ömür boyu ücretsiz harita güncellemesi yapabilen TomTom Turkey uygulaması, trafik önizlemesi ve trafik hakkında bilgi de verebiliyor. Bu sayede her 2 dakikada bir canlı trafik bilgisi ekrana yansıyor. Ayrıca doğru şeritlerin ve kuralların kullanılması için de uygulama Advance Lane Guidance adı verilen bir hizmet ile en doğru bilgileri kullanıcıya aktarabiliyor. 
    Bunun dışında diğer özellikleri bilinen navigasyon özellikleri olan TomTom Turkey uygulaması