23 Mart 2013 Cumartesi

Sygic GPS Navigasyon Android İndir

Sygic GPS Navigasyon Android


Sygic: GPS Navigation, mobil cihazda yer alan GPS donanımını kullanarak harita desteği ile gidilecek yeri tarif edebilen bir yön bulma uygulamasıdır.
Türkiye'nin yaklaşık %70'ini haritalandırmış olan geliştiriciler, bu sayede Türk kullanıcılara da hizmet verebiliyor. Sesli olarak komutları ifade edebilen uygulamayı Türkiye'de kullanmak için kurulumun ardından Türkiye harita paketini indirmek gerekiyor. 3 boyutlu olarak haritalandırılmış yolları ekrana taşıyan uygulamanın en önemli özelliklerinden biri de TomTom haritalarını desteklemesidir.
Batarya gücünün zayıf olduğu mobil cihazlarda dikkatli kullanılmasını tavsiye ettiğimiz Sygic: GPS Navigation, alanında en başarılı yön bulma ürünlerinden biri.Android işletim sistemli cihazlar için yapılmış en başarılı navigasyon uygulamasıdır, internete filan bağlanmaz içindeki gerçek harita ile gerçek navigasyon keyfini yaşarsınız. Her türlü ekran çözünürlüğündeki android telefonda çalışır. Kendi cihazımda da kullanıyorum şuanda, çok hızlı ve seri aynı zamanda.  Türkiye haritası v.s herşey mevcuttur..

Özellikler:
# Radar ikazları vardır
# Orjinal Türkçedir
# Multitach (Çoklu dokunmatik destekler)
# 3B (3 boyutlu harita mevcut)
# Pusula özelliği mevcut

                                                              Uygulamanın Videosu:





0 yorum:

Yorum Gönder