18 Mart 2013 Pazartesi

CamScanner Phone PDF Creator Android





Akıllı Doküman Yönetimi CamScanner bireyler, küçük işletmeler, kuruluşlar, hükümetler ve okullar için akıllı bir doküman yönetim çözümüdür. Bu dijital ortama, senkron, paylaşmak istediğiniz ve tüm cihazlarda çeşitli içeriğini yönetmek isteyenler için mükemmel bir seçimdir.40 milyon mobil kullanıcıların tercihlerini dünya çapında "uygulaması net görüntüler yol algoritması kırpma ve geliştirmek kendi görüntü kullanır." - Makeuseof . com "CamScanner sadece iPhone üzerinde belgeleri taramak için en iyi anlaşma olabilir." - CNET.com Üst Geliştirici - Google Play Mağazası


Ücretsiz sürümü filigranlı olan bir reklam destekli versiyonu ve oluşturulan dosyaları. Bulut depolama hizmetleri - Evernote, SkyDrive 7 gün için kullanılabilir.
Özellikler:
* Çabuk Belge Tara
. kağıt her türlü belgeyi (bir resim çekmek) SCAN için telefonunuzun kamera kullanın: makbuzlar, notlar, faturalar, beyaz tahta tartışmalar, iş kartları, sertifikalar, vb Toplu Tarama Modu daha size zaman kazandırır * Kalite Tarama Optimize CamScanner benzersiz yapmak artırılması Akıllı kırpma ve otomatik. Bu taramalar grafikler ve metinler prim renkler ve çözünürlük ile net ve keskin olmasını sağlar.


* Kolay Arama Belge
saniye içinde herhangi bir dosya bulun. Zaman belirli dosyaları, güçlü bir "Arama için OCR" PDF belgeleri metin tanır için arama.
* Akıllı Doküman Yönetimi
mobil Akıllı belge yönetimi! Sen gruplar halinde belgeleri ayırabilirsiniz, Tarih, belgeleri etiketi, Listesi / Küçük resim görünümü ve vb tür belgeler, bilgi sızıntıları önlemek için gizli dosyaları için parola ayarlayın.
* Kayıt ve Belgeler Sync
halindeyken CamScanner ve yedekleme / senk belgeleri ile kayıt olun. Sadece oturum ve erişebilir, düzenleyebilir, paylaşabilir ve akıllı telefonlar, tablet, PC ve Cloud arasında senkronize belgeler.
* Paylaş & Yükle Destek
iTunes / WiFi ile mobil cihazlar ve bilgisayarlar arasında dosyaları paylaşın; Faks taranmış belgeler; bulutu depolara taramaları yükleyin.

                                                             Uygulamanın Videosu







0 yorum:

Yorum Gönder