26 Mart 2013 Salı

GOOGLE TV BOX ANDROİD 4.0 ARM CORTEX A9 WİFİ HD




GOOGLE TV BOX ANDROİD 4.0 ARM CORTEX A9 WİFİ HD Sayesinde artık televizyonlarımızda internete girebilecek, film izleyecek ve android uygulamaları sayesinde bir çok yenilik görebileceğiz. Bir çok Tv box markası, ARM firmasınıun en yeni geliştirdiği Cortex A9 işlemcisi sayesinde, normal bir televizyon Smart TV özellikleri kazanmaktadır. Tek yapılması gereken bu cihazdan temin ederek televizyonunuza takmak yeterli olacaktır. Cortex A9 WİFİ HD Bazı Özellikleri Aşaığdadadır






  • Uygulama, Oyun, 1080P Film Hepsi Tek Kutuda! 

    7'den 70'e herkesin kolayca internette dolaşması, oyun oynaması, ofis uygulamalarından faydalanması ve film izlemesi için Android işletim sistemine sahip mini bilgisayarı geliştirildi. , 3D hızlandırıcılı ARM çift çekirdek işlemcisi, dahili kablosuz ağ desteği, hazır gelen yazılım paketi, kolay ve kullanıcı dostu Türkçe arabirimi, 2 x USB girişi, SD kart okuyucusu ile  AndroidBOX bilgisayar kullanımında çığır açacak!

     
  • Gösteri Başlasın: HDMI Bağlantısı ile TV'nizi Akıllı TV'ye Dönüştüreceksiniz

    Android BOX ile evinizin baş köşesinde bulunan TV'lerden çok amaçlı olarak faydalanabilirsiniz. Android BOX'ı TV'ye bağladıktan sonra kablolu veya kablosuz ağ bağlantısını gerçekleştirin. Ek bir ayar ve kurulum yapmadan oyun oynamanın, internette gezinmenin, alışveriş yapmanın, Facebook, Twitter gibi sosyal medya veya Youtube, Vimeo, Dailymotion gibi video paylaşım sitelerinde gezinmenin, 1080p film izlemenin, e-postalarınıza erişmenin tadına dev ekranda varın!

     
  • Oyun Konsolu + Bilgisayar = Android BOX

    Android BOX bilgisayar ve oyun konsolunun bir arada buluştuğu bir mini PC'dir. Dev ekranda Angry Birds, Fruit Ninja, Fish Game, Cut Rope gibi yüklü oyunları hemen oynamaya başlayabilirsiniz. Ayrıca 7'den 70'e herkesin beğenisine uygun binlerce ücretsiz veya ücretli oyunu market uygulamasından bir tık ile indirerek yükleyebilirsiniz. Güçlü harici grafik işlemcisinin kolayca açabileceği GTA, PES, FIFA, Air Attack, Frontline Commando gibi 3D oyunlar yükleyerek, uygun fiyata oyun konsoluna sahip olabilirsiniz. 

     
  • Android Market ile Binlerce Uygulama 

     en güncel ve en fazla yazılımı bir arada bulabileceğiniz Google Android Market yüklü olarak gelmektedir. Binlerce uygulama arasından dilediğinizi seçin ve tek bir dokunuşla yükleyin sınırsız bir dünyanın kapısını aralayacaksınız.

     
  • Tamamen Türkçe İşletim Sistemi 

     Android BOX'ın işletim sistemi Türkçe'dir, sizinle aynı dili konuşur. Desteklenen uygulamaların genel kullanım menüleri de Türkçe olarak karşınıza çıkar. 

     
  • Yerelleştirilmiş Uygulamalar ile Keyifli Kullanım 

     Türkiye şartlarına uygun olarak geliştirdiği Android BOX Mini PC içerisinde online Türk TV kanallarını izlemeniz, radyo dinlemeniz, döviz ve altını takip etmeniz, hava durumunu bilmeniz, İstanbul Trafik durumunu görmeniz, gazetelere bir çırpıda göz atmanız için gerekli yerel Türkçe uygulamalar yüklü olarak gelmektedir. 
  • Tam Hakimiyet İçin 2.4GHz Hareket Sensörlü Kablosuz Air Mouse&Klavye! 

    TV karşısında eğlenceli saatler geçirmeniz için Android BOX, hareket sensörlü fare ile donatılmıştır

     
  • Güçlü Çift Çekirdek İşlemcisi ile Yüksek Başarım

    Android BOX'ın kalbini çift çekirdekli ARM tabanlı işlemcisi oluşturmaktadır. Internette gezinme, Flash uygulamalar ve oyunlar başta olmak üzere tüm uygulamalarda akıcı bir performansa sahiptir. 1080P 30fps kusursuz video oynatımını destekler. Çift çekirdeğinin benzersiz gücü ile çoklu uygulamalarda (multi-tasking) çok daha iyi performans sergiler. Ayrıca daha hızlı ve yumuşak menü geçişleri, daha iyi web gezinmesi, daha hızlı indirme ve dosya transferine olanak tanır.

     
  • Online Mesajlaşma ile Sevdiklerinize Ulaşın

    Android işletim siteminin TV'nize katacaklarına hayran kalacaksınız. TV ekranınızda MSN, Messenger, Skype gibi uygulamaları kullanarak sevdikleriniz ile mesajlaşabilecek ve salonunuzun konforunda iletişim kurabileceksiniz.

     
  • FLASH Desteği ile Internet Dünyasından Kusursuz Faydalanın

    Android BOX Mini PC'nin işletim sistemi internetin etkileşimli uygulamalarının yapıtaşı olan FLASH yüklü olarak gelmektedir. Online oyun, video, gazete, sosyal medya sitelerindeki flash uygulamaları kusursuz bir şekilde kullanabilirsiniz.

     
  • 1080p Filmlerde Kusursuz Performans ve Dolby&DTS Çevresel Ses Desteği 

     Android BOX'ın güçlü işlemcisi 1080p çözünürlükteki MKV, AVI ve Half SBS 3D filmleri akıcı performans ile oynatmaya hazırdır. Codec pack'i yüklü MX video player ile kusursuz Türkçe altyazı destekli 1080p film oynatımı sunar. Üstelik sahip olduğu Dolby&DTS stereo downmix özelliği sayesinde farklı filmlerdeki farklı ses codeclerini algılar ve HDMI kablo üzerinden TV'nize aktarır. Size de TV'nizde filmlerin keyfini sürmek kalır.



     
  • Kablolu ve Kablosuz Bağlantı İmkanı Bir Arada

     Android BOX mini PC modeminize bağlantı yapabilmeniz ve internete kolayca erişebilmeniz için hem kablolu hem de kablosuz ağ bağlantısına sahiptir. 

     
  • Minimum Enerji ile Maksimum Download
    unzip veya Unrar kullanarak açabilir ve ek bir cihaza ihtiyaç duymadan AndroidBOX'ta içeriklerine erişebilirsiniz.

     
  • Ofis Uygulamalarına Hazır

    Android BOX ofis uygulamalarının yazı yazma, hesap tablosu, sunum gibi dosyalarını görüntüleyebileceğiniz altyapıya sahiptir. Yüklü gelen Kingsoft Office ile XLS, DOC, PPT dosyalarını açın, okuyun, düzenleyin. Tüm işlerinizi TV ekranında takip edin. 

     
  • Harici Grafik İşlemcisi ile Gelişmiş 3D Performansı 

    3D hızlandırıcılı, OpenGL destekli harici grafik işlemcisi ile kusursuz 3D performansı sunar. Angry Birds, GTA, Commando gibi üç boyutlu oyunları zorlanmadan akıcı bir şekilde oynatır. 

     
  • Aradığınız Tüm Çıkışlar Burada

    HDMI ve Komponent (YPbPr) görüntü, koaksiyel dijital ses, stereo analog ses çıkışları ve kablolu ağ bağlantısı Dark Android BOX'ın arkasında yer almaktadır. 

     
  • SD / MS / MMC Kart Okuyucu 
    hafıza kartlarına doğrudan erişebilmeniz için dahili kart okuyucuya sahiptir.

     
  • Düşük Güç Tüketimi ile Cebinizi de Korur

     Android BOX standart masaüstü bilgisayarlara göre ultra düşük güç tüketimine sahiptir. Standart bir masaüstü bilgisayar ortalama 250W güç tüketimine sahipken, 10W'tan daha az güç tüketir. Ortalama 8 saat çalışma ile yılda 200 TL tasarruf edebilirsiniz


0 yorum:

Yorum Gönder