28 Şubat 2013 Perşembe

Let's Golf! 3 Android İndir

Let's Golf! 3 Androidİ ndir


Let's Golf  3 Android İndir  Golf sevenlerin beğenerek oynayacağı eğlenceli ve zevkli bir oyun, Oyun tek kişilik veya multi player oynanabilir, Oyunu grafikleri çok güzel Kendi karakterinizi oluşturabileceğiniz yeni özelliklerle donatılmış olan Let s Golf 3, serinin diğer oyunlarından çok daha kapsamlı. Android Market ten ücretsiz olarak edinebileceğiniz oyunun içeriği şu şekilde

Çin Seddi’nden Uzay’a uzanan 6 farklı golf pisti
Her pist 3D grafiklerle desteklenmiş, bu sayede oyunlarınız sırasında harika şelaleleri ve yemyeşil ormanları göreceksiniz.
Aynı cihaz üzerinden ya da çeşitli bağlantılarla 4 oyuncuya kadar çoklu oyuncu desteği
Oyunlarınız sırasında arkadaşlarınızla sohbet edin.
Yüzlerce kombinasyon oluşturabileceğiniz ayarlarla kendi karakterinizi oluşturun.
Oyun, serisindeki diğer yapımlardan oldukça farklı. Dört kişiye kadar karşılıklı maçlar yapabiliyorsunuz ya da çevrimiçi olmayan arkadaşınızla karşılaşmak istediğinizde bir pistteki oyununuzu tamamlayıp arkadaşınıza gönderebiliyorsunuz. Eğer cihazınız destekliyorsa, karşılıklı oyunlarınızda sıra rakibinize geçtiğinde onun oyununu kendi cihazınızdan görüntüleyebiliyorsunuz.
Gameloft’un bu popüler oyununu Android kullanıcıları için ücretsiz olarak sunmuş olmasının başlıca sebebi; Stamina özelliğini eklemiş olmasıdır. Bu özelliğe göre; golf pistlerindeki her delik 1 Stamina puanı anlamına geliyor. Başlangıç olarak 10 Stamina puanınız bulunuyor. Puanınız her gün yenileniyor. O gün için daha fazla oyun oynamak için oyun içi ödeme sistemiyle yeni Stamina puanları satın almanız gerekiyor. Bunun dışında oyunun orjinalinden hiçbir farkı bulunmuyor.
Oyunun detaylı görsellerine ve indirme bağlantısına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

                                                            Oyunun Videosu





0 yorum:

Yorum Gönder