31 Aralık 2013 Salı

Sniper & Killer 3D Android Apk

Sniper & Killer 3D Android

Bugün sizlerle Sniper & Killer 3D Apk'yı yani Sniper & Killer 3D Android'i paylaşacağım. Şüphesiz ki FPS dediğimiz silahlı oyunlardan birçoğumuz vazgeçemiyor. Akıllı telefonların hayatımıza girmesiyle maceraya kaldığımız yerden devam ediyoruz. Sniper & Killer 3D Android Apk uygulaması ile akıllı telefonumuzun başında saatlerce keyifli bir şekilde oyun oynayabiliyoruz. 

Sniper & Killer 3D Android Apk oyununu kurup, çalıştırdıktan sonra karşımıza senaryolar yani yapmamız gereken görevler geliyor. Ekrana dokunarak nişan alabiliyor ve "Fire" kısmına basarak da ateş edip düşmanlarımızı öldürmeye çalışıyoruz. E tabi ki bunları babamızın hayrına yapmıyoruz. Katlettiğimiz her düşman için belirli miktarda para kazanarak bu parayı çeşitli keskin nişancı tüfeği, bomba gibi teçhizatlar almak kullanabiliyoruz. Para kazanmak için ufak bir tavsiye vermek gerekirse, headshot atmaya ve kombo yapmaya çalışın.

Sniper & Killer 3D Apk

Senaryo görevlerinde kimi zaman benzin istasyonunda, kimi zaman yüksek bir çatının tepesinde, kimi zaman ise sadece bir konteynerin arkasına saklanarak, çete üyelerinin yani düşmanlarımızın bizi fark etmemesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Düşmanlarımız tarafından ne kadar fark edilirsek o kadar fazla düşman üstümüze geliyor. Derin bir nefes alın ve headshot atmaya çalışın.

Google Play'den>>> TIKLA İNDİR!

0 yorum:

Yorum Gönder