27 Nisan 2014 Pazar

Sygic Full Gps Navigasyon 14.0.2 Türkçe Android Apk

Sygic Türkçe Navigasyon

Bugün en iyi Türkçe Navigasyon programlarından bir tanesi olan Sygic Full Gps Navigasyon 14.0.2 Türkçe Android Apk yeni sürümü sizlerle paylaşacağım. Bugün paylaşacağımız sygic full'ün sürümü Sygic 14.0.2. Bu hafta igo'da tomtom'da sygic'de coştu resmen :D  2 haftadır paylaşacak yeni sürüm navigasyon bulamazken bu hafta sonu bir baktım ki bu 3 dev navigasyon şirketi de güncelleme yapmış. Bu üç navigasyon devinin programlarını tam kuralım derken yenisi çıkıyor kararsız kalıyoruz, bu tabiki de hoş bir kararsızlık :D Dün sizlerle igo'yu paylaşmıştım ama igo'da linklerde sıkıntı mevcut, benim de maalesef şu an yenileme şansım yok, en kısa sürede yenilemeye çalışacağım. Siz de bu süre zarfında sygic'le idare edersiniz artık :)

Sygic Android Görseller:
Sygic Android Full TürkçeSygic Android Full Türkçe Navigasyon 14.0.2

Sygic Türkçe Navigasyon Kurulum:

  • Sygic Klasörü'nü indirin, winrar-winzip gibi bir programla açın ve telefonunuza hiç bir klasörünün içinde olmayacak şekilde direk atın.
  • Türkiye Haritası 2014.03'ü indirin winzip-winrar tarzı bir program ile açarak sygic/maps dizinine atın.
  • Apk Dosyası'nı telefona atıp kurun.


Pes 2014 (Pro Evolution Soccer 2014) Android Oyun Apk İndir

Pes 2014 Apk İndir

Pes 2014 Apk SONUNDA ÇIKTI! Belki bu makalemiz size komik gelecek ancak Pes 2014 Android çıktı! Pro Evolution Soccer 2014 Android Apk'nın hala çıkmadığını düşünebilirsiniz, aslında düşünceniz bir nevi haklısınız çünkü Pes 2014 resmi olarak çıkmadı ancak ben pes 2014'ü androidde çalıştıracak bir yöntem buldum ve bu yöntemle yabancı ülkelerde çoğu kişi pes 2014 oynayabiliyor, ben siz değerli ziyaretçilerim için diğer sıradan android sitelerinden farklı olarak bu tarz oyunları sizlerle paylaşıyorum :)) Bulduğumuz yöntemi burada açıklamayacağım neden derseniz çok fazla makale hırsızı dolaşıyor ortalıkta, ben burada anlatırsam her şeyi 5 dakikaya başka sitede görürüm kendi paylaştığım konuyu. Bu yüzden kurulum metni, dosyalar vs hepsi bir rar dosyasının içerisinde ve o rar dosyası da şifreli.

Pes 2014 (Pro Evolution Soccer 2014) Android Apk İndir

İgo Primo Full Android Navigasyon Apk 9.6.29.383117 Türkçe

İgo Primo Türkçe

Bugün sizlerle İgo Primo Android Navigasyon'un yeni sürümü olan İgo Primo Full'ü paylaşıyorum. Yeni sürüm igonun sürüm numarası İgo Primo 9.6.29.383117, önceki sürümde çoğu kişinin hata aldığı ve çalıştırmakta zorlandığı google yerel araması igonun bu sürümünde sorunsuz bir şekilde çalışıyor bilginize ;) Bu sürümün kurulumu önceki sürüm igonun kurulumuna göre bir hayli basit, o yüzden kafanız rahat edecek :D

Lafı fazla uzatmak luzümsuz, görsellere, kuruluma ve indirme linklerine geçiyorum..

İgo Primo Android Full Türkçe Apk 9.6.29.383117

İgo Primo Android Kurulum:

  • Part 1 ve Part 2'yi indirin, winrar-winzip gibi bir programla partları birleştirip telefonunuza direk atın, herhangi bir klasörün içinde olmasın.
  • Data.zip dosyasını hiç açmadan indirdiğiniz şekilde direk igo klasörünün içine atın.
  • Apk ve Full Hd Apk'den size uygun olanı indirin ve kurun.
  • Eski sys dosyasınızı(eğer varsa önceki sürüm igoyu kullanıyorsanız) yedekleyiniz hata alırsanız onu telefona atarak sorunu halledebilirsiniz.
  • Google aramasını kullanmak isteyenler sys değişiklik dediğimiz linke giderek oradaki metni kopyalayıp syslerinde bulunan o kısımla değiştirsin(eski sys dosyasını kullananlar yapsın, eski sysni telefona atmayanların bu işlemi yapmasına gerek yok.)

İgo Primo Full Apk Android Navigasyon 2014 9.6.29.388958

İgo Primo Apk


Söz verdiğim üzere bugün İgo Primo Full sürümü olan İgo Primo AndroidNavigasyon'u siz değerli ve özel ziyaretçilerimle paylaşıyorum. Bugün sizlerle paylaşacağım İgo Primo 9.6.29.388958 seri numaralı ve şu anda en güncel igo primo. İgo primoyu uzun süredir takip edip güncellemelerini de takip ediyorsanız, siz de bu aralar igoda bir gariplik olduğunu fark etmişsiniz demektir, sorun nedir derseniz, normalde igo ortalama ayda 1 kere yeni sürüm çıkartıyordu 2013 yılında, 2014 yılında neredeyse 10 günde bir güncelleme yapılıyor. İgo bu aralar yeni şeyler deniyor diye düşünüyorum ve bizi şoka uğratabilirler, navigasyon alanında bir çığır açabilirler, o yüzden her yeni güncellemeyi kurun derim, güncellemeleri takip etmek için sitemizi tarayıcınıza kaydedebilirsiniz. Her neyse görsellere, kuruluma ve indirme linklerine geçme vakti :)

İgo Primo Full Görseller:
İgo Primo 2014
 İgo Primo Full Apk Android 2014 9.6.29.388958

İgo Primo Full Android Kurulum:

  • İgo Part 1, İgo Part 2 ve İgo Primo Part 3 dosyalarını indirin. Winrar yada winzip ile birleştirin sonra da telefonunuzun hafızasına hiç bir klasörün içinde olmayacak şekilde atın.
  • Data Zip dosyasını indirip içini açmadan direk igo klasörünün içine atın.
  • Apk 1-2-3'ü indirin hepsini telefona atın ve sırayla deneyin hangisi çalışırsa onu kullanırsınız. 
  • Sys dosyasınızı muhafaza ediniz eğer eski sürüm igoyu kullanıyorsanız, bu 3 apk'da hata verirse eski sys dosyasını kullanırsınız.

13 Nisan 2014 Pazar

Cut The Rope 2 Android Apk İndir

Cut The Rope 2 Apk İndir

Bugün sizlerle Cut The Rope 2 Apk yani diğer adıyla Cut The Rope 2 Android'i paylaşacağım. Android kullanıcılarının ilgiyle takip ettiği ve beğenerek oynadıkları oyunlardan birisi Cut The Rope'un bir diğer oyunu Cut The Rope 2 Apk sizlerle. Bu oyunun yeni sürümünü sizlerle paylaşıyoruz. Oyun, online oyun içi satın alma gerçekleştirmenizi istiyor. Oyunu bilmeyenler için kısaca bilgi verelim;

Cut The Rope 2 Apk İndir Özellikleri
  • İlk oyundan farklı olarak yeni karakterler, yeni youn öğreleri ve gelişmiş madalya sistemi
  • Arkadaşlarla oynama fırsatı, rekabetçi yapı
  • İlk oyundan farklı olarak yeni yerler
  • İnteraktif harita
  • Yeni kozmetik ürünleri, şapkalar
  • Farklı maceralar, farklı hikayeler
  • Diğer oyunlardan farklı olarak yepyeni görevler
  • 5 farklı karakter (Roto, Lick, Blue, Toss, Boo)

Bu oyunda Om Nom'a bir çok yeni yerden, yeni haritalardan evine giden yolu göstermeniz gerekecek. İçerik zenginleştirmesiyle oyun geliştirilmiş durumda. Birinci oyundan çok farklı bir deneyim yaşayacaksınız.

Cut The Rope 2 Android Apk İndir

Cut The Rope 2 Android Apk İndir>>> TIKLA İNDİR!

7 Nisan 2014 Pazartesi

Android Yazı Tipi Değiştirme Rootsuz Apk İndir

Android Yazı Tipi Değiştirme İndir

Android Yazı Tipi Değiştirme Rootsuz işlemi bazı telefonlar için inanılmaz kolay Android Yazı Tipi Değiştirme Apk sayesinde, bazıları için ise çok fazla zor. Biz size çok basit bir uygulamadan bahsetmek istiyoruz. Root atmadan bu uygulama yardımıyla Androidli cihazınızın yazı tipini değiştirmeniz mümkün. Hangi uygulama mı? Fontomizer SP ile bir çok telefonun yazı tipini rootsuz değiştirmeniz mümkün. Telefon listesi aşağıdaki gibidir. Telefon listesi genişlemeye devam edecektir.

  • Galaxy S
  • Galaxy S2
  • Galaxy S3
  • Galaxy Ace,Y
  • Galaxy Mini
  • Galaxy Note
  • Galaxy Note 2
  • Samsung Galaxy Series
  • Motorola Razer M

Android Yazı Tipi Değiştirme Rootsuz

Bu uygulama sayesinde uygulamanın internet sitesinde yer alan daha bir çok yazı tipini telefonunuza yükleyebileceksiniz. Yani uygulamanın içinde olanlara bağlı kalmanıza gerek yok.
  • Yapmanız gerekenler aşağıdaki gibidir;
  • Bilinmeyen kaynaklar seçeneğini açın
  • Uygulamayı indirin
  • Uygulamayı kurun ve fontlarınızı kullanmaya başlayın

Geliştiricilerin bildirdiğine göre bazı cihazlada root yetkisini arayabiliyormuş. Fakat uygulamanın sorunsuz çalıştığı cihazlarda rootsuz şekilde font değiştirebiliyorsunuz. İndirmek için verdiğimiz linki takip edin.

Android Yazı Tipi Değiştirme Rootsuz>>> TIKLA İNDİR!
Google Play'den>>> TIKLA İNDİR!

5 Nisan 2014 Cumartesi

Recep Survivor Android Apk İndir

Recep Survivor Android Apk İndir

Bugün sizlerle Recep Survivor Apk yani Recep Survivor Android'i paylaşacağım. Sinemalarda fırtına gibi esen Recep İvedik artık oyun olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle Android kullanıcıları için üretilen oyun ücretsizdir ve tüm Android işlemcili cihazlarda oynanabilmektedir. Son filmi Recep İvedik Survivord’dan esinlenilerek yazılımı yapılan oyunda mahallesindeki çocuklara yardım etmek için paraya ihtiyacı olan kahramanımız bu parayı bulabilmek amacıyla ünlü televizyon yarışması Survivor’a katılmaya çalışır. Survivor’a kabul edilen kahramanımızı adada çok büyük ve eğlenceli bir mücadele beklemektedir. İşte oyunda da engelleri tek tek geçerek büyük ödülün sahibi olmanız gerekmektedir. Oldukça komik anlar bu oyunda sizleri beklemektedir.

Recep Survivor Android Apk İndir

Flappy Bird serisi ile başlayan çılgınlığın sürdürüldüğü oyunumuzda da kolonlar arasından geçmek temel amaçtır. Bu tür oyunların en keyiflilerinden olan Recep İvedik, kolay oynanabilirliği, zorlu seviyeleri, özel grafikleri ile sizleri beklemekte. Recep Survivor Android apk indirmek için aşağıdaki linke tıklayarak dosyayı indirip SD kart okuyucunuz veya usb bağlantınız ile cihazınıza yükleyin. Cihazınızdaki dosyayı bulup üzerine tıkladığınızda kurulum otomatik olarak başlayacaktır. 15-30 saniye sonra kurulum biter ve uygulamayı çalıştırabilirsiniz. İyi oyunlar.

Recep Survivor Android Apk İndir>>>  TIKLA İNDİR!

3 Nisan 2014 Perşembe

LG G2 DNS Ayarları Değiştirme

LG G2 DNS Değiştirme


Bugün LG G2 DNS Ayarları yapmanız için LG G2 DNS Değiştirme'yi sizlere anlatacağım. İnternet yasakları insanlarımızı canımızdan bezdirdi. Bir çok kişi her gün kullandığı sitelere erişememekten şikayetçi. Bildiğimiz iki site yasaklı. Twitter ve Youtube. Şu sıralar yasakların kalkacağı söylense de herkes kafasına göre haraket ettiği için biz önlemimizi alalım. İki site yasaklı; ama bu internetimizi tümüyle sıkıntıya sokuyor. Bir çok site yasaklardan etkileniyor. Yasaklı sitelere LG G2 ile erişmek isteyenler, LG G2 sahipleri için DNS ayarları nasıl değiştirilir ondan bahsedeceğiz. Bu yöntemle yasaklı sitelere girebileceksiniz.

LG G2 DNS Ayarları Değiştirmek için aşağıdaki maddeleri sırasıyla uygulamanız gerekiyor. Maddeleri harfiyen uyguladığınız zaman herhangi bir sorun olmayacaktır. Kolay gelsin...

  • Wifi ağına bağlanın.
  • Bağlandığınız ağın üstüne kısa bir süre basılı tutun.
  • “Şebekeyi Düzenle”ye tıklayın.
  • Menüden “Gelişmiş Seçenekleri Göster” kısmına tıklayın.
  • DHCP'yi “Statik” olarak değiştirin.
  • 2 satırlık DNS kısımlarına istediğiniz DNS adreslerini yazın.
  • Kaydete basın.


Bu işlem DNS ayarlarınızı değiştirecektir. Wifi'ı kapatıp açmak gerekebilir. Görsellerden yardım alabilirsiniz.

LG G2 DNS Ayarları Değiştirme Resimli Görseller: