31 Mart 2014 Pazartesi

Bluestacks Installation Is Corrupt Hatası Çözümü

Bluestacks Installation Is Corrupt Hatası Çözümü

Bugün Bluestacks Installation Is Corrupt diyen bilgisayarınızda Bluestacks Installation Is Corrupt Hatası Çözümünü sizlere anlatacağım. Son zamanlarda Bluestacks programının kurulumunda Bluestacks installation is corrupt hatası yaşandığı görülmektedir. Böyle bir hatayla karşılaşılması durumunda aşağıdaki adımları uygulamanız gerekmektedir. Kurulum yapıldıktan sonra böyle bir hata meydana geldiği için öncelikle programı kapatmanız gerekmektedir. Saat simgesinin yanındaki oka tıklayıp programı kapatınız. Daha sonra denetim masasından Bluestack app player uygulamasını bulup kaldırınız. Kaldırdığınızdan emin olduktan sonra kurulum dosyasını kullanarak tekrar kurulum yapınız. Bu kurulum sırasında sadece eksik olan kısımlar kurulacağı için her hangi bir problem kalmayacaktır.

Bluestacks Installation Is Corrupt Hatası Çözümü

Bu aşamadan sonra programı açarak sorunsuz bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz. Bazı kurulumlarda programın kısa yolu masa üstünde oluşmamaktadır. Bu durumda başlata tıklayarak programın kısa yolunu oluşturabilirsiniz. Programı kullanırken meydana gelen donma problemlerinin çözümünün de aynı yöntemle yapılabileceği belirtilmektedir. Yukarıda anlatılan yöntem denenmiş olup çalışır olduğu görülmüştür. İnternette bluestacks installation is corrupt hatası çözümü ile ilgili farklı yöntemler de bulunsa da en etkili yöntemin bu olduğu bilinmektedir.

29 Mart 2014 Cumartesi

Android Telefondan Youtubea Nasıl Girilir

Android Telefondan Youtubea Nasıl Girilir

Bugün Youtubea Nasıl Girilir? ve Android Telefondan Youtubea Nasıl Girilir? sorularınıza cevap vereceğim. Geçtiğimiz günlerde yasaklanan Twitter sitesinde sonra birkaç gün önce de Youtube sitesi erişime engellendi. Bilindiği üzere erişime engellenen sitelere girmek için kullanılabilecek birçok farklı yöntem bulunmaktadır. Bu yöntemler arasından bazılarında kişilerin bilgisayar sistemleri zarar görebilmektedir. Bilgisayarlardan olduğu gibi akıllı telefon cihazlarından da belirli programlardan birini kullanarak Youtube ve diğer engelli sitelere erişim sağlayabilirsiniz.

Youtube sitesine mobil cihazlardan girebilmek için Google Play Store üzerinden Psiphon uygulamasını indirmeniz yeterli olmaktadır. Diğer programlardan farklı olarak bu program tamamen ücretsiz olarak indirilip kullanılabilmektedir. Programı açtığınızda karşınıza çıkacak olan iki seçenekten Tunnel Whole Device seçeneğini seçmeniz gerekmektedir. Yazının sonunda sizler için direk olarak programı indirme linki verilmiştir.

Youtubea Nasıl Girilir

Son zamanlardan android telefondan youtubea nasıl girilir konusunda birçok problem yaşanmaktadır. Psiphon uygulamasını kullanarak güvenli bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz. Bu sayede mobil cihazınıza her hangi bir zarar gelmeden kolaylıkla istediğiniz tüm engelli sitelere girebilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.psiphon3&hl=tr

26 Mart 2014 Çarşamba

Dirt Road Trucker 3D Apk İndir

Dirt Road Trucker 3D İndir

Kamyon şoförlüğü oyunları belirli bir kitleye hitap eden, oldukça eğlenceli ve bir o kadar da zorlu oyunlardandır. Dirt Road Trucker 3D apk oyununda zorlu dağ yollarında size ait olan kargo kamyonunuz ile ilerlemektesiniz. Oyun ilerledikçe yolların zorluk derecesi de oldukça artmaktadır. Oldukça kaliteli ve gerçekçi grafiklere sahip olan oyunu Dirt Road Trucker 3D İndir linki ile indirip kurarak keyifle oynayabilirsiniz. Oyuna ilk başladığınızda size eski model bir kargo kamyonu verilmektedir. Sizin oyun içindeki temel amacınız size verilen kamyon ile taşıyacağınız malları düşürmeden ve hasar vermeden varış noktasına kadar ulaştırmaktır.

Dirt Road Trucker 3D Apk

Yüklerinizi belirli bir limitin altına düşürmemeniz gerekmektedir. Eğer limitin altına düşerseniz tekrar başa dönmek zorunda kalıyorsunuz. Tüm bu görevleri yaparken de tabii ki mümkün olduğunca hızlı olmak gerekmektedir. Çünkü size verilen bir zaman var ve o zaman içerisinde görevi tamamlamanız gerekmekte. Eğer oyunu bir görev tamamlamak için değil de serbest sürüş modunda kullanmak istiyorsanız ilgili ekrandan bu seçeneği seçebilmektesiniz. Oyun içerisinde kamyonunuzu 3 farklı kontrol seçeneğiyle yönetilmeniz mümkünüdür.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.integer3d.dirtroadtrucker

25 Mart 2014 Salı

General Mobile Discovery Elite Özellikleri

Discovery Elite Özellikleri

Bugün sizlerle General Mobile Discovery Elite Özellikleri'ni kısa adıyla Discovery Elite Özellikleri'ni paylaşacağım. Ülkemizde satışa sunulan farklı marka ve modellerde birçok akıllı telefon bulunmaktadır. Telefonların özelliklerine göre doğal olarak fiyatları da değişiklik göstermektedir. Fakat geçtiğimiz yıl düşük maliyetle yüksek kalite akıllı telefon üretme amacıyla faaliyete başlayan General Mobile firması inanılmaz bir satış başarısı yakaladı. Yapılan incelemelerde discovery elite özellikleri arasında ilk olarak teknik donanımların maksimum seviyelerde olması dikkatleri çekmektedir.

Telefon fiziksel olarak son derece şık olmakla birlikte bu modelde ekran çerçevesinin inceltildiği görülmektedir. Daha kolay bir kullanım sunan bu tasarımda 5.5 inç büyüklüğünde ekran kullanılmaktadır. Ayrıca performans açısından ise 2.2 ghz 4 çekirdekli Snapdragon 800 işlemci bulunmaktadır. Piyasadaki telefonların oldukça üstünde bulunan bu işlemci sayesinde hiçbir problem yaşamadan telefonda tüm uygulamalar kullanılabilmektedir.

General Mobile Discovery Elite Özellikleri

Diğer General mobile discovery elite özellikleri ise; 16 MP LED flaşlı kamera, 3 GB RAM ve 2500 mAh batarya olarak belirtilmektedir. Telefonun şuan için ön sipariş fiyatı 1299 lira olarak belirlenmiştir.

General Mobile Discovery Elite Özellikleri Videolu İnceleme:

21 Mart 2014 Cuma

Motoheroz Apk İndir

Motoheroz Apk İndir

Bugün sizlerle Motoheroz Apk'yi Motoheroz Apk İndir'meniz için sizlerle paylaşacağım. Yarış ve eğlenceyi bir arada arayanlar için Motoheroz oyunu kendini göstermeye başladı. Oyundaki grafiklerin ve seslerin son derece eğlenceli olduğu bu oyunda oyun severleri birçok zorlu parkur beklemektedir. Seviye seviye ilerleyen bu oyunda 30 farklı bölüm bulunmaktadır. 1. Seviyeden 30. Seviyeye kadar oyunun zorluğu sürekli artmaktadır. Oyunda başarılı bir şekilde ilerleme sağlamak için ise gerektiği zamanlarda araç değiştirmek gerekmektedir. Aksi taktirde yeni bölümlerde aracınız yetersiz kalabiliyor.

Motoheroz Apk

Oyun bireysel olarak oynanabildiği gibi arkadaşlar arasında da oynanabilmektedir. Ayrıca aracını değiştirmek istemeyenler için de modifiye edebilme imkanı sunuluyor. Böylelikle kişiler araçlarının özelliklerini değiştirerek yarışlarına devam edebiliyorlar. Oyundaki bölümler arasında sadece zorluk değil mekan farkı da bulunmaktadır. Kimi bölümde buz üzerinde giderken kimi bölümde çöl ortasında yarışıyorsunuz. Bu sayede oyun sıkıcı olmaktan kurtuluyor.

Motoheroz apk indirme linki aşağıda bulunmaktadır. Linke tıklayarak kurulum için gerekli olan motoheroz apk dosyasını ücretsiz bir şekilde indirebilir ve oyunun keyfini çıkarabilirsiniz.

Motoheroz Apk İndir>>> TIKLA İNDİR!

20 Mart 2014 Perşembe

HTC One 2 M8 Özellikleri İnceleme

HTC One 2 M8 İnceleme

Bugün sizlerle HTC One 2 M8 Özellikleri'ni ve HTC One 2 M8 İnceleme'sini paylaşacağım. HTC One serisinin yeni modelinin piyasaya çıkma tarihi yaklaştıkça daha net bilgiler de ortaya çıkmaya başladı. Teknoloji severlerin büyük bir merakla beklediği telefonun teknik özelliklerinden bir kaçı şu şekilde karşımıza çıkmaktadır. Resmi olarak 25 martta duyurulacak telefon, 5’’ büyüklüğünde full hd ekrana sahiptir.

Yonga setinin ise Sony Xperia Z2 modelindekiyle birebir aynı olduğu dikkatlerden kaçmamaktadır. 4 çekirdek ve 2.3 ghz hızındaki işlemci sayesinde performans konusunda tüm beklentilerin karşılanabileceği düşünülmektedir. Yeni model birçok telefon modelinde olduğu gibi bu telefonda da sim kartın nano olacağı belirtilmektedir.

HTC One 2 M8 Özellikleri

Htc one 2 m8 özellikleri arasında her zamanki gibi HTC nin özgün tasarımı büyük bir beğeni topluyor. Telefon büyük ekranına rağmen 160 gr ağırlığıyla gayet hafif olduğu görülüyor. Bir diğer dikkat çeken özellik ise htc one 2 m8 incelemelerinde telefonun arka tarafında iki kamera olduğu görülmektedir. Bu teknoloji sayesinde telefonun kullanıcıları derinlik içeren veya 3 boyutlu fotoğraflar çekebilecekler.

HTC One 2 M8 Özellikleri Videolu İnceleme:

17 Mart 2014 Pazartesi

Score World Goals Pc Oyna

Score World Goals Pc Oyna

Bugün sizlerle Score World Goals Pc'yi Score World Goals Pc Oyna'manız için paylaşacağım. Android uygulama ve oyun sektöründe inanılmaz bir rekabet ortamı oluştuğundan dolayı yapımcılar tarafından oldukça ilginç projeler çıkmaya başladı. Bu durumun en güzel örneğini Score World Goals oyunun da görebiliriz. Oyun her ne kadar da basit bir futbol oyunu gibi görünse de oyuna başladığınız andan itibaren farkı görüyorsunuz. Sıra dışı bir temayla yapılan bu oyunda de-javu yaşıyorsunuz. Eğer futbolu seviyor ve takip ediyorsanız geçtiğimiz yıllarda atılan en güzel golleri de hatırlıyorsunuzdur. Bu düşünceyle yapılmaya başlanan oyunda dünyada atılan en güzel gol pozisyonlarını tekrar ediyorsunuz.

Score World Goals Pc

Unutulmaz gol pozisyonlarını tekrar yaşamak ve farkınızı göstermek için oyunu indirmeli ve aynı anları tekrar yaşamalısınız. Oyunun büyük bir ilgi görmesinden dolayı yapımcı tarafından bilgisayar için de uygun hale getirildi. Aşağıda link üzerinden oyunun pc versiyonuna ulaşabilirsiniz.

Score world goals pc oyununda sadece gol pozisyonlarının vuruş bölümlerini değil pas ve orta açma gibi anlarını da yaşayabiliyorsunuz. Score world goals pc oynayanların kısa sürede bağımlı hale geldikleri dikkatleri çekmektedir.

Score World Goals Pc Oyna>>> TIKLA!

Bedava Android Navigasyon Türkçe Apk İndir


Bu gün sizlerle Bedava Android Navigasyon Türkçe Apk İndir konusunu paylaşacağız. Bir çok navigasyon programı yazılımı yapan üreticiler, sık sık harita ve yazılım güncellemesi yapmaktadırlar.Bunları sürekli çıktıkça sizlerle paylaşmaktayız. Ancak tüm navigasyon programlarının son sürümlerini bir arada bulabileceğiniz bir yazı hazırladık.





16 Mart 2014 Pazar

LG G3 Özellikleri Ve İncelemesi


Bugün sizlerle LG G3 Özellikleri 'ni ve LG G3 İncelemesi 'ni paylaşacağım. LG; Sony ve Samsung gibi rakiplerinden geri kalmamak için önemli bir hamle hazırlığına girdi. Koreteknoloji devi LG, en yeni amiral gemisi G3'ü, Mayıs ayının sonlarına doğru piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Sızan bilgiler arasında G3; 8 çekirdekli işlemci, 64 GB saklama alanı, 16 megapiksel arka fotoğraf makinesi gibi özelliklere sahip olacak. Ancak bu özellikler tek başına yeterli olmayabilir. Çümkü: artık tüm rakipler, bu tür donanımlar sunuyor. G3'ün asıl bombası ise, rakipleri Sony Xperia Z1 ile Xperia Z2 ve Samsung Galaxy S5 gibi su, darbe ve toza da yanıklı olması olacak. Diğer bir dedikodu ise parmak izi okuyucusu ve 5,5 İnç değerinde QHD ekrana sahip olacak

 


Traktör Sürme Oyunu 3d Apk

Traktör Sürme Oyunu 3d Apk

Bugün sizlerle Traktör Sürme Oyunu Apk yani Traktör Sürme Oyunu 3d Apk 'yı paylaşacağım. Normal sıradan oyunlara göre simülatör oyunları daha çok ilgi görmekte ve oyunculara daha çok keyif vermektedir. Bu oyunda son derece gerçekçi bir traktörü sürebilmeniz gerekiyor. Oyun içerisinde yapılması gereken birçok iş bulunmaktadır. Bu işleri traktörle yerine getirerek istenilen yere traktörünüzü park etmeniz gerekiyor. Şuan için 8 farklı arazi bulunmaktadır. Bu arazilerin tamamında da farklı görevler bulunuyor. Görevler ilerledikçe zorlaşmaktadır.

Traktör Sürme Oyunu Apk

Oyunda ilk olarak oldukça güzel bir şekilde tasarlanmış 3 boyutlu çiftlik dikkatleri çekiyor. Oyun geliştiricilerinin traktör ve römork hareketlerindeki ayrıntılara önem verdikleri de çok açık ve net bir şekilde görülmektedir. Oyunda oynanabilirlik de oldukça kolaydır. Parmaklarımızla çok rahat bir şekilde kamera açısını ayarlayabilmemiz sayesinde traktörün tüm kontrollerini rahatlıkla sağlayabiliyoruz.

Traktör sürme oyunu 3d apk dosyasının toplam boyutu 25.65 mb’tır. Ayrıca oyunda 4 farklı dil desteği de bulunmaktadır. Oyunu ücretsiz indirmek isteyenler için aşağıdaki linkte traktör sürme oyunu apk dosyası bulunmaktadır.

GOOGLE PLAY'DEN>>> TIKLA İNDİR!
Alternatif LİNKTEN>>> TIKLA İNDİR!

14 Mart 2014 Cuma

Flappy Bird v1.3 Apk

Flappy Bird v1.3 Apk

Bugün sizlerle Flappy Bird Apk 'nin Flappy Bird v1.3 Apk sürümünü paylaşacağım. Geçtiğimiz birkaç haftadır gündemde kalmayı başaran ve halen de sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer alan Flappy Bird oyunu yeni bir sürümüyle karşımıza çıkıyor. Oyunun beklenmedik bir zorluk seviyesinde olmasından dolayı oyun severlerin hırs yapmasına sebep olan bu oyunun ilk versiyonu yazılımcısı tarafından yayından kaldırılmıştı. Fakat oyunun birçok kişi tarafından sevilmesinden dolayı yeni versiyonları çıkartılmaya devam ediliyor. Video paylaşım sitelerinde oyundan dolayı sinirlenip telefonlarını parçalayan kişilerin bile olduğu görülmektedir.

Flappy Bird Apk

Oyunun temel mantığı son derece basit olmasına rağmen arkadaşlar arasından kıyasıya bir yarış yaşanmaktadır. Orijinal oyunun piyasadan kaldırılmasından dolayı Google Play Store üzerinden indirilmesi mümkün olmaktadır. Bu sebepten dolayı aşağıda indirmek isteyenler için yeni bir link paylaşılmıştır. Flappy bird v1.3 apk dosyasını ücretsiz indirebilir ve cihazınıza kurabilirsiniz.

Flappy bird apk dosyasının boyutu son derece küçük olup ayrıca androide giriş sınıvı akıllı telefon modellerinde bile hiçbir problem yaşanmadan rahatlıkla oynanabilmektedir.

Flappy Bird v1.3 Apk>>> TIKLA İNDİR!

13 Mart 2014 Perşembe

Android Webview Kullanımı

Android Webview Kullanımı

Bugün sizlere Android Webview 'i yani Android Webview Kullanımı 'nı anlatacağım. Her alanda kullanılabilecek akıllı telefon ve tablet uygulamaları her geçen gün artış gösteriyor. Uygulamanın kullanılacağı alana göre içeriklerin farklı olduğu bilinmektedir. Bilindiği üzere uygulama yapmak için belirli bir yazılım diline hakim olunması gerekiyor. Bu alanda uzmanlaşan ve android üzerine yazılım üreten kişilerin web view konusunda problem yaşadığı bilinmektedir. Özellikle ilk uygulamasını yapacak kişiler için temel bilgiler bu yazımızda belirtilmektedir. Eğer yaptığınız uygulama içerisinde bir internet sayfasına geçiş yapılması gerekiyor ise bu noktada web view devreye girmektedir.

Bunun için ilk olarak yeni bir proje oluştur sekmesini tıklıyoruz. Daha sonra web view nesnesini layouta taşıyınız. Sağ tıkladıktan sonra edit seçeneği üzerinden id bölümünü tarayıcı olarak ayarlayınız. Bundan sonra ise src dosyanızı açın ve kodlarınızı kopyalayın. Sayfanın görüntülenmesi için internet izninin de verilmesi gerekmektedir. Bunun için de androidmanifest dosyasından uses-sdk etiketinin altına aşağıdaki kodu yapıştırınız.

<uses-permission android:name="android.permission.INTERNET">

Tüm bu aşamalardan sonra da uygulamanızı çalıştırdığınız da sayfanın görüntülenmeye başladığını göreceksiniz.

Webwiev>>> TIKLA İNDİR!

11 Mart 2014 Salı

Card Wars - Adventure Time Android Apk

Card Wars - Adventure Time Android

Card Wars - Adventure Time Apk ve Card Wars - Adventure Time Android bugün sitemizde sizlerle. Unutulmaz Adventure Time kahramanlarının yer aldığı Card Wars kart savaşları oyunu android işletim sistemine sahip telefonlar ve tabletler üzerinden oynanabilmektedir. Card Wars oyunu ilk çıktığı günden beri her geçen gün oyuncu sayısını büyük bir hızla artırmaya devam ediyor. Card Wars oyunun temelini oluşturan kartların her birinde farklı kahramanlar bulunmaktadır. Bu kahramanların kendilerine özgü özellikleri bulunuyor. Hepimizin küçük yaşlarda oynadığı basit kart oyunlarına benzetebiliriz.

Oyun içerisinde farklı seviyeler yer alıyor. Oyunda ilerleyebilmek ve rakipleri yenebilmek için oyuncuların farklı kartlara sahip olması gerekmektedir. Card Wars - Adventure Time android oyununda strateji büyük bir önem taşıyor. Sahip olunan kartlarla en iyi başarıyı yakalamak için oyun içinde belirli bir strateji kullanmanız gerekir.

Card Wars - Adventure Time Apk

Bu sayede oyun stilinize ve elinizde bulunan kartlara uygun strateji birleşince ortaya son derece güzel sonuçlar çıkmaktadır. Aşağıdaki linkten Card Wars - Adventure Time apk dosyasını ücretsiz indirebilir ve oyunun keyfini çıkarabilirsiniz.

GOOGLE PLAY'DEN>>> TIKLA İNDİR!

10 Mart 2014 Pazartesi

Facebook Şifremi Unuttum Ne Yapabilirim?

Facebook Şifremi Unuttum Ne Yapabilirim

Bugün Facebook Şifremi Unuttum diyen arkadaşlarımızın Facebook Şifremi Unuttum Ne Yapabilirim? sorusuna cevap vereceğim. Teknolojik gelişmelerin hızlı bir şekilde ilerlemesiyle birlikte güvenlik problemlerinin de çözülmesi için farklı yöntemler kullanılmaktadır. Günümüzde güvenliği sağlamak için en çok kullanılan yöntem şifrelerdir. Her siteye, mail adresine ve en önemlisi de sosyal medyalar için oluşturulan şifrelerin farklı olması durumunda insanlar problem yaşayabilmektedir. Şifrelerin unutulması durumunda ise yapılabilecek birkaç yöntem bulunmaktadır. Son zamanlarda facebook şifremi unuttum ne yapabilirim konusunda birçok kişi yardım istemektedir.

Facebook Şifremi Unuttum

Şifrenizi unutmanız durumunda direk olarak aşağıda bulunan linke tıklayarak facebook şifremi unuttum sayfanıza giriş yapabilirsiniz. Bu sayfada ilk olarak kayıtlı olduğunuz mail adresini, telefon numaranızı, adınızı veya bir arkadaşınızın adını yazarak işleme devam edebilirsiniz.

Bu aşamayı geçtikten sonra şifrenizi nasıl sıfırlamak istediğiniz sorulmaktadır. En kolay yol olan mail adresiyle seçeneğini tıklayarak devam ediniz. Daha sonra mail adresinizi yazarak işlemi sonlandırdıktan sonra mail adresinizi kontrol edin. Gelen maildeki linke tıklayarak yeni şifrenizi oluşturabileceğiniz sayfaya giriş yapınız. Bundan sonra yeni oluşturduğunuz şifreyle hesabınıza giriş yapabilirsiniz.

Şifre Sıfırlamak İçin>>> TIKLA!

8 Mart 2014 Cumartesi

Blogger Tema Yapma Programı

Blogger Tema Yapma Programı

Bugün sizlerle Blogger Tema Yapma 'nız için Blogger Tema Yapma Programı 'nı sizlerle paylaşacağım. İnternet dünyasında hizmet veren birçok site bulunmaktadır. Bilindiği üzere her sitenin kendine has bir teması bulunmaktadır. Günümüzde birçok kişi tema bulma probleminden dolayı hazır temalar ile faaliyetlerine devam etmektedir. Konunun uzmanlarından tema satın almak son derece pahalı olduğundan dolayı kişiler alternatifler aramaktadır. Sizlere sunacağımız program sayesinde kendinize özel temanızı rahatlıkla yapabilirsiniz.

Profesyonel anlamda sıfırdan tema yapabilmek için belirli bilgilere sahip olmak gerekir. Bunların başında HTML ve CSS gelmektedir. Programlama dillerinden ve tasarım konularından bilgisi olmayan kişilerin tema yapabilmeleri imkansızdır. Artisteer adı verilen bu program ile hiçbir bilgi ve deneyime gerek kalmadan kendi temanızı tasarlayabilirsiniz. Ayrıca yaptığınız temayı Blogger, WordPress, Joomla, Drupal, DotNetNuke üzerinden rahatlıkla kullanabilirsiniz. Blogger tema yapma için bu programı kullanmanız durumunda farklı bir resim düzenleme programına da ihtiyaç duyulmamaktadır.

Blogger Tema Yapma

Blogger tema yapma programı içerisinde resimlerinizi düzenleyebileceğiniz eklenti de bulunmaktadır. Kendinize has ve özgün site tasarımları için aşağıdaki linke tıklayarak programı indirmeniz yeterli olmaktadır.

Blogger Tema Yapma Programı>>> TIKLA İNDİR!

6 Mart 2014 Perşembe

Winrar Şifre Kırıcı Program

Winrar Şifre Kırıcı Program

Bugün sizlerle Winrar Şifre Kırıcı yani Winrar Şifre Kırıcı Program'ı paylaşacağım. Teknolojinin gelişmesiyle paralel olarak bu alandaki ihtiyaçlarda da artış yaşanmaktadır. Bilindiği üzere gün içerisinde iş ve başka sebeplerden dolayı birçok dosya transferi yapmaktayız. Günümüzde kişiler dosya aktarımında genel olarak mail yolunu kullanmaktadırlar. İşlemlerin hızlı bir şekilde yapılabilmesi için ise dosya boyutlarının minimum seviyelerde tutulabilmesi gerekiyor.

Tam da bu noktada devreye winrar programı girmektedir. Bu program sayesinde dosyalar sıkıştırılarak toplam boyut önemli derecede küçültülmektedir. Dosyaları sıkıştıran kişiler tarafından dosyalara şifre de koyulabilmektedir. Özellikle internetten her hangi bir dosya indirirken winrar şifresiyle sıklıkla karşılaşılmaktadır. Winrar şifre kırıcı program kullanarak bu dosyalar kolaylıkla açılabilmektedir. Aşağıda verilen linkten programı indirdikten sonra kurulum yapınız. Programa giriş yaptıktan sonra şifresini kıracağımız dosyayı open bölümünden seçiyoruz ve işleme devam ediyoruz. Program otomatik olarak taramaya ve şifre denemelerine başlayacaktır. Doğru şifre bulunduktan sonra arama durmaktadır.

Winrar Şifre Kırıcı

Winrar şifre kırıcı sayesinde tüm winrar dosyalarını açabilirsiniz. Şifre tarama işleminin ne kadar zaman alacağı belli olmamaktadır. Şifre bulunduktan sonra copy password butonundan şifrenizi alabilirsiniz.

TIKLA İNDİR!

rar şifresi : brianjr

5 Mart 2014 Çarşamba

Hsdpa Nedir Ne İşe Yarar

Hsdpa Nedir Ne İşe Yarar

Bugün sizlere Hsdpa Nedir? Hsdpa Nedir Ne İşe Yarar? açıklamaya çalışacağım. Mobil cihazların sürekli olarak internete bağlı kalmasını sağlayan ve internet ile ilgili işlemlerin hızlı bir şekilde yapılabilmesine yardımcı olan farklı teknolojiler bulunmaktadır. Günümüzde kullanılan akıllı telefonlar da tüm bu teknolojiler mevcuttur. High Speed Downlink Pocket Access kelimelerinin baş harflerinin birleşiminden oluşan HSDPA teknolojisinin temel görevi yüksek hızlı veri paketi indirme işlemlerinin gerçekleştirilmesidir.

Bilindiği üzere kısa bir süre öncesine kadar bilinen en hızlı mobil internet erişimi 3g üzerinden yapılıyordu. Artık HSDPA teknolojisiyle birlikte bu hızdan daha yüksek seviyelerde veri akışı sağlanabilmektedir. Bu sistemde kullanılan donanımların teorik bilgilerine göre internet hızı 14 mbps ye kadar çıkabileceği düşülmektedir. Fakat şu an için bu mümkün değildir.

Hsdpa ne işe yarar sorusuna verilebilecek temel cevaplar bu şekildedir. Hsdpa nedir ve internete cihazları nasıl bağlar konusunda ise sadece bu sistemin etkinliğinden söz etmek yeterli değildir. Telefonların arka planlarında sürekli olarak çalışan birkaç farklı teknolojinin birleşmesi sonucunda 7/24 online olunabilmektedir.

4 Mart 2014 Salı

Stweaks Ayarları Kullanımı

Stweaks Kullanımı

Bugün sizlere Stweaks Kullanımı'nı öğrenmeniz için Stweaks Ayarları'nı nasıl yapacağınızı anlatacağım.Akıllı telefonlarınızın teknik özellikleri her ne kadar sabit ve net olmasına rağmen donanımların özellikleri üzerinde değişiklikler yapılabilmektedir. Bunun için de stweaks kullanımı gerekmektedir. Stweaks üzerinden ayar yapılırken birçok noktaya dikkat edilmesi gerekmektedir. Aksi taktirde cihazınızın performansında olumsuz yönde değişimler yaşanabilir. İnternette her model için farklı ayarlar yayınlansa da donanım özellikleri telefonlar arasında benzerlik gösterdiği için aşağıda size vereceğimiz ayarları kullanmanız yeterli olmaktadır. Telefonunuzun her bölümü için farklı ayarlar bulunmaktadır. En çok ihtiyaç duyulan performans olduğu için buna uygun stweaks ayarları belirtilmiştir.

Stweaks Ayarları

Cpu bölümü; Cpu max: 1704 mhz olması gerekiyor. Birçok kaynakta 1800 olarak belirtilse de konunun uzmanları tarafından bu önerilmemektedir. Cpu min:500 ve Cpu uv olarak ayarları devam ediniz. Gpu bölümü için ise şu ayarları uygulayınız;

Gpufreq step lerini 1 seviye üste almanız yeterlidir. Gpu voltage seviyelerini ise en fazla 50 birim artırmanız tavsiye edilmektedir. Gpu threshold ayarlarını da aynı şekilde 5 birim artırmak yeterlidir.

Programın indirme linki>>> TIKLA İNDİR!

2 Mart 2014 Pazar

Samsung Galaxy Ace Format Atma

Samsung Galaxy Ace Format Atma

Bugün konumuz Samsung Galaxy Ace Format yani Samsung Galaxy Ace Format Atma, sizler bu işlemi nasıl yapacağınızı anlatacağım. Akıllı telefonları kullanarak günlük hayat içerisinde birçok işi kolaylıkla yapabiliyoruz. Bilindiği üzere günümüzde çıkarılan akıllı telefonlar küçük bir bilgisayar görevi görüyor. Zaman içerisinde yapılan çalışmalar sonrasında akıllı telefonlarda kullanılan teknolojilerin bilgisayarları geçeceği tahmin edilmektedir. Çünkü çağımızın gerektirdiği gibi artık mobil cihazlara daha büyük bir önem verilmektedir.

Tüm elektronik bilgisayar sistemlerinin başına geldiği gibi akıllı telefonlarda da zaman zaman bir takım teknik veya sistem arızaları meydana gelebilmektedir. Ayrıca bazı sebeplerden dolayı telefonunuzu sıfırlamak isteyebilirsiniz. Tüm bunlar için format işlemi gerekebilmektedir.

Samsung Galaxy Ace Format

Samsung galaxy ace format atma işlemi için en güvenilir yol aşağıda sizler için tarif edilmiştir. İlk olarak telefonunuzun ayarlar bölümüne girdikten sonra belirtilen işlemleri uygulayın. Ayarlar – gizlilik – Fabrika ayarlarına sıfırla – telefonu sıfırla – her şeyi sil. Bu işlemleri tamamladıktan sonra telefonunuz yeniden başlayacak ve sistem tekrar kurulacaktır. İşlemin yarıda kalmaması için telefonunuz şarjdayken bu işlemi yapmanız tavsiye edilmektedir.

Samsung galaxy ace format konusunda bir başka yol ise *2767*3855# yi tuşlamaktadır. Bunları tuşladıktan sonra da sistem sıfırlanabilir.

Alexa Değeri Düşürme Yöntemleri ve Teknikleri



Alexa Değeri Düşürme Yöntemleri, tüm webmasterların kafa yorduğu işlerden biridir. Kesin bir formülü olmasa da belli yöntemlerle, alexa değerinizi düşürebilirsiniz. Bu konuda faydalı olabilecek bazı yöntemeler aşağıda maddeler halinde sıralanmıştır

*Öncelikle sitenizde *alexa widget*  ve *alexa toolbar* yerleştirin ve sitenizde alexa hakkında konular işleyin.
*Sitenize mümkün olduğunca vebmaster çekmeye çalışın. Çünki tüm webmasterlarda alexa toolbar ve alexa widget vardır
*Sitenizde özgün içerik paylaşın ve sitede ziyaretçilerin kalma sürelerini arttıracak yöntemler bulun
*Konular bol miktarda yorum yapılmasını sağlayın, çünkü bu google ve alexa için çok önemlidir.
*Kaliteli sitelerden backlink alın ve forumlardan ziyaretçi çekmeye çelişin.
*Sosyal medyayı aktif olarak kullanmalısınız. Buradan gelecek ziyaretçiler sayesinde alexa değeriniz etkilenecektir

1 Mart 2014 Cumartesi

Flappy Bird Pc Oyna

Flappy Bird Pc

Bugün sizlerle Flappy Bird Pc Oyna'manız için Flappy Bird Pc versiyonunu paylaşacağım. Çıktığı ilk günden beri gündemden düşmeyen oyun Flappy Bird, geçtiğimiz günlerde yapımcısı tarafından Google Play Store’dan kaldırılmıştı. Oyunun kaldırılmasının ardından birçok kişi tarafından benzer oyunlar yapıldı. Yapılan bu oyunlar ile birlikte oyun sevenler arasından Flappy Bird çılgınlığı devam ediyor. Oyunu daha önce oynayanların çok iyi bildiği üzere Flappy Bird oyunu kısa sürede insanları bağımlı hale getirmektedir. Oyunun mantığı çok basit olsa da kişilere hırs yaptırmaktadır.

Flappy Bird Pc Oyna

Hırs yapılmasından dolayı da arkadaş ortamlarında sürekli olarak bu oyun oynanmakta ve çeşitli iddialara girilmektedir. Birçok android oyunda olduğu gibi Flappy Bird oyununu da bilgisayarınızdan oynayabilirsiniz. Flappy bird pc versiyonunu oynamak için bilgisayarınıza indirmenize gerek yoktur. Aşağıda verilen linke tıkladıktan sonra açılan sayfa üzerinden rahatlıkla oyunu oynayabilirsiniz.

Oyunda kuşu kontrol etmek için ise farenizi kullanabilirsiniz. Tek bir tıklama tuşuyla oynanabilen Flappy Bird bilgisayar versiyonunda da sinir krizleri geçirtmeye devam ediyor.

Flappy Bird Pc Oyna>>> TIKLA!