26 Şubat 2014 Çarşamba

Xiaomi mi3 Özellikleri İnceleme

Xiaomi mi3 Özellikleri

Bugün sizlerle Xiaomi mi3 İnceleme'si yani Xiaomi mi3 Özellikleri'ni paylaşacağım. Akıllı telefonda pazarında faaliyet gösteren firma sayısı arttıkça rekabet de ciddi derecede büyümektedir. Firmalar sadece teknik özellikleri geliştirme konusunda değil ekonomik fiyatlarla telefon satabilmek için çalışmalar yürütmektedirler. Çin merkezli üretim ve satış yapan Xiaomi firmasının Mi3 akıllı telefon modeli çok büyük bir ilgi görüyor. İlk stokların sadece 86 saniyede tükendiği bilinmektedir.

Telefon bu derece büyük bir ilgi görmesinin altında ilk olarak teknik özellikler yer almaktadır. 2.3 GHz hızındaki Snapdragon 800 işlemciyi bünyesinde barındıran telefonun piyasadaki en iyi telefonları bile yapılan testlerde arkasında bırakmıştır. Xiaomi mi3 özellikleri arasında 13 mega piksel çözünürlüğe sahip kameranın çekim kalitesi büyük bir beğeni topladı.

Xiaomi mi3 İnceleme

Piyasadaki benzer donanım özelliklerine sahip akıllı telefonların satış fiyatları 1500 ile 2000 lira arasında değişirken xiaomi mi3 incelemelerinde fiyatın 327 dolar olarak belirtilmesi de dikkatlerden kaçmıyor. Firmanın ilerleyen zamanlarda ülkemizdeki faaliyetlerini artırması beklenmektedir. Bu tarz firmaların etkinliklerini artmasıyla birlikte diğer telefon modellerinin de ücretlerinin düşeceği düşünülmektedir.

Xiaomi mi3 Videolu İnceleme:

23 Şubat 2014 Pazar

Clash of Clans Pc den Oynama

Clash of Clans Pc

Bugün sizlere Clash of Clans Pc den Oynama'yı anlatarak Clash of Clans Pc oynamanızı sağlayacağım. Clash of Clans adlı oyun mobil cihazlarda oynanmakta olup büyük bir çoğunluk tarafından aktif olarak oynanmaya devam edilmektedir. Mobil cihaz haricinde sizlere anlatacağımız yöntemle bilgisayarınızdan da bu oyunu rahatlıkla oynayabilirsiniz.

Öncelikle BlueStacks dosyasını indirmemiz gerekiyor. Ücretsiz indirebileceğiniz link aşağıda bulunmaktadır. Programı yükledikten sonra sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır demeliyiz. Daha sonra programdan oyunu aratmanız gerekiyor. Bulduktan sonra giriş yapmanız istenecek, gmail hesabınızla girebilirsiniz. Devam ettikten sonra Proceed butonuna tıklayın. Daha sonra tekrar giriş yaparak finish butonuna tıklayın. Daha sonra çıkan ekrandan lets go dedikten sonra kabul edin ve uygulamayı yükleyin. Oyunu yükledikten sonra cihazınızı bağlamanız gerekmektedir. Başka bir cihaza bağlan seçeneğinden sonra verilen kodu Bluestack programını girmeniz gerekiyor.

Clash of Clans Pc den Oynama

Bu işlemleri sırasıyla takip ettikten sonra clash of clans pc den oynama aktif olmaktadır. Aşağıdan clash of clans pc versiyonu için gerekli olan programın linkini kullanabilirsiniz. İndirmek ve programı kullanmak tamamen ücretsizdir.

BlueStacks Programı>>> TIKLA İNDİR!

İgo Primo Full Hd 9.6.29.367542 Türkçe Navigasyon





İgo Primo Full Hd 9.6.29.367542 Türkçe Navigasyon programı yeni sürümü nihayet12 Şubat 2014 tarihinde çıktı. İgo firması bu son sürümünü Full HD olarak siz android kullanıcılarını hizmetine sundu. Cihazın görselleri aşağdadır



İNDİR İNDİR

21 Şubat 2014 Cuma

Windows Xp Format Atma

Windows Xp Format Atma

Bugün sizlere Windows Xp Format'ı yani Windows Xp Format Atma'yı anlatacağım. Bilgisayar sistemlerinde meydana gelen bir takım teknik ve yazılım problemlerinden dolayı format atma ihtiyacı ortaya çıkabilmektedir. Birkaç farklı yöntem olmasına rağmen sizlere bu yazımızda en pratik windows xp formatın nasıl atılır öğreneceksiniz.

İlk olarak bilgisayara Windows XP cdsini takıp açmalısınız. Karşınıza gelen ilk ekranda Press any key to boot from CD yazısını göreceksiniz. İşlemin devam edebilmesi için klavyenizden her hangi bir tuşa basmanız yeterli olmaktadır. Bu aşamadan sonra sistem cd’den otomatik olarak yüklenmeye başlayacaktır. Yükleme bittikten sonra karşımıza mavi bir ekran çıkacaktır. Genel olarak bu ekranda kullanılan dil Türkçedir. Enter tuşuna basarak kuruluma devam edebiliriz.

Windows Xp Format

Bundan sonra Windows xp format atma işleminin en önemli aşamasına gelinmektedir. İhtiyacınıza göre bilgisayarınızın hard diskini bölümlere ayırabilirsiniz. Bu aşamada bölünmemiş alanı silerken dikkat etmeniz gerekiyor. Aksi taktirde tüm bilgileriniz gidebilir.

Bilgisayarınızın performansı için 2 bölüme ayırmanız tavsiye edilmektedir. Ayırma işlemlerini komutları uygulayarak kolaylıkla yapabilirsiniz. Bölme işlemi bitirildikten sonra bilgisayar yeniden başlatılacaktır ve format işlemi sona erecektir.

18 Şubat 2014 Salı

Nasıl Android Oyun Uygulaması Yapılır?

Nasıl Android Uygulaması Yapılır?

Bugün sizlere Nasıl Android Oyun Yapılır? ve Nasıl Android Uygulaması Yapılır? anlatacağım. Akıllı telefonlarımıza sürekli olarak yeni uygulamalar ve oyunlar indirmekteyiz. Sizlerde kendi uygulamanızı veya oyununuzu yapabilirsiniz. Her konuda olduğu gibi android işletim sistemi için uygulama yapabilmek belirli bir bilgi ve deneyim bilgisi gerektirmektedir. Özellikle yazılım konusunda uzmanlaşmak son derece önemlidir. Nasıl android oyun yapılır konusunda teknoloji severlerin akılarında birçok soru bulunmaktadır.

İnternet üzerinden veya yazılı kaynaklardan bilgi sahibi olarak küçük uygulamalar ile çalışmanıza başlayabilirsiniz. Teorik bilgi önemli olduğu kadar pratikte bilgileri uygulamak için basit çalışmalar da yapmak oldukça önem taşımaktadır. Uygulamanızı veya oyununuzu yaptıktan sonra dünya üzerinde tüm kullanıcıların ulaşabileceği en garanti yer Google Play Store’dur. Play Store aracılığıyla uygulamanızdan kolaylıkla para da kazanabilirsiniz.

Nasıl Android Oyun Yapılır?

Fakat uygulamanızı yayınlatmak için Google firmasına 25 dolar ödeme yapmanız istenmektedir. Son zamanlarda nasıl android uygulaması yapılır sorularının attığı çok açık ve net bir şekilde görülmektedir. Çalışmalarınızı apk dosyasına çevirebileceğiniz son derece kullanışlı bir internet sitesi bulunmaktadır. Bu sayede apk dosyanızı indirebilir veya linki arkadaşlarınızla paylaşarak denemelerinizi yapabilirsiniz.

Site: http://www.appsgeyser.com/

16 Şubat 2014 Pazar

Vodafone Blade V Fiyatı İnceleme

Vodafone Blade V Fiyatı

Bugün sizlerle Vodafone Blade V İnceleme'si ve Vodafone Blade V Fiyatı'nı paylaşacağım. Dünya genelinde faaliyet gösteren birçok dev telefon üreten firmaya rakip olarak Vodafone da kendi telefonlarını üretmeye devam etmektedir. Şirket asıl olarak operatör hizmeti vermektedir. Kullanıcılarının ihtiyaçlarını karşılayabilecek teknik özelliklere sahip ekonomik telefonlar sunulmaktadır. Son çıkarılan modellerden birisi olan Vodafone Blade V modeli de büyük bir ilgi görmektedir.

Teknik olarak telefonun özellikleri şu şekilde sıralanabilmektedir;

Android jelly bean 4.1 işletim sistemi, 1.2 GHz 4 çekirdekli Qualcomm snapdragon teknolojisine sahip işlemci, 250 saat bekleme süresi, 4 inç ekran ve 5 mega piksel kamera bulunmaktadır. Vodafone blade v incelememizde çok açık ve net görüldüğü üzere teknik donanım orta seviyenin üstündedir. Teknik özelliklerin yanı sıra Vodafone blade v fiyatı ile büyük bir beğeni toplamaktadır. Eğer Vodafone kullanıcı iseniz Red tarifenize ek olarak 1 lira ödeyerek telefona sahip olabilirsiniz.

Vodafone Blade V İnceleme

Özellikle orta düzey bir telefona ihtiyaç duyan kişiler için alınabilecek telefonlar arasında yer almaktadır. Yeni teknolojiye uygun donanımları sayesinde sorunsuz bir şekilde kullanılabilmektedir.

Vodafone Blade V İnceleme Videosu:

15 Şubat 2014 Cumartesi

General Mobile Discovery Unroot Yapma

General Mobile Discovery Unroot Yapma

Bugün sizlere General Mobile Discovery Unroot'u yani General Mobile Discovery Unroot Yapma'yı anlatacağım. Bilindiği üzere Android işletim sistemine sahip telefonlar her geçen gün artmaktadır. Telefonun donanım özelliklerine göre ise bir takım güncellemeler çıkarılmakta veya yeni sürümler piyasaya sürülmektedir. Özellikle donanım özellikleri düşük ve orta seviye olan telefonlar için kişiler tarafından özel sürümler yapılmaktadır. İhtiyaç duyan kişiler bu sistemleri telefonlarına yükleyebilmektedir. Bu işleme root adı veriliyor.

General Mobile Discovery Unroot

Root işlemi yapıldıktan sonra tekrar orijinal sürümünüze geri dönmek isterseniz aşağıdaki aşamaları sırasıyla takip etmeniz gerekmektedir. Bunun için öncelikle SuperSu adı verilen uygulamayı telefonunuza indirmeniz gerekmektedir. Bu uygulama sayesinde general mobile discovery unroot yapma işlemi problemsiz bir şekilde yapılmaktadır.

Uygulamayı açtıktan sonra settings bölümüne giriniz. Settingse girdikten sonra en aşağıda full unroot sekmesi bulunmaktadır. Bu bölüme girip onay verdikten sonra işlem başlamakta ve tamamlandıktan sonra telefonunuzda root yaptığınıza dair hiçbir iz kalmamaktadır. Bu işlemden sonra tekrar root yapmanız durumundan istediğinizde general mobile discovery unroot işlemini tekrarlayabilirsiniz.

General Mobile Discovery Unroot Yapma>>> TIKLA!

Samsung Galaxy Round Fiyatı Özellikleri

Samsung Galaxy Round Özellikleri

Bugün sizlerle Samsung Galaxy Round Fiyatı'nı ve Samsung Galaxy Round Özellikleri'ni paylaşacağım. Uzun süre tartışması yapılan kavisli ekran ilk olarak Samsung Round modelinde kullanıldı. 10 Ekim’de Kore’de satışa çıkarılan telefon zamanla dünya genelinde satışa sunulmaya başladı. Dış tasarımında kavisli ekranıyla dikkatleri çeken telefonun kahverengi rengi de ilgi görüyor. Yapılan açıklamalarda ilerleyen zamanlarda farklı renk seçeneklerinin de satışa sunulmasının planlandığı belirtiliyor. Telefon 1013 dolar satış fiyatıyla piyasaya sunuldu.

Teknik olarak ise birçok özellik dikkatleri çekiyor. Özellikle kavisli erkanından dolayı sola yada sağa yatırma hareketiyle bir takım komutlar verilebiliyor. Galaxy Round'un 5.7inç HD çözünürlük sunan Super Amoled ekranı, 4 çekirdekli 2.3Ghz işlemci ve 3GB RAMi bulunmaktadır. 2800mAh. Bataryası sayesinde enerji tasarrufuna da önem veriliyor. Arka kamerası 13MP olup işletim sistemi olarak da Android 4.3 bulunuyor. Samsung galaxy round özellikleri diğer akıllı telefonlara göre farklılık gösteriyor.

Samsung Galaxy Round Fiyatı

Telefon yatay bir zeminde duruyor iken hafif bir şekilde yatırmanız halinde temel bildirimler ve saat aktif olmaktadır. Bıraktığınızda telefon tekrar uyku moduna geri dönmektedir. Samsung galaxy round fiyatı Kore’de 1013 dolar olarak belirlenirken ülkemizde henüz netlik kazanmadı.

Samsung Galaxy Round Özellikleri İnceleme:

13 Şubat 2014 Perşembe

Android Telefon Televizyon Kumandası

Android Telefon Televizyon Kumandası

Bugün sizlere Android Televizyon Kumandası yani Android Telefon Televizyon Kumandası'nı nasıl kullanabileceğinizi anlatacağım. Teknoloji sektöründe yaşanan hızlı gelişim ve değişimler çok açık ve net bir şekilde görülmektedir. Özellikle bilgisayar sistemlerinin mobil cihazlara entegre edilmesiyle birlikte ortaya çıkan akıllı telefon ve tablet teknolojisi son zamanlarda çok hızlı bir şekilde yaygınlaştı. Günümüzde hemen herkes akıllı telefon veya akıllı tablet sahibidir. Hem iş hem de eğlence amaçlı olarak kullanılabilen akıllı mobil cihazlar insanların üzerinde büyük değişimler sağlamıştır.

Android Televizyon Kumandası

Anlatılanları uygulamanız halinde cep telefonunuz bir kumandaya dönüşecektir. İlk olarak bunun için Smart Tv sahibi olmanız gerekmektedir. Bunun haricinde ise telefonunuza aşağıda linkini verdiğimiz uygulamayı kurmanız gerekiyor. Uygulamanın boyutu çok küçük olduğu için kısa bir sürede kurulabilmektedir.

Android televizyon kumandası uygulamasının sorunsuz bir şekilde çalışabilmesi için telefonunuz ile televizyonunuzun aynı modemden sinyal alması gerekmektedir. Kumanda sinyalleri wifi üzerinden iletilmektedir. Android telefon televizyon kumandası programı son derece basit bir ara yüze sahiptir ve rahatlıkla kullanılabilir.

Android Telefon Televizyon Kumandası>>> TIKLA İNDİR!

11 Şubat 2014 Salı

Asus ZenFone 6 Fiyatı Özellikleri

Asus ZenFone 6 Özellikleri

Bugün sizlerle Asus ZenFone 6 Fiyatı ve Asus ZenFone 6 Özellikleri'ni paylaşacağım. Dünya devi Asus firması yeni akıllı telefon modeli olan ZenFone 6’yı piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor. Telefonun teknik özellikleri ve tasarımıyla birlikte tanıtımı da yapıldı. Telefona ilk olarak bakıldığında dış tasarımının inceliği ve modern çizgileri dikkatleri çekiyor. Özellikle 5 inç ekran büyüklüğü teknoloji severler tarafından büyük bir beğeniyle karşılanacağı tahmin edilmektedir. Teknik özellikler olarak Asus’un bir önceki akıllı telefonu olan ZenFone 5 modeliyle benzerlik göstermektedir.

Başlıca teknik özellikleri şu şekildedir;
1,2 GHz hızında çalışan dört çekirdekli Intel Atom Z2520 işlemcisi, 1 GB RAM’i ve 4 GB dahili hafızası bulunmaktadır. Asus ZenFone 6 fiyatı henüz olarak resmi bir şekilde açıklanmadı. Fakat uzmanlara göre telefonun piyasadaki diğer akıllı telefonlara göre daha ekonomik olacağı tahmin edilmektedir. Özellikle Asus ZenFone 6 özellikleri ile benzerlik gösteren diğer telefonlardan daha ucuz olacağına kesin gözüyle bakılmaktadır.

Asus ZenFone 6 Fiyatı

Android 4.3 işletimiyle satışa sunulacak olan telefonun Android 4.4′e güncellemesini kabul edeceği ifade edilmektedir. Kamera özellikleri olarak ise arka 5 mega piksel, ön kamera ise 0.3 mega pikseldir.

Asus ZenFone 6 Özellikleri İnceleme:

10 Şubat 2014 Pazartesi

Sony Xperia Z1 Compact Türkiye Fiyatı

Sony Xperia Z1 Compact Fiyatı

Bugün sizlerle Sony Xperia Z1 Compact Türkiye'nin Sony Xperia Z1 Compact Türkiye Fiyatı'nı paylaşacağım. Dünya genelinde faaliyet gösteren ve teknoloji sektöründe başarısını kanıtlamayı başaran Sony firması yepyeni bir akıllı telefon modeliyle karşımıza çıkıyor. Su geçirmeyen ve tasarımı sayesinde tam olarak ele oturan kullanması son derece pratik olan Xperia Z1 Compact modelinde farklı renk seçenekleri de mevcuttur. Bu sayede kişilik özelliklerinizi telefonunuza da rahatlıkla yansıtabilirsiniz. Telefonunuzla çektiğiniz bir birinden kaliteli fotoğraf ve videolarınızı hızlı transfer özelliğiyle sosyal medya hesaplarınızda rahatlıkla paylaşabilirsiniz.

Uzun şarj süresi için telefonda 2300 mAh batarya bulunmasının yanı sıra akıllı pil yönetimi yazılımı da bulunmaktadır. Bu sayede gün boyu rahat bir kullanım sunulmaktadır. Sony xperia z1 compact Türkiye satış tarihinin Şubat ayı olarak belirtilmesi haricinde kesin bir tarih verilmemektedir.

Sony Xperia Z1 Compact Türkiye Fiyatı


Kesin olmamakla birlikte Sony xperia z1 compact Türkiye fiyatının 1700 lira civarında olması bekleniyor. Telefonun temel teknik özelliklerini ise şu şekilde sıralayabiliriz; Snapdragon 800 Compact 2.2 GHz işlemci, 16 GB hafıza, 2 GB RAM, 64 GB'a kadar micro hafıza kartı, 20.7 Megapiksel LED flaşlı kamera.

Sony Xperia Z1 Compact Türkiye İnceleme:

9 Şubat 2014 Pazar

Lg G Flex Özellikleri Fiyatı

Lg G Flex Fiyatı

Bugün sizlerle Lg G Flex Özellikleri'ni ve Lg G Flex Fiyatı'nı paylaşacağım. Birçok firmadan çıkarmasını beklediğimiz kavisli telefon tasarımı ilk olarak LG’den geldi. Lg G Flex özellikleri arasında ilk olarak kavisli ekran yapısı dikkatleri çekmektedir. Kullanım olarak daha rahat olacağı ve daha kaliteli bir ekran görüntüsü elde edileceği düşünülen bu telefon modelinde donanım özelliklerinin de üst düzey olduğu görülüyor.

Cihazda 2.26 GHz hızında 4 çekirdekli Snapdragon 800 işlemci, 2.1 mega piksel ön kamera, 13 mega piksel arka kamera, 32 GB dahili hafıza, 2 GB RAM ve 3500 mAh batarya yer alıyor. Görüldüğü üzere işlemci hızı üst düzey olup telefonun performansını üst seviyeye taşımaktadır. Ayrıca Ram ve cihaz hafızası da performansı olumlu yönde etkilemektedir.

Lg G Flex Özellikleri

Şuan için ülkemizde satışa sunulmayan telefonun ön siparişleri Teknosa tarafından alınmaktadır. Telefonun ilk olarak 17 Şubat tarihinde ülkemizde satışa çıkarılması beklenmektedir. Lg G Flex fiyatı ise 2599 lira olacağı belirtilmiştir. Teknosa haricinde Turkcell’den de sipariş verilebilmektedir. Firmanın Türkiye sitesinde ise tam bir tarih belirtilmemektedir.

Lg G Flex Özellikleri İnceleme Videosu:

8 Şubat 2014 Cumartesi

Ücretsiz Android Tablet Oyunları İndir

Ücretsiz Android Tablet Oyunları İndir

Bugün sizlerle Ücretsiz Android Tablet Oyunları'nı Ücretsiz Android Tablet Oyunları İndir'meniz için paylaşacağım. Akıllı telefonlar kadar günümüzde tablet bilgisayarlarda yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Tabletler üzerinden hem hayatımızı kolaylaştıracak uygulamalara ulaşabilir hem de boş zamanlarımızda güzel oyunlar oynayarak eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Son zamanların en popüler oyunu olan Candy Crush Saga tabletlerde sorunsuz bir şekilde oynanabilmektedir. Bu oyunda 3 tane aynı tür şekeri bir araya getirerek yok etmeli ve görevleri sırasıyla tamamlamalısınız. Oyunun zorluk seviyesi sürekli olarak artmaktadır.

Ücretsiz Android Tablet Oyunları

Ücretsiz Android tablet oyunları arasında dikkatleri çeken bir diğer oyun ise Subway Surfers oyunudur. Kahramanımızı tren rayları üzerinde koşarken kontrol etmeli ve polise yakalanmasını engellemeliyiz. Diğer koşu oyunlarından farklı olarak bu oyunda sürekli olarak yeni güncellemeler gelmekte ve oyuncuların sıkılması engellenmektedir.

Ücretsiz Android Tablet Oyunları İndir

Farklı bir türde karşımıza çıkan bir başka oyunun adı ise 3D Boat Parking Simulator. Adından da anlaşılacağı üzere oyundaki görevimiz tekneleri düzgün bir şekilde belirtilen yere park etmektir. Oyunun gerçekçi efektleri ve görüntü kalitesinin yüksekliği dikkatleri çekmektedir.


Aşağıda verilen linklerden tüm bu ücretsiz Android tablet oyunları indirebilirsiniz.

Candy Crush Saga: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.king.candycrushsaga&hl=tr
3D Boat Parking : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.playwithfriends.MarinaTrucker&hl=tr
Subway Surfers: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kiloo.subwaysurf&hl=tr

7 Şubat 2014 Cuma

Evobt RS6 Özellikleri İnceleme

Evobt RS6 İnceleme

Bugün sizlerle Evobt RS6 Özellikleri'ni yani Evobt RS6 İnceleme'sini paylaşacağım. Yeni bir telefon almaya karar verdiniz fakat istediğiniz telefonların fiyatları size yüksek mi geliyor? Fiyatına göre son derece iyi bir performans bekliyor iseniz bu telefon tam size göre. Piyasaya henüz satışa çıkmamasına rağmen ekonomik telefon arayanların büyük bir beğenisini kazanan bu telefonda QuadCore 4 çekirdekli 1920x1080 çözünürlüğe sahip 480 dpi IPS FULL HD ekran bulunmaktadır.

Evobt RS6 Özellikleri

Ayrıca piyasadaki diğer akıllı telefon modellerinden farklı olarak çift sim kart desteklenmektedir. Şuan bazı siteler aracılığıyla telefonların ön siparişi alınmaktadır. Evobt rs6 özellikleri arasında kameranın kalitesi de dikkatlerden kaçmamaktadır. Telefonun ön kamerası 8 mega piksel, arka kamerası ise 13 mega pikseldir.

Evobst rs6 telefonun hepsiburada, hızlıal sitelerinden ön siparişlerinin başladığı belirtilmiştir. Evobt rs6 incelemesi, telefonun tasarımı ve diğer teknik özellikleri hakkında ayrıntılı bilgi almak isterseniz www.evobt.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Telefonun ülkemize 799 lira satış fiyatıyla gelmesi beklenmektedir. Özelliklerine göre düşük fiyatı sayesinde şimdiden rakiplerini korkutmaya başarmıştır. Diğer firmaların ekonomik telefonların karşısında nasıl bir hamle yapacağı merakla bekleniyor.

Evobt RS6 Özellikleri İnceleme Videosu:

6 Şubat 2014 Perşembe

Samsung Galaxy Xcover 2 Fiyatı İnceleme

Samsung Galaxy Xcover 2 İnceleme

Bugün sizlerle Samsung Galaxy Xcover 2 Fiyatı'nı ve Samsung Galaxy Xcover 2 İnceleme'sini paylaşacağım. Teknolojinin hızlı ilerlemesiyle birlikte günümüzde neredeyse herkes akıllı telefon kullanmaktadır. Bilindiği üzere akıllı telefonların genel olarak büyük bir bölümünü ekranlar oluşturmaktadır. Bu sebepten dolayı da eski telefon modellerine göre daha az dayanıklı olduğu iddia edilmektedir. Her hangi bir küçük darbede bile ekran kırılmalarıyla karşılaşılabilmektedir.

Bunun önüne geçmek için telefon üretici firmalar tarafından darbeye ve dış etkilere dayanıklı modeller üretilmektedir. Samsung outdoor kullanımlar için son derece dayanıklı olan Galaxy Xcover 2 modelini üretti. 4 inçlik erkanı ve fiziksel menü tuşları ile iç donanım tamamen korunmaktadır. Samsung galaxy xcover 2 incelemelerinde akıllara şu soru takılmaktadır. Dış tasarımının sağladığı dayanıklılık kadar iç donanımının kişileri tatmin edip edemeyeceği düşünülüyor.

Samsung Galaxy Xcover 2 Fiyatı

Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi bulunan telefon modelinde kullanıcılara 1 yıl ücretsiz olarak gelişmiş harita uygulamaları da sunulmaktadır. 1 GHz'lik, çift çekirdekli Exynos 4210 marka işlemci sayesinde performans beklentileri de yeterli seviyede karşılanabilmektedir. Samsung galaxy xcover 2 fiyatı şuan için 600 lira civarındadır.

Samsung Galaxy Xcover 2 İnceleme Videosu:

5 Şubat 2014 Çarşamba

Casper Via V4 Özellikleri İnceleme

Casper Via V4 İnceleme

Bugün sizlerle Casper Via V4 Özellikleri yani Casper Via V4 İnceleme'sini paylaşacağım. Teknolojik ürünler sektöründe çıkardığı ürünler ve yaptığı yatırımlar ile dikkatleri üzerine çeken Casper firması, kısa bir süre önce mobil ürünlerde de kendisini gösteremeye başladı. Yeni nesil olarak adlandırılan telefonlar arasında Casper Via V4 modeli de bulunmaktadır. Yeni nesil olarak adlandırılmasındaki sebep ise içerisinde 4 çekirdek turbo işlemci bulunmasıdır. Yüksek performans sağlayan işlemcisi sayesinde telefonda aynı anda birden fazla uygulama rahatlıkla çalışabilmekte ve uygulamalar arasında geçiş sorunsuz bir şekilde yapılabilmektedir.

Casper Via V4 Özellikleri

Diğer teknik özelliklerden bahsetmek gerekirse, 16 gb hafıza, 13 mp kamera ve 5 mp ön kamera bulunmaktadır. 4.7 ‘’ ekran büyüklüğü ile HD görüntü kalitesi sunulmaktadır. Casper Via V4 özellikleri incelendiğinde rakipleriyle arasında büyük bir fark yarattığı rahatlıkla görülebilmektedir. En çok dikkat çeken özellikler arasında ise sese duyarlı kamera sistemi bulunmaktadır. Hiç bur tuşa basmaya gerek kalmadan kamera çekime ses komutuyla başlayabilmektedir. Casper Via V4 incelemesinde dış tasarım da dikkatlerden kaçmamaktadır. Tüm bu üstün teknik özelliklerin tamamı ince bir yapının içerisinde yer almaktadır.

Casper Via V4 Özellikleri Video İncelemesi:

4 Şubat 2014 Salı

Android Avea İnternet Ayarları

Avea İnternet Ayarları

Bugün sizlerle Android Avea İnternet Ayarları yani Avea İnternet Ayarları'nı paylaşacağım. Android işletim sistemine sahip akıllı telefonlardan sorunsuz bir şekilde internete girilebilmesi için bir takım ayarların eksiksiz bir şekilde yapılması gerekmektedir. Aksi taktirde hiçbir şekilde internet erişimi sağlanamamaktadır. Piyasada birden çok farklı marka ve modelde Android işletim sistemli telefon bulunmaktadır. İnternet ayarları telefon modellerine göre değişmemektedir. İnternet ayarları sadece operatörler arasında farklılık göstermektedir. Android Avea internet ayarları için aşağıdaki adımları sırasıyla takip etmeniz gerekiyor.

Android Avea İnternet Ayarları


Avea İnternet carrier=”
Avea internet”mcc=”286″
mnc=”04″ veya “03″
apn=”internet”
user=”"
server=”"
password=”"
mmsc=”"
type=”default” 

Yukarıda verilen değerleri hatasız bir şekilde girmeniz halinde internetiniz kullanıma hazır olacaktır. Avea internet ayarları için gerekli bilgiler yukarıdaki gibi olup tüm telefonlar için geçerlidir. Telefon modelleri arasındaki tek fark bu ayarların girileceği menüye ulaşılmasıdır.

Genel olarak internet ayarlarının yapılacağı bölüm, telefonların ayarlar kısmında yer almaktadır. Bağlantı ayarlarından internet ayarlarını seçip yukarıda verilen değerleri girmeniz gerekmektedir. Bu yazımızda sizlere Avea operatörünün bilgilerini verdik. Diğer operatörler için farklı bilgiler yer almaktadır.

3 Şubat 2014 Pazartesi

Huawei Ascend G610 Özellikleri İnceleme

Huawei Ascend G610 İnceleme

Bugün sizlerle Huawei Ascend G610 Özellikleri ve Huawei Ascend G610 İnceleme'sini paylaşacağım. Dünya devi firmalar arasında bulunan ve çıkardığı ürünler ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Huawei firması, yakın bir süre önce de Ascend G610 modelini piyasaya çıkardı. Telefonda Android Jelly Bean 4.2 işletim sistemi bulunuyor. Teknoloji severlerin genel olarak tercih ettikleri 5’’ ekran büyüklüğü bulunmaktadır. Uzmanlar tarafından yapılan testlerde pil ömrünün uzunluğu dikkatlerden kaçmamaktadır.

Huawei Ascend G610 Özellikleri

Performans açısından incelendiğinde ise 1.2 Ghz hızında işlemci kullanıldığı görülüyor. Son derece hızlı olan bu telefon sayesinde tüm oyunlar ve uygulamalar sorunsuz bir şekilde kullanılmaktadır. Ayrıca telefonda her hangi bir sebepten dolayı takılmalar ve donmalar yaşanmamaktadır. Huawei Ascend G610 özellikleri bakımından teknoloji severlerin beklentileri tam olarak karşılamaktadır.

Huawei Ascend G610 inceleme videolarında da görüldüğü üzere telefonun son derece şık bir tasarımı bulunmaktadır. Ayrıca piyasadaki diğer telefon modellerine göre oldukça ekonomik fiyatlarla satışa sunulması dikkatlerden kaçmamaktadır. Lafı fazla uzatmadan sizleri inceleme videosuyla baş başa bırakıyorum :)

Huawei Ascend G610 Özellikleri İnceleme Videosu:

2 Şubat 2014 Pazar

Çin Malı Tablet Format Atma Programı

Çin Malı Tablet Format Atma Programı

Bugün Çin Malı Tablet Format'ı, Çin Malı Tablet Format Atma'yı Çin Malı Tablet Format Atma Programı kullanmanıza gerek kalmadan nasıl yapacağınızı sizlere anlatacağım. Çin malı ürünlerde yaşanabilen en büyük sıkıntılar arasında format atma problemi de bulunmaktadır. Birbirinden farklı markalar altında tablet üretimi yapıldığı için farklı format teknikleri de ortaya çıkabiliyor. Sizlere bu yazımızda en yaygın olarak kullanılan tabletler için nasıl format atılacağına dair bilgiler vereceğiz. Çin malı tablet format atma son derece kolay bir şekilde yapılabilmektedir.

Çin Malı Tablet Format Atma Programı

İlk olarak tableti kapatınız. Daha sonra ses kısma tuşuna basılı tutarken tableti açma tuşuna basınız. Ekran belirinceye kadar elinizi çekmeyiniz. Ekran geldiği anda açma tuşundan elinizi çekebilirsiniz. Yazılar tam olarak çıktından sonra ise ellerinizi tamamen çekebilirsiniz. Ekranda alt alta yazılar çıktığını göreceksiniz. Bu yazılar arasında wipe data/factory yazısına gelmeniz gerekiyor. Ses kısma tuşuyla aşağı inebilir, ses açma tuşuyla da seçim yapabilirsiniz. Wipe data/factory yazısını girdiğinizde yes delete… olarak devam eden yazıyı seçmeniz halinde logo çıkmaktadır. Üste yazılar çıkmaya başladığında ses açma tuşuna basarak format atma işlemini bitirebilirsiniz.

Çin malı tablet format için internette birçok bilgi bulunmaktadır. Eğer tabletinizin markası yaygın değil ise buna göre bir araştırma yapmanız gerekmektedir. Tabletinizin bozulması veya şifre unutma gibi durumlarda Çin malı tablet reset atma işlemi problemi tamamen ortadan kaldırmaktadır.