30 Ocak 2014 Perşembe

Kaldırılamayan Android Uygulamalarını Kaldırma

Android Kaldırılamayan Uygulamaları Kaldırma

Bugün sizlere Android Kaldırılamayan Uygulamaları Kaldırma yani Kaldırılamayan Android Uygulamalarını Kaldırma işlemini nasıl yapacağınızı anlatacağım. Yeni bir telefon aldınız ve menü üzerinde işinize yaramayan, sizi rahatsız eden birçok uygulamaya rastlıyorsunuz. Kaldırılamayan Android Uygulamalarını Kaldırma ya çalışıyorsunuz ve buna yetkiniz olmadığından Android Uygulamalarını Kaldırma işleminiz gerçekleştirilemiyor uyarısı alıyorsunuz. Biz tam burada devreye girerek size bu uygulamaları kaldırmaya yarayan Android Matte uygulamasını sunuyoruz. Android Kaldırılamayan Uygulamaları Kaldırma ya yarayan Android matte; silinmesine izin verilmeyen uygulamaların dosyalarına ulaşarak rahatça silmenize olanak sağlıyor.

Kaldırılamayan Android Uygulamalarını Kaldırma

Uygulamayı indirdikten sonra SuperUser yetkisi için “allow” seçeneğini belirtmeniz yeterli olacaktır. Daha sonra uygulama da bulunan “File Explorer” alanına gelerek “System/app” yazıyor ve telefonunuz da bulunan bütün uygulamaların Apk ve Odex dosyalarına hızlı bir şekilde ulaşıyorsunuz. Ekranınıza gelen uygulama listesinden istediğiniz uygulamayı seçerek rahat bir biçimde silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Sorunsuz bir silme işleminden sonra telefonunuzu rahatça ve dilediğiniz gibi kullanıyorsunuz. Programa hakim olduktan sonra yaşadığınız her Android Uygulamalarını Kaldırma probleminde size sunduğumuz bu program sayesinde kurtulabilirsiz. Uygulamaya ulaşmak ise gayet basit hem bizim vereceğimiz link üstünden indirme işlemini yapabilir veya Android market üzerinden ücretsiz olarak indirme işlemini yapabilirsiniz. Android sistem bulunan bütün telefonlar da çalışan bu uygulamayı siz değerli takipçilerimize en hızlı biçimde sunuyor ve merak ettiğiniz bütün konuların cevap’ı için bizi takip etmenizi belirtiyoruz.

PROGRAMI İNDİR!

29 Ocak 2014 Çarşamba

Dark Evo P60 İnceleme

Dark P60 İnceleme


Bugün sizlerle Dark Evo P60 İnceleme'si yani Dark P60 İnceleme'sini paylaşacağım. Dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de tablet ve akıllı telefon kullanımı her geçen gün artmaktadır. Son zamanlarda birçok teknoloji severin dikkatini çekmeyi başaran ve yakın bir zaman içerisinde yaygınlaşan Dark Evo P60 modelini sizler için küçük bir incelemeye aldık.

İlk olarak telefonun General Mobile firmasının çıkardığı Discovery adını verdiği telefon ile büyük bir benzerlik taşımaktadır. 1.3 Ghz işlemcisi ve 1 gb ddr3 rami bulunan akıllı telefonun performans açısından beklentileri karşıladığı rahatlıkla söylenebilir. Dark Evo P60 inceleme konusunda yapılan video çalışmalarında ise telefonun fiziksel olarak kasasının oldukça dikkat çekici olduğu görülüyor.

Fotoğraf çekmeyi sevenlerin de düşünüldüğü P60 modelinde 8 megapiksellik bir kamera bulunmaktadır. Ayrıca çift sim kart destekleyen bu modelin ekonomik fiyatlarla satışa sunulması büyük bir beğeni toplamaktadır. Yeni telefon alacak kişilerin mutlaka Dark p60 inceleme konularını dikkatli bir şekilde araştırmalı ve daha sonra karar vermeleri tavsiye edilmektedir.

Dark Evo P60 İnceleme Videosu:

26 Ocak 2014 Pazar

Android Dns Değiştirme ile Yasaklı Sitelere Giriş

Android Yasaklı Sitelere Giriş

Bugün sizlere Android Dns Değiştirme'yi yani Android Yasaklı Sitelere Giriş işlemini nasıl yapacağınızı anlatacağım. Günümüzde birçok ülkede olduğu gibi bizim ülkemizde de birçok internet sitesine doğrudan erişim mümkün olmamaktadır. Sitelere farklı sebeplerden dolayı belirli bir ülkenin erişimi kapatılabilmektedir. Fakat bilindiği üzere internette hiç kimse özgürlükleri kısıtlayamaz. Yıllardır bilgisayarlardan yasaklı sitelere nasıl girileceğine dair bilgiler paylaşılıyor.

Son zamanların yeni trendi olan akıllı telefon ve tabletlerden de yasaklı sitelere giriş yapabilmek mümkündür. Bunun için basit bir Android DNS değiştirme programına ihtiyaç duyulmaktadır. Bu konuda başarısını kanıtlamış olan DNSExchanger programı ile kolaylıkla Android yasaklı sitelere giriş yapılabilir.

Android Dns Değiştirme

Bu konuda her hangi bir uzmanlığı bulunmayanların Android DNS değiştirme için telefon ve tabletlerin root edilmesi gerektiğine dair verdikleri bilgiler gerçeklik taşımamaktadır. DNSExchanger programı gibi aynı işlemleri yerine getiren farklı programlar da bulunmaktadır. DNSExchanger programı tamamen Türk yazılımcılara ait olup şuana kadar Android yasaklı sitelere giriş konusunda başarısız olduğu her hangi bir internet sitesiyle karşılaşılmamıştır.

Android Dns Değiştirme ile Yasaklı Sitelere Giriş Programı>>> TIKLA İNDİR!

24 Ocak 2014 Cuma

RoboCop™ Android Apk

RoboCop Android

Bugün sizlerle RoboCop Apk yani RoboCop Android'i paylaşacağım. Glu firması tarafından tanıtımları yapılan ve heyacanla beklenen RoboCop™ android apk çıktı.

RoboCop Apk; oyunu bize filmini anımsatıyor. Aksiyon ve macera severlerin beğenerek oynayacakları bir oyun sunmuş Glu. Oyunda RoboCop karakterine sahip oluyorsunuz. Karşınıza çeşitli haritalar ve düşmanlar çıkmakta. Harita ilerledikçe Robocop'u geliştiriyorsunuz ve oyun daha da zorlaşıyor. Oyunda silahınızın lazerini kullanabilme ve savaştığınız esnada düşmanların o an ki güçlerini görebilme gibi çeşitli dikkat çeken ve sıradışı özellikler bulunmakta. Ayrıca oyunda 3D grafikler yer almakta. Arayüz olarak tamamen kullanıcıları düşünmüş Glu. Hata payları en aza indirgenmiş bir arayüz ile karşılaşmaktasınız RoboCop android oyununda. Küçük detaylar bile es geçilmemiş diyebiliriz.

RoboCop Apk


RoboCop Android Apk Özellikleri:

  • Ateş atma imleci ile düşmanlarınıza saldırabilme.
  • Savaş meydanında robotlarla savaşabilme.
  • Group halindeki düşmanlara toplu saldırabilme.
  • Oyun haritası tarayarak düşmanlarının yerini öğrenebilme.
  • Silahınızı ve karakterinizi geliştirebilme.
  • Oyunu kaldığı yerden kaydedip tekrar aynı haritadan devam edebilme.
  • Oyunda ekran görüntüsü alabilme.


RoboCop™ Android (Apk) İndir

22 Ocak 2014 Çarşamba

En İyi Ücretsiz Android Uygulamaları

En İyi Android Uygulamaları

Bugün sizlerle En İyi Ücretsiz Android Uygulamaları yani En İyi Android Uygulamaları'nı sizlerle paylaşacağım. Bu uygulamalar android kullananların vazgeçilmezleri arasında.

En İyi Android Uygulamaları
Whatsapp

Whatsapp android uygulaması bir çok işletim sisteminde olduğu gibi en iyi ücretsiz android uygulamaları listesinde de üst sıralarda yer alıyor. Whatsapp rehberinizde ekli olan kişilerle ücretsiz olarak mesajlaşmanızı sağlar. Bunun yanında rehberinizde ki kişilere bu uygulama sayesinde fotoğraf, ses kaydı, ses dosyası gönderebilirsiniz. Programda bir çok ifade (smile) yer almakta. Bu özelliği Whatsapp'ı daha da eğlenceli hale getiriyor. Aynı zamanda sisteminizi kasmayan arayüze ve bildirim sistemine sahip.

Whatsapp Uygulamasını İndir


En İyi Ücretsiz Android Uygulamaları
Kingsoft Office

Kingsoft Office android sistemli telefonlarınız da Microsoft Office ve Adobe Reader dosyalarını açabileceğiniz bir uygulama. Kingsoft ile aynı zamanda Microsoft Office ve Adobe Reader dosyaları oluşturabilirsiniz. Telefonunuzdan dökümanları açabileceğiniz, sisteminizi kasmayan ve kullanımı gayet kolay olan bir arayüze sahip. Bir çok formatı desteklemekte ve dökümanlar da bozukluk yaratmadan açabilmektedir. Bir çok kişiye gerekli bir uygulama olduğu için en iyi android uygulamaları listesinde yerini alıyor.

Kingsoft Office Uygulamasını İndir

17 Ocak 2014 Cuma

Samsung Galaxy S4 Root Yapma

Samsung Galaxy S4 Root Yapma

Merhaba arkadaşlar bugün sizlerle Samsung Galaxy S4 Rootu yani Samsung Galaxy S4 Root Yapma'yı anlatacağız.

Samsung Galaxy S4 Root Yapmak İçin Gereken Dosyalar
  • Odin3 Programı
  • cofface_I9500_cwm_recovery_en_tar
Dosyaları buradan indirebilirsiniz ; Samsung Galaxy S4 Root İçin Gereken Dosyalar

Samsung Galaxy S4 Root

Samsung Galaxy S4 Root Nasıl Yapılır
  • Öncelikle indirdiğiniz cofface_I9500_Recovery_en.zip dosyasına sağ tıkayıp Dosyaları Klasöre Çıkart seçeneğini seçiniz. Bulunduğunuz konuma cofface_I9500_Recovery_en adında bir klasör oluşturulacaktır.
  • cofface_I9500_Recovery_en klasörüne giriniz ve Odin3.exe programını açınız. (Eğer Windows Vista,7.8 sürümlerini kullanıyorsanız sağ tıklayıp Yönetici Olarak Çalıştırınız.)
  • Odin3 programında bulunan PDA butonuna tıklayıp klasör içindeki cofface_I9500_cwm_recovery.tar dosyasını seçin.
  • Telefonunuzu kapatın ve Download Moduna alın. (Download moduna almak için; Ses kısma + Ev + Güç tuşlarına aynı anda basınız ve ekrana uyarı geldiğinde Ses Açma tuşuna basınız.)
  • Telefonunuzu USB kablosuyla bilgisayarınıza bağlayınız.
  • Odin programında ID:COM kısmındaki kutucuklardan herhangi biri sarı olarak yanacaktır ve bu telefonunuzun bilgisayara bağlandığını gösterir. Eğer ID:COM kısmında hiç bir hareketlenme olmaz ise telefonunuzu tekrar bağlayınız.
  • Telefonunuz bağlandıysa Odin programında Start butonuna tıklayınız.
  • Telefonunuz otomatik olarak yeniden başlayacaktır, telefonunuz başlatılırken USB kablosunu çıkartınız. Aynı zamanda Ses Açma + Ev + Güç tuşlarına ekranda Samsung Galaxy S4 yazısını görene kadar basınız.
  • Ekrana gelen kısımdan Ses Kısma tuşu ile Root Your Phone seçeneğine gelin ve Güç tuşu ile onaylayınız. Daha sonra Reboot System Now seçeneğine gelerek Güç tuşu ile onaylayın ve sisteminiz yeniden başlatılacaktır.
  • Telefonunuz başlatıldığında SuperSU uygulamasını seçiniz ve Contiune seçeneğine tıklayınız.
Karşımıza Installation Success yazısı çıkacaktır. OK seçeneğine tıklayın ve Samsung Galaxy S4 telefonumuz rootlanmıştır. Güle Güle kullanın.

6 Ocak 2014 Pazartesi

Samsung Galaxy S3 Root Kaldırma

Galaxy S3 Root Kaldırma

Bugün sizlerle Samsung Galaxy S3 Root Kaldırma yani Galaxy S3 Root Kaldırma'yı paylaşacağım.

Daha önce telefonunuza root yaptınız fakat memnun değil ve geri dönüş yapmak istiyorsanız biraz sonra okuyacağınız adımları harfi harfine yaparak telefonunuzdaki rootu kaldırabilirsiniz. Öncelikle ufak bir uyarı ile başlayalım, okuyacağınız adımları uygularken telefonunuzun en az %45 şarjı olması gerektiğini unutmayın. 

Orjinal S3 Firmware>>> TIKLA İNDİR!
Gerekli Olan Diğer Program>>> TIKLA İNDİR!

Yukarıdaki uygulamaları indirdikten sonra telefonumuzun ses kısma, menü (orta tuş) ve kilit tuşuna aynı anda basarak download moduna almamız gerekiyor. Yukarıdan indirmiş olduğumuz Odin 3 v1.85 dosyasını bilgisayarımıza kuruyoruz. Yukarıdaki orijinal firmware dosyasını indirdikten sonra sıkıştırılmış klasörün içerisindeki .tar uzantılı dosyayı çıkarıyoruz. Çıkardığımız dosya eğer tek parça ise Odinde PDA bölümüne tanıtıyoruz. Eğer 3 parça ise hepsini ait olduğu kısma tanıyoruz. Örneğin klasörden çıkan phone.tar dosyasını phone kısmına tanıtmak gibi.

S3 Root Kaldırma

Yukarıdaki işlemleri harfiyen yaptıktan sonra telefonumuzu USB kablosu ile bilgisayarımıza bağlıyoruz. Odin programından Auto Reboot ve F.Reset Time seçeneklerini seçiyoruz ve Begin diyoruz. İşlemin sonunda kutucuk yeşil olup move! yazısı geldi ise işlem başarıyla tamamlanmış anlamına gelmektedir. Kontrol etmek içinse telefonumuzu açarak Ayarlar>Cihaz Hakkında>Durum menüsünü açıyoruz. Cihaz durumu Customary ise işlemimiz başarıyla gerçekleşmiştir.