31 Ekim 2013 Perşembe

Android Telefonlar Nasıl Hızlandırılır


Android Telefonlar Nasıl Hızlandırılır akıllı telefonunuz sürekli donuyor, yavaşlıyor, takılıyor ve ağırlaşıyorsa bu yazımızı dikkatle okumanızı tavsiye ediyoruz. Yoğun bir şekilde kullandığınız akıllı telefonunuzun RAM ve işlemcisi Android işletim sisteminin kararsızlık problemiyle de birleşince Android akıllı telefonu kullanmak bir işkence haline gelebiliyor.
Eğer akıllı telefonunuz giriş seviyesinde mütevazi özelliklere sahipse ve güçlü donanımlardan yoksunsa yazıda paylaşacağımız Android uygulaması ile akıllı telefonunuzu hızlandırabilirsiniz. Şimdi uygulamaya bir göz atalım.
Aşağda linkini verdiğim uygulamayı yükleyerek telefonunuzu hızlandırabilirsiniz


Android işletim sistemli akıllı telefonlar ve tabletler için performans arrtırma ve hızlandırma önerileri.
1 HAFIZAYI ARTTIRMAK
Akıllı telefonların işletim sistemleri ve uygulamalar için genellikle yetersiz dahili hafızaları olur. Bu yüz­den fotoğraflar ve müzik dosyaları gibi büyük verileri microSD kartlarda saklamak gerekir. Oysa piyasadan 55 TL’ye bulabileceğiniz 32 GB’lık microSDHC kartla dahili hafızayı yükseltmek mümkün. Bu sayede uygulamaları dahili hafızaya aktararak harici kartta da­ha fazla yer açabilirsiniz.
2 AKILLI TELEFONLARA ÇEKİ DÜZEN
Eski akıllı telefonlar ve tabletler sıkıcıdır çünkü uygulamaları başlatırken ya da diğer etkinlik­lerde dururlar. Bu genellikle Android’in gelişigüzel verileri işlemek için kullandığı havuzun kodlama ve kod açma işlemlerindeki ye­tersizliğinden kaynaklanır. Seeder App ile her zaman yeterli gelişi­güzel veriyi sağlayabilirsiniz. Cihaza root işlemi uygulayın. Doomlord’s Rooting Kit bunu sizin için yapabiliyor.
3 İŞLETİM SİSTEMLERİNE HACK
Eğer akıllı telefonunuzun güçlü do­nanımı ama eski Android sürümü varsa, cihaza Custom ROMekleyebilirsiniz. Bu işletim sistemi sürümü gönüllü yazılımcılar tarafından oluşturulmuş. Kurulum için internette kısa bir gezinti yeterli oluyor.
Aşağıdaki konulara bakmanızıda öneririz.
Kaynak: http://www.androidkardes.com/blog/android-telefon-ve-tablet-hizlandirma-performans-arttirma.html

2013 En İyi Root Uygulamaları



Bugün sizlere 2013 En İyi Root Uygulamaları Hakkında bazı bilgiler paylaşacağız. Günümüzde akıllı telefon denince akla gelen uygulamaların başında Root gelmektedir. Sıra dışı ve çok ilginizi çekecek bazı Root uygulamalarını bulabileceğiniz bazı adresleri sizlerle paylaşacağız




29 Ekim 2013 Salı

En İyi Android Uygulamaları 2013


En İyi Android Uygulamaları 2013, Akıllı cep telefonlarının yaygınlaşması ıle birlikte, akıllı telefonlarda bir çok uygulama ihtiyacı ortaya çıkmıştır. Günümüzde bir çok geliştirici tarafından oluşturulan yazılımlar sayesinde android telefonlar; bir navigasyon cihazı, bir fotoğraf makinası, nazen oyun konsolu ve bir çok değizik özellik içeren uygulamalar yüklenerek bir çok işlevi bünyesinde bulundurmaktadır. Bu uygulamalar içinde en popüler olanları aşağıda belirtilmiştir

WatsApp
Facebook
Line
İnstagram
SwiftKey
Poweramp
Nova Launcher

28 Ekim 2013 Pazartesi

2013 Yılının En İyi Ücretsiz Android Oyunlar


2013 Yılının En İyi Ücretsiz Android Oyunlarını sizler için derledik  Öncelikle Bu yılın en popüler ücretsiz oyunlarından 6 tanesi aşağıda listelenmiştir. Bunlar tamamen ücretsizdir Sırayla oyunlar aşağıdadır

Subway Surfers
Candy Crush Saga
Okey
Dr. Driving
DEER HUNTER 2014
Temple Run 2

20 Ekim 2013 Pazar

Asphalt 8: Airborne v1.0.1


Gamelof'un uzun süredir merakla beklenen yeni arcade türü araba yarışı oyunu Asphalt 8: Airborne sitemizde!

Asphalt 7: Heat ile çıtaları yükselten ve hayran kitlesine iyi bir oyun zevki yaşatan Gameloft 8. oyunu ile çok daha fazla merak ve ilgi uyandırmıştı.Öyle ki yayınlanan trailer ve ekran görüntülerini görünce heyecanlanmamak elde değildi.Yayınlanma süresinde gecikme yaşanan Asphalt 8 Airborne nihayet geçtiğimiz günlerde 0.99 $ fiyat etiketiyle Google Play'deki yerini aldı.

Gerek tüneller gerek havada taklaları ile Asphalt 8:Airborne son derece muazzam bir oyun olmuş.Denemenizi tavsiye ediyoruz.

Açıklama
*****YER ÇEKİMİNİ TOZ DUMAN ET*****


En iyi Android atari tarzı yarış oyun serisi, yeni bir dönüm noktasına ulaşıyor! Yepyeni fizik motoruyla güçlendirilmiş şiddetli sürüş deneyiminde dinamik, yüksek hızlı akrobasiler gerçekleştir!


LÜKS RÜYA ARABALAR


• 47 yüksek performanslı araba (%80'i YENİ!)

• Lamborghini Veneno, Bugatti Veyron, Ferrari FXX ve Pagani Zonda R gibi en iyi lisanslı markalar ve modeller

• Gerçekçi ses deneyimi için yeni kaydedilmiş yüksek kaliteli motor sesleri

UÇUŞA GEÇ


• Rampalardan uç ve yarışı pistin ötesine taşı

• Viril dönüşleri ve çılgın 360 derecelik atlayışlar yap

• Yarışırken akrobatik hareketler ve havada manevralar yap

YENİ EGZOTİK MEKANLAR


• Venedik, Fransız Guyanası, İzlanda, Nevada Çölü dahil 9 değişik ve heyecan verici gerçek pistte yarış!

• Tüm pistler orijinal ve ayna çeşitlemeleriyle kariyer modunda

• Çok sayıdaki gizli kestirmeyi keşfet

HIZ CANAVARLARI İÇİN YENİ ÖZELLİKLER


• Kariyer modunda 8 sezon ve 180 etkinlik

• Yeni nesil gölgeleyiciler, gerçek zamanlı geometri yansımaları ve diğer inanılmaz efektler sayesinde göz kamaştırıcı görüntüler!

• Görülmemiş, detaylı bir hasar sistemi

• Yeni Salgın ve Drift Kapısı modlarına göz at

EŞ ZAMANLI ÇOK OYUNCULU VE HAYALET MÜCADELELERİ


• 8 rakibe kadar çıkan eş zamanlı çok oyunculu yarışlar!

• Favori arabalarınla eş zamansız yarışlarda arkadaşlarına meydan oku

• Yeni lider panolarında skorunu dünya çapındaki arkadaşlarınla ve yarışçılarla karşılaştır

• Yarış başarılarını paylaş ve gerçek bir hız canavarı olduğunu ispatla

RUHUNU HAREKETE GEÇİRECEK MÜZİKLER


• Adrenalin pompalayan lisanslı müzikler

• Bloc Party, Mutemath & The Crystal Method'dan parçalar!

Uç nokta atari tarzı yarış hayranları için hazırlanmış bu oyun gerçek rüya arabalar ve olağanüstü grafiklerle yarış simülasyonu meraklılarının da hoşuna gidecek.
Asphalt 8: Airborne şimdi MOGA için geliştirildi! Ana satış merkezlerinde, operatör mağazalarında ve MOGAanywhere web sitesinde çevrimiçi bulunabilir.




Yüklemek İçin

1-)Aşağıdaki linklerden apk ve obb dosyalarını indirin.

2-)Daha sonra apk dosyasını telefona atın ve yükleyin ancak oyunu açmayın.

3-)İndirdiğiniz obb dosyasının içinden çıkan 'com.gameloft.android.ANMP.GloftA8HM'  dosyasını sdcard/Android/Obb içine atın.(v1.0.0 sürümünü yüklediyseniz bunu yüklemek için obb'yi baştan indirmeniz gerekmekde.

4-)Oyunu çalıştırın.İlk başlangıçta internet bağlantısı gerekebilir.

İndirmek İçin




The Room 1.03


İos platformunun ardından Android platformuna gelen,en başarılı yapımlar arasında yer alan The Room karşınızda.Google Play'de bir sürü kaliteli bulmaca oyunu var ancak bunlar arasında en iyisi diye nitelendirebileciğimiz oyunlardan bir tanesi The Room.

Açıklama

İlk başta kasanın kilidi açmamızı gerektiren mektup ile başlayan serüven daha sonra iç içe geçmiş kasaları açmaya dönüşüyor.Son derece iddialı oynanış,grafik ve kendine özgün atmosferi ile gelen oyun bizden tam puan almayı başardı.

Google Play'de en çok indirilenler listesinde yer alan The Room 0.92 $ fiyatına satılmakta ancak aşağıdaki linklerden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.





Oyunu İndirmek İçin



19 Ekim 2013 Cumartesi

Web Sitesinde Reklam Yayınlayarak Para Kazanmak

Reklam Yayınlayarak Para Kazanmak




Bu günkü yazımızda sizlere bahsedeceğim konu ''Web Sitesinde Reklam Yayınlayarak Para Kazanmak'' ''Reklam Yayınlayarak Para Kazanmak''dır.Web siteleri ve blogların, gelir kaynaklarından en önemlisi olan reklam, maalesef çak az sayıda sağlam şirket ve google adsense tarafından dağıtılmaktadır. Şu anda Web siteleri ve bloglar Google Adsense reklamları kullanamıyorlarsa, reklamdan sağlıklı ve düzenli bir gelir elde etmeleri maalesef mümkün olmamaktadır.
Bu yazımda daha önce çalışmış olduğum yada halen çalışmakta olduğum reklam şirketlerinden sizlere bahsedeceğim.

Reklam Yayınlayarak Para Kazanmak


Şu anda küçük Web sitelerinin ve blogların reklam alabildiği google adsense dir. Ancak hesap açmak, onaylatmak ve bunu ban yemeden sürdürmek oldukça zordur. Ancak warez(tam sürüm programları ücretsiz paylaşmak), yapay hit ve hileli tıklamalar yapmadığınız sürece banlanmazsınız. Ancak tatmin edici bir gelir getirmesine rağmen bazen sebepsiz yere banladığı kişiler olmuştur. Ancak ben uzun zamandır kullanıyorum ve herhangi bir sorun yaşamadım.. 100 dolar ödeme limiti vardir. Bu limiti geçtiğinizde ödeme talep ederek, önceden onaylanmış hesabınıza bir miktar kesintiden sonra ödemeniz yatırılır.
Reklam Yayınlayarak Para Kazanmak
Google Adsense' den sonra şuanda en çok tercih edilen reklam firması Adhood' dur. Bu reklam firması yabancı menşeli olup, daha ziyade büyük Web siteleri ve yüksek hitli siteleri kabul etmektedirler. Ödeme limiti  50 Tl olup, belirli kesintiler yapıldıktan sonra , ödeme talep edilen ayın sonuna kadar, banka hesabınıza para yatırılır. Ancak warez içerikli ve film siteleri kabul edilmemektedir. Kesintileri yüksek olmasına rağmen tercih edilebilecek ve iyi ücret veren bir reklam kuruluşudur.Değişik reklam formatlarıyla ve çözümleriyle şu anda önerebileceğimiz bir reklam şirketidir.


Reklam Yayınlayarak Para Kazanmak

Link Z yerli bir reklam veren şirkettir. Günlük hit'i  5000 ve üzeri olan Web sitelerini kabul eden bu şirket, yayıncılara yüksek gelir imkanları sunmaktadır. Değişik reklam çözümleri nedeniyle reklam veren ve yayıncıların çok beğendiği reklam şirketi, şu anda yerli firmalar arasında en popüler olanıdır. Yayıncı olmak zorda olsa ödeme sıkıntısı olmayan ve yüksek gelir getiren bu şirketi önerebiliriz. Başvurunuzu yaptıktan sonra yapılan inceleme sonucu yayıncılığınız onaylanmasını beklemeniz gerekmektedir.


Reklam Yayınlayarak Para Kazanmak

Yerli firmalar arasında öne çıkan bir şirkette Reklamstore' dur. Görüntü başı ödeme yapan bir firmadır. Çok yüksek kazançlar elde edilmesede tercih edilebilecek firmalardan biridir. Değişmekle birlikte, yaklaşık günlük 15,000 gösterime 1 TL  gibi rakam vermektedir. Ödeme limiti 30 Tl olup bu rakam sizi tatmin edecek ise tavsiye edeceğim bir reklam Firmasıdır. Ödeme konusunda sıkıntı yaşanmamaktadır


Reklam Yayınlayarak Para Kazanmak

Gösterim bazlı ödeme yapan bir başka şirkett Cmpfun' dır Yabancı bir şirkettir. Ödemeleri düzgün ve problemsizdir Günlük değişmekle birlikte, 15,000 gösterime 1 Dolar vermektedirler. Ödeme alt limiti 100 Dolar olup, ödemeler Paypal' a yapılmaktadır. Bu rakam sizi tatmin ederse tavsiye edebileceğimiz bir reklam şirketidir.


Reklam Yayınlayarak Para Kazanmak
Tıklama başı ödeme yapan bir şirket olan Gitti Gidiyor Benim hem ürün sattığım ve aynı zamanda reklam aldığım bir şirkettir. Tık başı 0.8 TL - 0.15 Tl arası veren bu şirket 15000 gösterimli sitemde ortalama 1 Tl vermektedir. Ödeme alt limiti 100 TL olup, % 10 kesinti yapılarak banka hesabınıza yatırılmaktadır. Yüksek tıklama yakalayacağınızı düşünürseniz denemenizi tavsiye ederim





Bunun dışında kalan birçok reklam şirketi bulunmakta olup bunları kullandıkça ve ödeme aldıkça size bahsedeceğim. Bunun dışında ileri de çok komik rakamlar verip ve yüksek ödeme limiti ile yayıncıları soyan bazı reklam şirketlerinden de burada bahsedeceğim.

14 Ekim 2013 Pazartesi

Motorola' dan 3 SİM kartlı Telefon


Motorola' dan 3 SİM kartlı Telefon Akıllı telefon devlerinin bir dönem Çinli telefon üreticilerinin kullandığı birden fazla SIM kart taşıyan telefonlara olan ilgisi artarak devam ediyor. Çift SIM kartı derken şimdi 3 SIM kartlı modeller de piyasaya çıkmaya başladı.
Motorola firması Brezilya pazarına hitap edecek QWERTY klavyeli ve 3 SIM kartlı Motokey 3-Chip modelini gelecek hafta satışa sunuyor.
3 SIM kartın yanında 2MP kamera, 32GB’a kadar microSD desteği, 2GB depolama kapasitesi, Mp3 çalar, USB bellek olarak kullanabilme şeklinde özellikler mevcut. Model 3 SIM kart taşıyan ilk model değil ancak Motorola açısından bir ilk oluşturuyor.

Motorola ‘dan 3 SIM kartlı Telefon

Modelin satış fiyatı 170$ civarı olarak belirlenmiş.
Motorola 'dan 3 SIM kartlı Telefon6.5 out of 10 based on 2 ratings   

Samsung Kies Programı Nedir Ve Nasıl Yüklenir ?


Samsung Kies Programı Nedir Ve Nasıl Yüklenir Samsung Kies, Samsung cihazlara yeni yazılım yükleme ve cihazı güncelleme yanında, cihaz ile bilgisayar arasında senkronizasyon yapabileceğiniz bir arayüz yazılımı. Android sistemler ve yazılım yükleme konusunda pek fazla bilgisi olmayan kullanıcıların yazılım güncelleme de tercih edebilecekleri ve işlerini bayağı bir kolaylaştıran yazılım. Eğer sahip olduğunuz cihaz, yayınlanan güncellemeyi OTA olarak Wifi üzerinden almıyorsa, bunu Kies yazılım yoluyla da yapabilirsiniz. Bu nedenle, öncelikli Kies Programının yayınlanan en güncel versiyonunu bilgisayarınıza yüklemeye ihtiyacınız olack. Aşağıdaki rehberde Kies programını bilgisayarınıza nasıl yükleyeceğinizi anlatacağız.
KİES PRogramını Aşağıdaki Adımları İzleyerek Yükleyebilirsiniz:
1.Bilgisayarınızda Samsung Usb sürücüleir veya Kiesin eski bir sürünü yüklü ise, lütfen öncelikle onu kaldırın.
2.Sonra Bilgisayarınızı yeniden başlatın.
3. Samsung sayfası üzerinden kies güncel sürümünü bilgisayarınıza indirin.
4.İndirdiğiniz dosyaya çift tıklayarak yüklemeyi başlatın. Ekran talimatlarını izleyerek yüklemeyi tamamlayın.

7 Ekim 2013 Pazartesi

En İyi Ücretsiz Android Uygulamaları 2013

En İyi Ücretsiz Android Uygulamaları

Bugün sizlerle ''En İyi Ücretsiz Android Uygulamaları 2013''ü yani ''En İyi Ücretsiz Android Uygulamaları''nı paylaşacağım.

Google play store'da çoğu iyi uygulama ve oyun ücretli olmasına rağmen,arada sırada ücretsiz uygulamalar ve oyunların içerisinden de güzel programlar çıkabiliyor. Google play store'da 10 binlerce ücretsiz uygulama bulunmakta,ben de sizler için internette gezerken bir sitenin 6 tane kaliteli ücretsiz android uygulamasını paylaştığını gördüm.Ben de burada paylaşım kirliliği yapmamak için o oyunları buraya koymayacağım.O arkadaşın hakkını da vermek için size o sitenin linki vereceğim.

Arkadaş 6 program paylaşmış 2-3 tanesini biliyor olabilirsiniz ancak bu altı program içinde de hiç duymamış olabileceğiniz 2-3 program da mevcut.O yüzden programlara göz atmanızı öneriyorum ve lafı daha fazla uzatmadan sizleri bu harika programlarla baş başa bırakmak istiyorum.

En İyi Ücretsiz Android Uygulamaları 2013'leri Görmek İçin>>> TIKLA!