28 Şubat 2013 Perşembe

Wave Blazer Android İndir

Wave Blazer  Android İndir

Wave Blazer  Android İndir  Temelde arka ucu açılmış dört bin beygir gücünde helikopter türbin motoru ile büyük boy bir ok ucuna benzeyen bir tekne ile heyecan dolu bu sürat teknesi yarışına hazır mısınız,  Çok güzel bu oyunda kayışı kendilerinden aşağı çekem kişiye belirli bir tür alır. Sağ hakkında artık kendinize sormanız gerekiyor 
Dalga Blazer üç tek oyuncu oyun modları ve tüm dünyadan oyunculara karşı karşıya izin veren bir tam stoklanmayacaktır online multiplayer versus modu bulunuyor. AI olabilir ne eğlenceli outrunning olursa olsun, hiçbir şey buhar ve aşağılanma bir bulut onları geride bırakmak gibi insan muhalefet ipucunu emmek izin yener
Anahtar özellikler:
Online multiplayer
Etkileyici 3D grafikler 


                                                                 Oyunu Videosu








Let's Golf! 3 Android İndir

Let's Golf! 3 Androidİ ndir


Let's Golf  3 Android İndir  Golf sevenlerin beğenerek oynayacağı eğlenceli ve zevkli bir oyun, Oyun tek kişilik veya multi player oynanabilir, Oyunu grafikleri çok güzel Kendi karakterinizi oluşturabileceğiniz yeni özelliklerle donatılmış olan Let s Golf 3, serinin diğer oyunlarından çok daha kapsamlı. Android Market ten ücretsiz olarak edinebileceğiniz oyunun içeriği şu şekilde

Çin Seddi’nden Uzay’a uzanan 6 farklı golf pisti
Her pist 3D grafiklerle desteklenmiş, bu sayede oyunlarınız sırasında harika şelaleleri ve yemyeşil ormanları göreceksiniz.
Aynı cihaz üzerinden ya da çeşitli bağlantılarla 4 oyuncuya kadar çoklu oyuncu desteği
Oyunlarınız sırasında arkadaşlarınızla sohbet edin.
Yüzlerce kombinasyon oluşturabileceğiniz ayarlarla kendi karakterinizi oluşturun.
Oyun, serisindeki diğer yapımlardan oldukça farklı. Dört kişiye kadar karşılıklı maçlar yapabiliyorsunuz ya da çevrimiçi olmayan arkadaşınızla karşılaşmak istediğinizde bir pistteki oyununuzu tamamlayıp arkadaşınıza gönderebiliyorsunuz. Eğer cihazınız destekliyorsa, karşılıklı oyunlarınızda sıra rakibinize geçtiğinde onun oyununu kendi cihazınızdan görüntüleyebiliyorsunuz.
Gameloft’un bu popüler oyununu Android kullanıcıları için ücretsiz olarak sunmuş olmasının başlıca sebebi; Stamina özelliğini eklemiş olmasıdır. Bu özelliğe göre; golf pistlerindeki her delik 1 Stamina puanı anlamına geliyor. Başlangıç olarak 10 Stamina puanınız bulunuyor. Puanınız her gün yenileniyor. O gün için daha fazla oyun oynamak için oyun içi ödeme sistemiyle yeni Stamina puanları satın almanız gerekiyor. Bunun dışında oyunun orjinalinden hiçbir farkı bulunmuyor.
Oyunun detaylı görsellerine ve indirme bağlantısına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

                                                            Oyunun Videosu





Benji Bananas Android İndir


Benji Bananas Android İndir


Benji Bananas Android İndir  Çok basit ama bir o kadar eğlenceli olan bu oyun, bağımlılık yapacak ve bir tutku haline gelecek kadar güzeldir. Oyun açıklaması, Bu heyecan verici ve eğlenceli fizik tabanlı macera oyunu değişik ortamlarda Salıncak 
halatlar arasındaki Git ve onlar yolculuk kesecek gibi tehlikeleri önlemek. Yükseltmeleri, özel ve güç ups almak için muz kazanın. 
Özellikler: 
 - grafik gibi çizilmiş güzel karikatür ve el 
 - Eğlenceli fizik tabanlı oyun (ileri almak için ipleri boyunca bir maymun swing) 
 - (tapınak kalıntıları, şelaleler ve ormanlarda çeşitli manzaralar aracılığıyla işletilen Yap ) 
 - Böyle bir jetpack, biber hız artışı ve kartal binmek gibi özel güçlere kilidini 
 Çoklu yükseltmeleri yüksek puanlar geliştirmek için -! 
 - farklı Bez maymun (ninja kostüm, gaz maskesi) 
 - halat çeşitleri (üzüm ve yılanlar) 
Benji Muz geliştirilmiştir TribeFlame Ltd tarafından ve Fingersoft Ltd tarafından yayınlanan


                                                                  Oyunun Videosu







Dr. Web Anti-virüs Light Android İndir


Dr. Web Anti-virüs Light Android İndir




Dr. Web Anti-virüs Light Android İndir  Olan beğenilen ürünleri ilk olarak 1992 yılında piyasaya çıktı lideri Rus anti-virüs satıcı Doktor Web, popüler bir anti-virüs ile virüs ve spam karşı mobil cihazınızın koruyun
daha önemli - Uygulama işletim sisteminin performansını etkiler ve yok - pil ömrünü azaltmaz. Sen uygulamaya erişmek için basit ve kullanışlı bir masaüstü widgets kullanabilirsiniz.
Dr.Web anti-virüs Işık kötü amaçlı yazılım tespit etmek için benzersiz bir algoritma kullanır - Android için ™ Tracing Origins - önceki tehditler bilgi veritabanını kullanarak yeni virüs aileleri tespit saglar. Benzersiz bir rekor her kötü amaçlı program için oluşturulan ve bu örnek davranışı algoritması anlatılmaktadır edilir. Bu, tüm virüs ailesinin yeni değişiklikler tespit verimliliği sağlar ve anlamlı virüs veritabanlarının boyutunu küçültür.
Dr.Web anti-virüs Işık temel özellikleri:
- Sabit anti-virüs koruması ve tehditleri nötralizasyon. . Dosya sistemi anti-virüs kontrolü cihazın hafızasında kayıtlı olan tüm dosyaları gerçek zamanlı modunda tarar dosya Monitör SpIDer Guard tarafından yürütülen
tarama talep üzerine belirli bir bileşen tarafından yürütülmektedir - - tarayıcı. Dr.Web anti-virüs Işık dosya sisteminin hızlı ve tam bir tarama yapın veya sadece kritik dosya ve klasörleri taramak için izin verir.
- Karantina. Algılanan tehditlere silinir veya karantinaya, sen tehdit hakkında ayrıntılı bilgileri gözden geçirebilirsiniz yere taşınmış olabilir.
- Windows için bir tehdit temsil autorun dosyaları ve Exploit.Cpllnk, kontaminasyondan SD kart koruma.
- güncellemeleri küçük boyutu virüs veritabanları için sınırlı mobil tarifeler kullanıyorsanız trafik ve para tasarrufu sağlar.
- anti-virüs operasyon Ayrıntılı istatistikler.
- İki kullanışlı widget anti-virüs koruması (boyutları 1х1 ve 4х1) yönetmek için seçim 




Oyunun Videosu







27 Şubat 2013 Çarşamba

Cymera - Camera & Photo Editor Android İndir


Cymera - Camera & Photo Editor Android İndir




Cymera - Camera & Photo Editor Android İndir  Portreler için iyi kamera uygulaması, 
olan  herkes profesyonel bir fotoğrafçı gibi fotoğraf çekmek için yardımcı olan ücretsiz bir uygulamadır
büyük lens ve çekim modları  4 çeşit 7 çeşit kullanarak ve aynı zamanda çeşitli sağlar
, kendi benzersiz fotoğraf yapabilirsiniz dekorasyon efektleri ve yüz tanıma yoluyla filtreleri .
Kolayca Cyworld, Facebook, Twitter, Weibo, ve gibi çeşitli SNS ile fotoğraflarınızı paylaşabilirsiniz
Mixi. Şimdi, kolayca ve hızlı bir şekilde 'Cymera' ile sıradan gün değerli anılarınızı olun.

Ana Özellikler
 Güçlü kamera özellikleri
- D-SLR fotoğraf makinesi gibi 7 Kamera mercekleri
- İnanılmaz Sevgilin için modu 'odaklanarak out'
- örneğin zamanlayıcı 'gibi çeşitli çekim modları, görüntü sabitleme (durağan fotoğraf alarak), dokunmatik çekim
(dokunmatik ekran) vb ' Herhangi bir durum için
- gibi ek özellikleri 'çekim ızgarası, orijinal fotoğraf ve öz-çekim modu kaydetmek'
fotoğrafa duyarlılığı ekler Çeşitli fotoğraf filtreleri
- Böyle biri için 'Film filtreler, ışık efektleri ve sınır' 20 + gibi analog-duygu dayalı Etkileri
Blur efekti lens eğin ve Shift eklendi -
- 'Otomatik düzeltme' düzeltmek için çok hızlı bir şekilde resimleri (portre, manzara, yemek, metin)
Yüz tanıma kullanarak   Güzellik efektleri ve eğlenceli dekorasyon özellikleri
- Otomatik yüz tanıma özelliği
- örneğin 'Büyük Eyes, Slim, Aydınlatıcı, Mozaik' Yüz Tanıma ile olarak çeşitli güzellik etkileri
Saç ve şaşırtıcı stil dönüşümleri fonksiyonu eklendi Makyaj -.
- Yeni karakterler , çıkartmalar, komik maskeler, metin ve fantezi çerçeveleri daha eğlenceli bir dekorasyon deneyim için eklendi.



ZENONIA 5 Android İndir


ZENONIA 5 Android İndir


ZENONIA 5 Android İndir Uzun zaman önce, büyük bir savaş insanlığa barış ve uyumu geri savaştı. Fakat yıllar geçtikçe  açgözlülük ve bencillik insanın kalbini bozdu. Elit ,zengin, fakir ve büyük karanlık krallık geldi. Yararlanmaya başladı İnsanlar arasında barış ve uyum duygusu iyice kötüleşmeye başlamıştır ve zenginler, fakirler arasındaki farklılıklar toplumu en çok etkileyen etmenlerden birisi olmaya da devam etmektedir. Bu duruma son vermek için gecekonduda yaşayan bir köylü kahraman ortaya çıkarak tüm kötülüklere karşı gelmeye çalışmaktadır.
Oyunda geliştirmiş olduğunuz karakteri tüm dünyadaki oyuncular ile birlikte savaştıracaksınız. Böylece bu savaşlar sonucunda hediyeler kazanarak ödülleneceksiniz.
Sonra, bir gecekondu köy kalıntıları, kaderinin büyüklük bir kahraman yükselir ... 
mobil cihazlar için en iyi aksiyon RPG tekrar yaşayın. Imkansız patronları yenin ve çarpıcı HD! Içinde gizemleri çözmeye çalışın MUHAREBE Eğer ikinci refleksleri ve reaksiyonları ile ikinci ile uyum içinde her eylem sırası eşitler olarak daha önce oynanan olmamıştım gibi oynayın!





                                                              Oyunu Videosu






Zombie Evil Android İndir

Zombie Evil Android İndir


Zombie Evil Android İndir  2013 yılının en çok indirilme ihtimali olan bu yeni oyun android seçeneğiyle, oyunseverlerin beğenisine sunuldu, .Sizlerde bu oyunu oynamak istiyorsanız ücretsiz olarak indirebilirsiniz,.Zombie Evil android oyunu ,zombie oyunları arasında en iyi diyebileceğimiz bir oyundur.Oyunda kötü olan zombielere kariı savaşıyosunuz. Hayatta kalan birkaç asker ile birlikte dünyayı bu zombilerden kurtarmaya çalışıyosunuz.Oyunda çeşitli zamanlar ve mekanlar söz konusudur.14 çeşit klasik silah mevcuttur.Oyunu oynarken bu silahlarla yaptıklarınıza inanamayacaksınız   3 dünya haritaları, 21 klasik sahneler, 126 seviyeden oluşan bu muazzam zombie oyunu sizlere telefonunuzun başına kitleyecek gibi görünüyor.Gittikçe zorlaşan bu oyunu oynarken indirdiğinize memnun kalacaksınız.



                                                               Oyunun Videosu






24 Şubat 2013 Pazar

ZEDGE Android İndir

ZEDGE Android İndir


Yıllardır ZEDGE Android İmdir dünyanın ücretsiz zil sesleri ve duvar kağıtları en güvenilen ve sevilen kaynağı olmuştur. Şimdi ZEDGE ™ de ücretsiz oyunlar ve Canlı Duvar Kağıtları sunmaktadır.40 milyon kişi her ay ZEDGE gelen 200 milyondan fazla ücretsiz indirme alabilirsiniz. ZEDGE marka yüksek kalite, çeşitlilik, teklik ve büyük bir eğlence ile eş anlamlıdır.
CNET Editörün oylaması: "Outstanding"
"Genel olarak, biz ZEDGE bir kazanan olduğunu düşünüyorum. Bu yüksek kaliteli duvar kağıtları, zil sesleri ve bildirim sesleri, sık sık güncellenen büyük bir veritabanına sahiptir ve gezinmek için inanılmaz derecede basit. "
Bu uygulamayı, size ücretsiz, kaliteli Zil, Bildirim Sesler, HD Wallpapers ve cihazınız için optimize Canlı Duvar Kağıtları sorunsuz indirmek mümkün olacak.
ZEDGE ™ son zamanlarda da daha önce görmedim ki, serin ilgili ve mükemmel oyunlar bulacaksınız Oyunları kanal eklendi. ZEDGE ™ Google Play mantıklı ve sizin için doğru olan oyunlar göstermektedir.

ÖZELLİKLER
• Set zil sesleri, doğrudan app bildirim sesleri, duvar kağıtları ve duvar kağıtları.
• Sadece sizin için önerilen yeni oyunlar bulun.
• uygulama içinde oyun başlatın.
• Supports varsayılan zil sesi, kişi zil sesleri, mesaj sesleri, alarmlar, uyarılar ve Her türlü bildirimleri.
• İndirilenler sekmesinde indirilen öğelerini yönetme ve organize.
online sık birlikte • Canlı senk.
otomatik değişen duvar kağıtları (otomatik değiştirme) • Ayar.
anahtarlama duvar kağıtları için • Widget.
• Arkadaşlarınızla sık paylaşın.
•. . ve daha fazlası.



The Sims Android İndir

The Sims Android İndir


The Sims Android İndir  Milyonlarca kullanıcı tarafından oynanan ödüllü sanal yaşam simülasyonudur. Oyunu The Sims  android mobil cihazınızda. Baştan aşağı bütün özelliklerini 

ve görünümünü 

sizin belirlediğiniz karakterin yaşamının simülasyonunu konu edinen The Sims oyunu PC başına 

kilitlediği hayranlarına oyunu mobil cihazlarından dokunarak oynama heyecanını yaşatıyor. 

Üstelik The Sims oldukça gelişmiş özellikleriyle sizi oyunun başıan kilitlemeyi hedefliyor. 

Oluşturacağınız karakterin utangaç, sinirli, eğlenceli biri olmasından evinizin sandalyesin 

belirleyebilmeye kadar hayal gücünüzü sonuna kadar kullanabileceğiniz oyunu anroid cihazınızla 

dilediğiniz her yerden oynayabileceksiniz. 

Electronic Arts'ın efsane oyunu The Sims android mobil cihazlarda oynanılan oyunlar arasında 

en iyi seçeneklerden biri.


                                                                   Oyunun Videosu





SwiftKey Keyboard Android İndir

SwiftKey Keyboard Android İndir


SwiftKey Keyboard Android İndir "En Yenilikçi Mobil Uygulaması" da dahil olmak üzere birçok ödül alan ve en iyi android klavye uygulaması seçilen uygulama  : SwiftKey 3 Keyboard.
Android için dünyanın en akıllı dokunmatik klavyesi ile tanışın.
SwiftKey 3 kelimeler için çok daha hassas düzeltmeler ve tahminler veren bir klavyedir. 
Ayrıca bir sonraki kelimeler içinde öngörüde bulunur.
SwiftKey 3 kelimeleri ve kullandığınız cümleleri öğrenir ve bir seferki kullanım ihtiyacınızda size zaman kazandırır.
Türkçe dil desteği yanında bir çok dili de desteklemektedir




Uygulamanın Videosu








Slot Machine Deluxe Android İndir

Slot Machine Deluxe Android İndir


Slot Machine Deluxe Android İndir   Çok para kazanmak ve sıcak ikramiyeler bulmak için sanal casino slot makineleri çok kendi sette silindirler spin sağlar!
O paralar bizim süper eğlenceli puanlar kazanmamızı sağlar. oyunlar oynayarak ve saatlik Bonus patinajı düşkünlük, bizim sıcak ikramiyeler vurarak büyüyen yığını tutun. Bu oyun elinizin avuç içine Las Vegas heyecan getiriyor!
Oyun Özellikleri: 
- kadar bir defada 35 HATLARI için Spin 
- inanılmaz Temalar ile büyük yeni Slot kilidini 
- çevresinde en iyi Bonus Oyun Oyna 
- patinajı aracılığıyla ÜCRETSİZ PARALAR tut 
- Video Poker ve Slot Club
Oyun Kuralları: 
-. Wild sembolü, scatter ve bonus haricindeki tüm diğer sembollerin yerini 
- aktif bir ödeme hattında 3 veya daha fazla bonus sembolü mini bonus oyununu başlatır. 
- 3 veya daha fazla scatter sembol yerde free spin kazanırsınız. 
- Bütün lambalar haricinde soldan sağa doğru ödeme scatter ve bonus. 
- Dağınık ve bonus kazanmalar payline kazanç ek olarak ödenir. 
- yüksek kazanç her ödeme ödenir. 
- çizgileri kazanma sayısı bahis miktarı ile çarpılır.
Slot Machine Deluxe bir online sadece bir oyundur: Lütfen dikkat. Cihazınız oynayabilmek için aktif bir internet bağlantınızın olması gerekir.


                                                                  Oyunun Videosu






Max Payne Android İndir

Max Payne Android İndir
Bugün siz değerli ziyaretçilerimle ''Max Payne Android İndir'' adlı oyunu paylaşacağım.Oyunu bilen biliyor fakat ben yine de bilmeyenler için az da olsa oyunud değinmek istiyorum.Oyun bilgisayar aleminde çok büyük bir üne sahip olan max payne serisinin android için tasarlanmış halidir.Oyunun grafikleri gerçekten çok iyi olmuş,oynanabilirlik üst seviyede,bilgisayardaki kadar zevk vermese bile bir mobil cihaz için çok iyi.Oyunda ki amacımız aynı bilgisayardaki max payne de olduğu gibi,polis ve mafya tarafından işlemediği bir cinayet yüzünden suçlanan kahramanız Max Payne'i temize çıkarıp,aklanmasını sağlamak ve bunu yaparken amansız mücadelelerde pes etmemek.Bir yandan Max Payne'in topluca öldürülen ailesi hakkında gerçekleri ortaya çıkarmaya çalışırken bir yandan da Max Payne'i,kendisini temize çıkarak,aklanması içinona yardımcı olmamız gerekiyor.Bilgisayar oyunları içerisinde yeni bir çığır açan,hala zevkle oynanan ve adeta bir efsane olan Max Payne Android'i siz de denemelisiniz.Google Play Store'da 2.99$'a satılmaktadır.

Max Payne Android Görseller:
Max Payne Android İndir

Max Payne Android İndir

Max Payne Android İndir

Max Payne Android İndir


Max Payne Android Tanıtım Videosu:


Oyunu İndirmek İçin Hemen Tıkla!:



23 Şubat 2013 Cumartesi

Nova Launcher Prime Android İndir

Nova Launcher Prime Android İndir

Bugün siz değerli ziyaretçilerimle ''Nova Launcher Prime Android İndir'' adlı uygulamayı paylaşacağım.Bu launcher programında gerçekten çok güzel temalar var,göze çok hoş geliyor bazı temaları,zaten google play store'da en çok satılan 8. program olma özelliğini de boşuna sahip değil bugün tekrar bana gösterdi.Programda bana göre android için en kaliteli temalar var,üstelik diğer göze hoş gelen temalar gibi telefonun şarjını fazla harcamıyor bu en büyük artısı ve çok hızlı,kasma kapanma gibi sorunlarda yok,ben şahsen kendi cihazımda deniyorum ve gerçekten çok memnunum,program go launcher'ı falan ezer geçer.Google Play Store'da 4$'a satılıyor.İndirin denemeye değer diyorum.

Nova Launcher Prime Android Görseller:
Nova Launcher Prime Android İndirNova Launcher Prime Android İndir


Nova Launcher Prime Android İndir




Nova Launcher Prime Android Tanıtım Videosu:



Oyunu Hemen Ücretsiz İndir!:


Real Racing 2 Android İndir

Real Racing 2 Android İndir

Bugün siz değerli ziyaretçilerimle ''Reel Racing 2 Android İndir'' adlı oyunu paylaşacağım.Bence oyun google play store'da Asphalt 7(Oyunu Hemen İndirmek İçin Tıklayın) ve Need For Speed Most Wanted(Oyunu Hemen İndirmek İçin Tıklayın) adlı oyunlardan sonra en iyi grafiklere sahip araba yarışı oyunu,oyundaki grafikler çok gerçekçi bir şekilde oluşturulmuş,google play store'da çok ilgi görmeyen bir oyun olmasına karşın ben oyunun çok zevkli bir oyun olduğunu düşünüyorum.Oyunda arabaları android cihazınızın sensörü ile kontrol edeceğiniz için oyunun verdiği zevk katlanarak artacaktır.Araba yarışı sevenlerin oynaması gereken bir oyun olduğunu düşünüyorum.

Real Racing 2 Android Görseller:
Real Racing 2 Android İndir

Real Racing 2 Android İndir

Real Racing 2 Android İndir

Real Racing 2 Android İndir



Real Racing 2 Android Tanıtım Videosu:



Tıkla ve Oyunu Hemen İndir!:


Sonic Jump Android İndir

Sonic Jump Android İndir

Bugünkü yazımda sizlerle ''Sonic Jump Android İndir'' adlı oyunu sizlerle paylaşacağım.Ben oyunu cihazımda denemedim fakat oyunun tanıtım videosunu izledim.Klasik sonic oyunlarını andırıyor,oyunun grafikleri çok kaliteli değil fakat,zevkli gibi,sonic oyununu seven arkadaşların denemesi gereken bir oyun.Oyunda sonic'te olan kız sonic,kırmızı sonic,sarı uçan hayvan ve sonic arasında seçip oyunu oynayabilirsiniz.

Sonic Jump Android Görseller:
Sonic Jump Android İndir


Sonic Jump Android İndir
 Sonic Jump Android İndir

Sonic Jump Android Tanıtım Videosu:


Tıkla ve Oyunu Hemen İndir:


PicsArt Photo Studio Android İndir

PicsArt Photo Studio Android İndir


PicsArt Photo Studio Android İndir Bu uygulama sayesinde herkez büyük bir sanatçı haline gelebilir. Gercekten cok guzel bir fotograf uygulamasi. Cok kolaylikla kolaj yapabilip, resime efektler ekleyebiliyorsunuz. Arayuzu cok kullanisli, basit ama bir o kadar kullanisli. bir çok fotoğraf düzenleme uygulamasının özelliklerini bir araya getiren ücretsiz bir fotoğraf editörüdür. Uygulama kolaj yapma, çerçeve ekleme,metin efektleri gibi pek çok fotoğraf düzenleme aracına sahiptir. PicsArt - Photo Studio düzenlenen fotoğrafları Facebook ve Twitter gibi sosyal ağlarda paylaşmanıza da olanak sağlamaktadır.




                                            Uygulamanın Videosu





Rope Escape Android İndir

Rope Escape Android İndir


Rope Escape Android İndir  oyununda, balta girmemiş bir ormanda vahşi bir yerli kabilenin elinde esir olarak başlıyorsunuz. Buradan kaçmak için ormandaki sarmaşık halatlar kullanılıyor. Rope Escape oynarken havada uçan zeplinleri düşürerek büyük puanlar kazanabilir ve topladığınız puanlarla roket alıp daha hızlı haraket edebilirsiniz.


                                               Oyunun Videosu